• -8 190,00 ₴
Denon PMA-900HNE Black
search
  • Denon PMA-900HNE Black
  • Denon PMA-900HNE Black
  • Denon PMA-900HNE Black
  • Denon PMA-900HNE Black
denon
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

Discont

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Denon PMA-900NE

48 165,00 ₴
39 975,00 ₴ Заощаджуєте 8 190,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Denon PMA-900HNE - Перший повнорозмірний інтегрований Hi-Fi підсилювач Denon для мережного відтворення. Для досягнення найважливішої мети в конструкції аудіопідсилювача Denon, "поєднання тонкощі та сили", використовується один двотактний HC-транзистор з піковою потужністю живлення, що втричі перевищує потужність звичайного транзистора.

denon pma-900 eisa award

Колір
Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

2024-03-31 12:03:00 Поспішайте! Акція діє ще:

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Denon PMA-900HNE & DCD-900NE - Найкраща стерео система 2022-2023

"Denon PMA-900HNE - ідеальний вибір для меломанів, що збирають доступну систему з широкими функціональними можливостями та потужним звуком. Технологія Advanced High Current, що зарекомендувала себе, дозволяє ефективно керувати акустичною системою.

Вперше в інтегрованому підсилювачі Denon реалізовано прийом бездротового стримінгу HEOS та керування з телефону; є з'єднання по Bluetooth та роз'єм для навушників. Також можливе підключення PMA-900HNE до програвача вінілу – і телевізора, за рахунок здатності навчитися виконувати команди пульта дистанційного керування ТБ. Додайте до цього також доступний за ціною CD-плеєр Denon DCD-900NE, і перед вами відмінний двоблочник з повним функціоналом."

Перший повнорозмірний інтегрований Hi-Fi підсилювач Denon для мережного відтворення

Для досягнення найважливішої мети в конструкції аудіопідсилювача Denon, "поєднання тонкощі та сили", використовується один двотактний HC-транзистор з піковою потужністю живлення, що втричі перевищує потужність звичайного транзистора. Denon - це пара для усунення каламутного звуку, викликаного різницею в характеристиках елементів, що є проблемою у методі паралельного керування великою кількістю елементів для отримання великого струму, а також для реалізації виразної сили делікатно. зобразити навіть вираз музичних звуків Ми продовжували дотримуватися посилення з допомогою дрібної одиниці елементів. PMA-900HNE використовує схему диференціального двокаскадного підсилювача, яка стійкіша до коливань, ніж звичайний диференціальний трикаскадний підсилювач, заснований на конфігурації моделі Denon 110th Anniversary "PMA-A110". Це стало прямою тенденцією до якості звуку. . Великий вихідний струм транзистора HC і стабільна конфігурація схеми точно і потужно управляють різними динаміками.

Надмалошумний підсилювач зі змінним коефіцієнтом посилення

У PMA-800NE використовувалося однокаскадне посилення з підсилювачем з високим коефіцієнтом підсилення, а PMA-900HNE використовувалася двокаскадна конфігурація з підсилювачем з змінним коефіцієнтом посилення і підсилювачем потужності, як у PMA-A110. Збільшуючи або зменшуючи коефіцієнт посилення попереднього підсилювача в залежності від гучності, рівень шуму різко покращується за рахунок посилення тільки за допомогою підсилювача потужності без посилення за допомогою попереднього підсилювача в діапазоні гучності, що зазвичай використовується. Ми набули сили просторового виразу, надзвичайно тонку і надзвичайно прозору.

Високоточний електронний регулятор гучності

У PMA-900HNE використовується високоточна мікросхема керування гучністю з електронним керуванням, аналогічна до PMA-A110. Датчик визначає напрямок та ступінь обертання ручки, і на основі цієї інформації гучність регулюється високоточним регулятором гучності з електронним керуванням, встановленим на основній платі. Така сама конфігурація використовується для балансу лівого та правого каналів та регулювання тембру. Це дозволило вкоротити сигнальну лінію, яка мала проходити туди-сюди між ручкою на передній панелі і платою підсилювача, досягнувши ідеального мінімального шляху проходження сигналу.

Потужна схема блоку живлення, у якій використовується недавно розроблений блочний конденсатор.

Щоб максимально використовувати можливості одиночної двотактної схеми Advanced High Current, схема живлення включає великий трансформатор з сердечником EI і спеціально розроблений блоковий електролітичний конденсатор великої ємності (8200 мкФ), нещодавно розроблений спеціально для PMA-900HNE. Також використовується діод із бар'єром Шоттки з високою швидкістю перемикання та низьким шумом випрямлення. Відтворення басу, що поєднує в собі вищу клас глибину і щільність, підтримується достатньою потужністю блоку живлення.

Фонокоректор, сумісний з MM/MC

Фонокоректор, відповідний обом картриджам MM/MC, несуть. Оскільки фонокоректор має високий коефіцієнт посилення і схильний до несприятливого впливу на якість звуку через петель на шаблоні, можна значно поліпшити якість звуку шляхом ретельного спрощення і випрямлення схеми. Перемикаючись між MM та MC за допомогою реле, тонкі аналогові сигнали можуть бути посилені чистіше без необхідності прокладання додаткової сигнальної лінії на платі.

Більш того, у PMA-900HNE операційний підсилювач модернізовано до якіснішого звуку.

Функція автоматичного відтворення телевізора

Оптичний/коаксіальний цифровий вхід оснащений функцією автоматичного відтворення, яка автоматично вмикається при виявленні вхідного сигналу від зовнішнього джерела, наприклад, телевізора. Ви можете вибрати один із чотирьох входів або вимкнути функцію.

Оснащений HEOS, що реалізує нові функції мережного аудіо.

Оснащений мережевою аудіоплатформою HEOS, що використовується в різних аудіопродуктах Denon, таких як мережеві динаміки, саундбари та AV-підсилювачі. Ви можете відтворювати різні джерела звуку, такі як потокові сервіси, інтернет-радіо, музичні сервери в локальних мережах (NAS/ПК/Mac тощо), джерела звуку, збережені на USB-накопичувачі, смартфони, планшети, пристрої Bluetooth® і т. д. Ви також можете розповсюджувати музику, яка відтворюється на цьому пристрої, на інші вбудовані пристрої HEOS, підключені до тієї ж мережі. Будь-хто може легко налаштувати та використовувати безкоштовну програму HEOS, яка також підтримує голосове управління Alexa.

Підтримує широкий спектр музичних потокових сервісів та інтернет-радіо.

Підтримує широкий спектр сервісів потокової передачі музики*, таких як Amazon Music HD, AWA, Spotify та SoundCloud. З потоковим сервісом ви можете вибирати та відтворювати свої улюблені пе можете вибирати від останніх пісень до класичних пісень, залежно від жанру музики, епохи, настрою. день і т. д. Завдяки великій різноманітності музики можливості знайомства з новою музикою безмежні. Ви також можете слухати Інтернет-радіо по всьому світу, включаючи музику, розмови та новини. Він підтримує трансляції, що розповсюджуються у форматах MP3, WMA та AAC, і ви можете легко здійснювати пошук за жанром, регіоном, мовою тощо в базі даних «TuneIn».

* Для використання сервісу може знадобитися окрема реєстрація/договір або плата.

Сумісність із Amazon Alexa

Він підтримує голосове керування Amazon Alexa. Крім основних операцій, таких як відтворення, зупинка, пропуск і регулювання гучності, просто поговоривши з пристроєм з підтримкою Alexa, таким як Amazon Echo, ви можете вказати назву пісні, ім'я виконавця, вік, жанр і т. д. з пісень Amazon Music. Можна грати. Ви також можете зателефонувати на інтернет-радіостанцію голосом.

Amazon Alexa логотип

Підтримує DSD 5,6 МГц та джерело звуку високої роздільної здатності

Він підтримує відтворення файлів DSD та джерел високої чіткості, збережених на музичних серверах та в пам'яті USB. Файли DSD можна відтворювати із частотою до 5,6 МГц, а файли PCM – із частотою до 192 кГц/24 біт. Крім того, він також підтримує безперервне відтворення файлів DSD, WAV, FLAC та Apple Lossless. Навіть якщо ви слухаєте класичну музику або концертні альбоми, звук не перериватиметься між піснями.

Підтримує AirPlay 2

Сумісний з AirPlay 2, що дозволяє легко відтворювати музику з вашого iPhone, iPad, Mac і т. д. Ви можете насолоджуватися звуком з Apple Music і програм за допомогою PMA-900HNE. Він також підтримує відтворення в кількох кімнатах з декількома пристроями, сумісними з AirPlay 2. Крім того, якщо ви додасте PMA-900HNE як аксесуар до дому «Дом», ви зможете відтворювати пісні зі своєї бібліотеки Apple Music* або iPhone з голосовим керуванням з допомогою Siri.

* Для використання сервісу може знадобитися окрема реєстрація/договір або плата.

Функція Bluetooth

Підтримує бездротове відтворення музики з пристроїв, сумісних із Bluetooth (профіль A2DP), таких як смартфони, планшети та ПК. Оскільки він також підтримує профіль AVRCP, ви також можете виконувати такі операції, як відтворення, пауза та пропуск за допомогою пульта дистанційного керування цього пристрою. Ви можете створити пару з 8 пристроями Bluetooth.

Технологія підвищення частоти дискретизації та розширення бітів "Advanced AL32 Processing Plus"

Оснащений оригінальною технологією відтворення аналогових сигналів Denon Advanced AL32 Processing Plus, яка також підтримує введення джерела звуку з високою роздільною здатністю. Для вхідних сигналів 44,1 кГц/16 біт виконується дискретизація, що підвищує, і обробка бітового розширення до 705,6 кГц/32 біт. Оригінальний алгоритм, який еволюціонував, виводить бажану точку з дискретних значень попередніх та наступних даних та виконує ідеальну інтерполяційну обробку, яка відтворює вихідну форму аналогового сигналу. Відновлюючи з високою точністю дані, втрачені під час цифрового запису, реалізується точне відтворення вихідного звуку, таке як делікатне зображення без спотворень, точна локалізація звуку та багатий діапазон низьких частот. Цифровий сигнал (тільки PCM), що надходить на PMA-900HNE, відновлюється до вихідної форми до того, як він був оцифрований Advanced AL32 Processing Plus, і відправляється в блок підсилювача на наступному етапі.

Годинник з наднизьким фазовим шумом, що мінімізують джиттер

При відтворенні цифрового аудіо ключем до продуктивності є точність та низький рівень джиттера тактового сигналу, що є основою роботи схеми. Для підвищення точності тактового сигналу, що подається на цифро-аналоговий перетворювач, поруч із цифро-аналоговим перетворювачем розміщується тактовий генератор з наднизьким фазовим шумом для мінімізації джиттера.

Прийнято безліч високоякісних звукових деталей та ексклюзивних нестандартних деталей, успадкованих від PMA-A110.

Крім конфігурації схеми PMA-A110, PMA-900HNE має ті ж деталі, що і PMA-A110, які спочатку не використовувалися для продуктів цього класу в деяких частинах, таких як конденсатори та резистори, що використовуються в аудіосхемах. . У процесі розробки PMA-SX1 LIMITED EDITION та PMA-A110 ідеал Denon «Vivid & Spacious» представлений шляхом введення власних деталей для Denon, створених шляхом повторного пробного виробництва та прослуховування інженером з якості звуку та майстром звуку.

Ретельні заходи проти високочастотного шуму

Цифрова аудіосхема поміщена в захисний кожух для придушення впливу високочастотного шуму, що генерується цифровою аудіосхемою, що обробляє цифровий аудіосигнал, що надходить через мережу, USB та Bluetooth, на аналоговий аудіосигнал. Крім того, шум, поступаю ний від лінії джерела живлення, усувається за допомогою конденсатора, що розв'язує. Крім того, якість звуку узагальнюється з використанням різних ноу-хау, накопичених досі, таких як оптимізація опору землі шляхом зміни типу гвинта чи шайби, які фіксують плату чи шасі залежно від місця використання.

Ребриста опора високої щільності, що пригнічує вібрацію

Ребристі ніжки високої щільності та високої жорсткості використовуються для опор, що підтримують велику вагу силового трансформатора, радіатора та шасі. На додаток до подальшого посилення антивібраційного ефекту також застосовується ретельне налаштування якості звуку.

Позолочений роз'єм динаміка для перемикання A/B

Клеми динаміка PMA-900HNE позолочені, щоб запобігти зносу з часом і підтримувати високу надійність протягом тривалого часу. Він також підтримує роз'єм типу «банан». Два динаміки підтримують перемикання A/B і два одночасні виходи, причому можна перемикати дві акустичні системи та можливе підключення за двопровідною схемою.

3900

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Колір
Black, Silver
Габарити В-Ш-Г, мм
131-434-375
Вага, кг
8,3
Вихідна потужність 8 Ом (20 Гц - 20 кГц)
50
Вихідна потужність 4 Ома (1 кГц)
85
Клас підсилювача
AB
Коефіцієнт нелінейних спотворень ( 20 Гц - 20 кГц)
20 Гц до 20 кГц, КНИ 0,07%
SNR, Дб
105
Вхід RCA
3 RCA In
Вхід Optical
3 Optical In
Вхід USB / USB Audio
USB-A
Bluetooth
Bluetooth 4.2
Wi-Fi
802.11a/b/g/n/ac
Вхід Digital (coaxial)
1 Caaxial In
Вхід Phono
Phono MM/MC

Спеціальні артикули

Data sheet content

Блок підсилювача

Вихідна потужність 4 Ома (1 кГц)
85
Вихідна потужність 8 Ом (20 Гц - 20 кГц)
50
Клас підсилювача
AB
Коефіцієнт нелінейних спотворень ( 20 Гц - 20 кГц)
20 Гц до 20 кГц , КНИ 0 , 07%
SNR, Дб
105

Входи

Вхід RCA
3 RCA In
Вхід Optical
3 Optical In
Вхід USB / USB Audio
USB-A
Вхід Digital (coaxial)
1 Caaxial In
Вхід Phono
Phono MM/MC
Bluetooth
Bluetooth 4.2
Wi-Fi
802.11a/b/g/n/ac

Виходи

Bluetooth
Bluetooth 4.2

Колір

Колір
Black , Silver

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Габарити

Габарити В-Ш-Г, мм
131-434-375
Вага, кг
8 , 3

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ-PMA-900HNE

Секція підсилювача потужності

Номінальна потужність 50 Вт + 50 Вт (8 Ом, від 20 Гц до 20 кГц, КНД 0,07%)

85 Вт + 85 Вт (4 Ом, 1 кГц, КНД 0,7%)

Загальне гармонічне спотворення 0,01% (номінальна потужність -3 дБ, навантаження 8 Ом, 1 кГц)

Вихідний термінал Динамік A або B: навантаження від 4 до 16 Ом

. Динамік A+B: навантаження від 8 до 16 Ом.

Секція підсилювача

Вхідна чутливість / вхідний опір PHONO (MM): 2,5 мВ / 47 кОм

PHONO (MC): 200 мкВ/100 Ом

CD, МЕРЕЖА / AUX, ЗАПИСНИЙ ПРИСТРІЙ: 106 мВ / 17 ком

відхилення RIAA PHONO: ± 1 дБ (від 20 Гц до 20 кГц)

Максимальне введення PHONO (MM): 120 мВ/1 кГц

PHONO (MC): 10 мВ/1 кГц

Вхідний/вихідний термінал

Аналоговий аудіовхід Несиметричний вхід x 3, вхід PHONO x 1

Аналоговий аудіовиход Несиметричний вихід (RECORDER) x 1, вихід підсилювача на сабвуфер x 1

вихід на навушники x 1

Термінал цифрового аудіовходу Коаксіальний цифровий вхід x 1, оптичний цифровий вхід x 3

інші Мережа x 1, USB-A x 1, антена Wi-Fi/Bluetooth x 2

Комплексні характеристики

Співвідношення сигнал/шум (мережа) PHONO (MM): 86 дБ (коротке замикання вхідної клеми, вхідний сигнал 5 мВ)

PHONO (MC): 71 дБ (коротке замикання вхідної клеми, вхідний сигнал 0,5 мВ)

CD, NETWORK / AUX, RECORDER: 105 дБ (коротке замикання вхідної клеми схема)

Частотна характеристика від 5 Гц до 100 кГц (від 0 до -3 дБ)

Регулятор тембру НИЗЬКІ: 100 Гц ± 8 дБ

ВИСОКІ: 10 кГц ± 8 дБ

Бездротова мережа

Тип мережі Сумісність із IEEE 802.11a/b/g/n/ac (сумісність із Wi-Fi®)

Безпека WEP 64 біт, WEP 128 біт, WPA/WPA2-PSK (AES), WPA/WPA2-PSK (TKIP)

Радіочастота 2,4 ГГц/5 ГГц

Bluetooth

версія 4,2 4,2

Відповідний профіль А2ДП 1.3.2, АВРКП 1.6.2

Підтримувані кодеки СБК

Смуга частот / потужність передачі / дальність зв'язку Діапазон 2,4 ГГц / Клас 1 / близько 30 м (пряма видимість)

Всебічний

Зовнішні розміри (Ш х В х Г) 434 х 131 х 375 мм

маса 8,3 кг

джерело живлення 100 В змінного струму, 50/60 Гц

споживана потужність 200 Вт

Енергоспоживання в режимі очікування 0,2 Вт

2,5 Вт (при включеній функції автовідтворення телевізора, мережевого керування, Wi-Fi, Bluetooth)

аксесуари Короткий посібник користувача, посібник з експлуатації, гарантійний талон, пульт дистанційного керування, батарейки AAA x 2, антена Wi-Fi / Bluetooth x 2, шнур живлення

Коментарі (0)

Denon PMA-900NE

Denon PMA-900NE
Кількість
Ціна:
39 975,00 ₴
Ітого:
Про покупця