Onkyo TX-NR5100 Black
search
  • Onkyo TX-NR5100 Black
  • Onkyo TX-NR5100 Black
  • Onkyo TX-NR5100 Black
  • Onkyo TX-NR5100 Black
Onkyo
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

Discont

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Onkyo TX-NR5100

34 399,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Звук майбутнього 7.2-канальний 8K AV-ресивер Onkyo TX-NR5100 – це доступний та універсальний центральний пристрій для домашнього кінотеатру, призначений для забезпечення кращих у своєму класі розваг для фільмів, музики та ігрових систем нового покоління. Наш SMART AV Receiver™ поєднує в собі новітні технології HDMI 2.1 та 8K, звук високої роздільної здатності та іммерсивний звук через підключені медіаплеєри та ігрові консолі, а також покращений звук із ваших телевізійних програм через eARC для неперевершеного домашнього кінотеатру.

Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Звук майбутнього

7.2-канальний 8K AV-ресивер Onkyo TX-NR5100 – це доступний та універсальний центральний пристрій для домашнього кінотеатру, призначений для забезпечення кращих у своєму класі розваг для фільмів, музики та ігрових систем нового покоління.

Наш SMART AV Receiver™ поєднує в собі новітні технології HDMI 2.1 та 8K, звук високої роздільної здатності та іммерсивний звук через підключені медіаплеєри та ігрові консолі, а також покращений звук із ваших телевізійних програм через eARC для неперевершеного домашнього кінотеатру.

Керуйте музикою за допомогою "Привіт, Google", "Alexa" або "Siri"; або слухайте, що відтворюється через AVR у бездротових навушниках з першокласним Bluetooth з технологією передачі aptX HD. Можливості практично безмежні.

Готовий до розваг у форматі 8K/4K

Вдосконалені ігрові можливості. Удосконалення HDMI 2.1 для геймерів: перемагайте своїх супротивників: передача HDR 4K/120 Гц забезпечує надшвидкий рух, а VRR (змінна частота оновлення) усуває затримки, ривки та розриви кадрів для плавного ігрового процесу. – ALLM (автоматичний режим із малою затримкою) оптимізує затримку від джерела до екрана – QFT (Quick Frame Transport) обмежує затримку більш плавного відтворення.

Іммерсивний звук із ваших телевізійних програм: eARC (Enhanced Audio Return Channel) спрощує підключення та підтримує новітні аудіоформати з високою швидкістю передачі даних, включаючи Dolby Atmos®, DTS-HD Master Audio™, DTS: X®, Dolby® TrueHD.

Потокова передача улюбленої музики: використовуйте Works with Sonos 1, вбудований Chromecast™, AirPlay 2 та DTS Play-Fi®; включає потокові послуги Spotify®, Amazon Music, Pandora®, TIDAL, Deezer або TuneIn.

Голосове управління: працюйте зі своїм цифровим помічником у будь-якій кімнаті за допомогою простої інтеграції домашньої екосистеми Google та Amazon Alexa SMART.

Roon відтворює тисячі пристроїв USB, Airplay та Chromecast, але протестовані Roon пристрої профілюються командою Roon, щоб забезпечити просте налаштування та легке повсякденне використання. Якщо ви маєте пристрій Roon Tested, ви можете бути впевнені, що отримаєте від нього найкращі враження.

165 Вт x 7 каналів (6 Ом, 1 кГц, 10% THD, 1 канал)

5.2.2-канальний Dolby Atmos®

Dolby Atmos Height Virtualizer та DTS Virtual: технології віртуалізації тривимірного звуку X™

Потік через дводіапазонний Wi-Fi® 5 ГГц/2,4 ГГц

Надсилайте або отримуйте аудіо через бездротову технологію Bluetooth®

Apple AirPlay 2

Музика стала простішою завдяки вбудованому Chromecast

Ці продукти підтримують всі характеристики сертифікації HDMI 2.1 2021 року. Будь ласка, переконайтеся, що джерело, телевізор і кабелі HDMI сумісні, щоб отримати максимально надійне враження від домашнього кінотеатру.

РЕЖИМ ОПТИМІЗАЦІЇ KLIPSCH

Klipsch Optimize Mode дозволяє легко інтегрувати колонки Klipsch Reference та Reference Premiere з AV-ресивером Onkyo. Klipsch і Onkyo об'єдналися, щоб реалізувати точні параметри кросовера для нових конкретних колонок Reference Premiere. Тепер ви можете просто вибрати моделі динаміків, які ви використовуватимете для кожного окремого каналу, і автоматично будуть застосовані оптимізовані налаштування кросовера.

HDMI® 2.1 З 8K

HDMI® 2.1 – це останнє оновлення специфікації HDMI®, яке підтримує eARC, ряд більш високих роздільних здатностей відео та частот оновлення, включаючи 8K60 та 4K120, а також формати Dynamic HDR. 8K забезпечує захоплююче враження від перегляду завдяки вдвічі більшій роздільній здатності по горизонталі та вертикалі, ніж у 4K, і в 4 рази більшій кількості пікселів; та у поєднанні з частотою оновлення 60 Гц забезпечує плавний та чіткий перегляд контенту з високою швидкістю дії. HDMI 2.1 з 8K та eARC гарантує, що ваша система готова до найчіткішого та найчистішого зображення, доступного як зараз, так і в майбутньому.

НЕПЕРЕВЕДЕНІ ІГРОВІ ВРАЖЕННЯ В 4K

4K/120 дозволяє робити надшвидкі рухомі зображення UHD чіткими та чіткими; а спорт, бойовики та високопродуктивні ігри значно виграють.

РОЗУМНИЙ БУДИНОК, СУМІСНИЙ З ГОЛОСОВИМ УПРАВЛІННЯМ

7.2-канальний 8K SMART AV-ресивер Onkyo TX-NR5100 легко інтегрується в існуючу екосистему розумного будинку, включаючи Apple Airplay, Alexa, програми Google та багато іншого. Ви отримуєте сумісний мережевий пристрій з широкими можливостями, який може без проблем працювати у вашій багатокімнатній екосистемі.

*Потрібний пристрій розумного будинку з мікрофоном, сумісний зі штучним інтелектом.

Готовність до калібрування AccuEQ

AccuEQ спрощує початкове налаштування системи домашнього кінотеатру та забезпечує правильне калібрування ресивера та динаміків для найкращого звучання у приміщенні для прослуховування. AccuEQ обчислює відстань до динаміків від місця прослуховування, регулює рівень звукового тиску динаміків та встановлює кросовер динаміків. Останній вибирає правильну точку для схилу низькочастотного звуку на сабвуфер. В результаті підлоганавчається чистий та збалансований об'ємний звук повного спектру.

Dolby Atmos® та DTS:X® – свобода звуку

Формати Dolby Atmos® та DTS:X® дозволяють інженерам відображати звук у будь-якому місці у тривимірному просторі, ефекти передаються від динаміка до динаміка по всій кімнаті та залучають вашу аудиторію до новітніх фільмів та ігор. Ви також можете насолоджуватися 3D-розкладкою динаміків із класичними назвами. Dolby Surround® та DTS® Neural:X знаходять оверхед-сигнали в застарілих саундтреках і мікшують для приголомшливого просторового реалізму.

Віртуалізатор висоти Dolby Atmos

При відтворенні будь-якого формату Dolby® увімкнення Dolby Atmos Height Virtualizer забезпечує більш захоплююче прослуховування, створюючи ефект віртуального об'ємного звучання та висоти з традиційних динаміків без використання додаткових об'ємних або верхніх динаміків.

ПРАЦЮЄ З СЕРТИФІКАТОМ SONOS

Цей ресивер може приєднатися до існуючої домашньої звукової системи Sonos або стати початком нової, просто з'єднавши його з портом Sonos. , пробудження, зміна вхідних сигналів та відтворення з бажаною гучністю за допомогою функції Sonos Volume-Pass Through у Sonos*.

*Потрібен порт Sonos (продається окремо)

ВБУДОВАНІ СТРІМІНГ-СЛУЖБИ

У систему вбудований доступ до Spotify®, TIDAL, Deezer, TuneIn та Pandora®. Використовуйте спеціальні програми (де вони доступні) або безкоштовну програму Onkyo Control для пристроїв Apple та Android, щоб знаходити та відтворювати музику.

ГОТІВ ДЛЯ DTS PLAY-FI®

DTS Play-Fi дозволяє насолоджуватися високоякісною музикою із підключених онлайн-сервісів, мережевих медіасерверів та бібліотеки вашого пристрою через Wi-Fi® на будь-яку кількість сумісних продуктів за допомогою програми Onkyo Music Control для iPad, iPhone та смартфонів Android. /Таблетки. DTS Play-Fi може синхронізувати музику в кожній кімнаті. Кожен член вашої родини може використовувати свій власний пристрій для прослуховування музики у кімнаті чи групі кімнат. DTS Play-Fi дозволяє структурувати комплексну багатокімнатну екосистему, яка задовольнить практично будь-які потреби.

Динамічне посилення звуку

Удосконалена понад 70 років, щоб передати емоції з високою точністю, DAA оснащена спеціальним силовим трансформатором з високим струмом та низьким рівнем шуму, індивідуальними конденсаторами та дискретними вихідними каскадами підсилювача. Унікальна топологія запобігає фазовому зсуву, тоді як високий струм покращує управління динаміком для справжньої динамічної швидкості. Керуючи 4-омними навантаженнями по всіх каналах, DAA здатний рухатися вперед.

4322

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Колір
Black
Габарити В-Ш-Г, мм
160-435-329
Вага, кг
8,4Kg
Вихідна потужність 4 Ома (1 кГц)
80W
Кількість каналів
7.2
Кількість зон
Стерео зони А-В
Вхід RCA
3 RCA in
Вхід HDMI
4 HDMI
HDMI характеристики
HDMI x 4; USB 2.0 x 4; мережевий інтерфейс Ethernet (LAN) x 1; ефірний x 2; цифровий оптичний x 1; цифровий коаксіальний x 1; аудіо (міні-стереороз'єм)
Вхід Optical
Optical in
Wi-Fi
Wi-Fi
Вхід Ethernet
RJ - 45
Вхід Digital (coaxial)
Coaxial in
Subwoofer pre-out
Sub Pre Out
Багатоканальне оточуюче звучання
Dolby Digital Plus; Dolby True HD; Dolby Atmos; Dolby Digital; Dolby Surround; DTS HD Master; DTS Neural:X; DTS:X; DTS 96/24; DTS-Express; DTS-HD High Resolution Audio; DTS Virtual:X

Спеціальні артикули

Data sheet content

АВ ресивер

Кількість каналів
7.2
HDMI характеристики
HDMI x 4; USB 2.0 x 4; мережевий інтерфейс Ethernet (LAN) x 1; ефірний x 2; цифровий оптичний x 1; цифровий коаксіальний x 1; аудіо (міні-стереороз'єм)

Багатоканальне оточуюче звучання

Багатоканальне оточуюче звучання
Dolby Digital Plus; Dolby True HD; Dolby Atmos; Dolby Digital; Dolby Surround; DTS HD Master; DTS Neural:X; DTS:X; DTS 96/24; DTS-Express; DTS-HD High Resolution Audio; DTS Virtual:X

Блок підсилювача

Вихідна потужність 4 Ома (1 кГц)
80W
Кількість зон
Стерео зони А-В

Входи

Вхід RCA
3 RCA in
Вхід Optical
Optical in
Вхід HDMI
4 HDMI
Вхід Digital (coaxial)
Coaxial in
Вхід Ethernet
RJ - 45
Wi-Fi
Wi-Fi

Виходи

Subwoofer pre-out
Sub Pre Out

Колір

Колір
Black

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Габарити

Габарити В-Ш-Г, мм
160-435-329
Вага, кг
8 , 4Kg

Характеристики продукту

Кількість каналів 7.2

Бездротове підключення Airplay; Bluetooth; Wi-Fi

Радіо FM; AM

Потужність на канал 80 W

Підтримка 4K Так

Фоно вхід Немає

Імпеданс динаміка 8 Ω

Типи входів HDMI x 4; USB 2.0 x 4; мережевий інтерфейс Ethernet (LAN) x 1; ефірний x 2; цифровий оптичний x 1; цифровий коаксіальний x 1; аудіо (міні-стереороз'єм)

Типи виходів HDMI x 2; Вихід на сабвуфер x 1

Звукові системи Dolby Digital Plus; Dolby True HD; Dolby Atmos; Dolby Digital; Dolby Surround; DTS HD Master; DTS Neural:X; DTS:X; DTS 96/24; DTS-Express; DTS-HD High Resolution Audio; DTS Virtual:X

Підтримувані аудіоформати AAC; AIFF; DSD; FLAC; MP3; WAV; WMA

Додаткові функції Автоматичне калібрування звуку; Tidal; Deezer; Amazon Alexa; Tunein; Google Assistant; Spotify

Додаткова інформація Сумісність з Dolby Vision; підтримка eARC

Колір Чорний

Висота 160 мм

Ширина 435 мм

Глибина 329 мм

Вага 8.4 кг 

Коментарі (0)

Onkyo TX-NR5100

Onkyo TX-NR5100
Кількість
Ціна:
34 399,00 ₴
Ітого:
Про покупця