Yamaha RX-A6A Black
search
  • Yamaha RX-A6A Black
  • Yamaha RX-A6A Black
  • Yamaha RX-A6A Black Back
yamaha
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

Discont

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Yamaha RX-A6A Black

153 996,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

AV Ресівер Yamaha RX-A6A Black - aСлухайте кожен звук, дивіться кожну деталь. A6A був ретельно спроектований так, щоб кожен елемент вашої розваги був найкращим. Від легкого шепоту звуку до швидких рухів на екрані – A6A гарантує, що ви нічого не пропустите.

Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

AV Ресівер Yamaha RX-A6A Black

Слухайте кожен звук, дивіться кожну деталь. A6A був ретельно спроектований так, щоб кожен елемент вашої розваги був найкращим. Від легкого шепоту звуку до швидких рухів на екрані – A6A гарантує, що ви нічого не пропустите.

9,2-канальний (з 11,2-канальною обробкою) 150-ватний об'ємний звук із Зонами 2/3/4

4K120 та 8K60 HDMI та HDR10+ (з майбутнім оновленням) з HDCP 2.3 та eARC (7 входів / 3 виходи)

Dolby Atmos ® з Dolby Atmos Висота віртуалізації та DTS: X ® з CINEMA DSP HD3

ESS SABRE ES9026PRO Ultra DAC для максимально ефективного перетворення

YPAO™ - RSC з 3D, багатоточковим виміром, прецизійним еквалайзером та низькочастотним режимом

Surround: технологія AI™ автоматично оптимізує звук та ефекти в реальному часі.

ALLM, VRR, QFT, QMS (з майбутнім оновленням) та Dolby Vision ™ , Hybrid-Log Gamma та BT.2020

AURO-3D (з майбутнім оновленням)

Wi-Fi, Bluetooth ® , MusicCAST мультирум аудіо, AirPlay 2 та Spotify Connect

Голосове керування за допомогою Amazon Alexa, Siri ® (через AirPlay 2) та Google Assistant

Pandora, Spotify, Napster, SiriusXM, TIDAL, Deezer, Qobuz, Amazon Music HD

Підтримка стороннього драйвера управління, просте налаштування IP та віддалене управління по IP

Вхід фону

Японська компанія Yamaha в середині 2021 року - представляє три нові AV-ресивер лінійки Aventage. За словами виробника, нові апарати розроблялися з розрахунку на «точну передачу тембрів, вражаючі динамічні контрасти та побудову звукових просторів». Особлива увага була приділена ефективної передачі сигналів та зменшення перехідного імпедансу. Електроніка змонтована на 4-шарових платах, що дозволило досягти практично ідеальної розводки. Каскади посилення за напругою і струмом живляться від окремих джерел зі своїми силовими трансформаторами. У двох старших моделях встановлено замовні накопичувальні конденсатори збільшеної ємності.

Цифро-аналогові конвертори – на чіпах ESS: у моделі Yamaha A4A – ES9007S, Yamaha A6A – ES9026PRO та ES9007S, у Yamaha A8A – на двох ES9026PRO. Як запевняють, секція попереднього посилення старшої моделі Yamaha A8A не поступається за якістю роботи стереофонічному попереду Yamaha CX-A5200. Порівняно з моделями серії, що випускалися раніше, удосконалені корпуси – покращено захист від вібрацій, створюваних силовими трансформаторами. Свій внесок у це робить і «п'ята нога», встановлена в центрі нижньої панелі. Підсилювачі флагмана A8A відрізняються високою швидкістю наростання напруги. У ньому реалізовано зовсім нову схему.

Для моделей Yamaha A8A та Yamaha A6A заплановано у майбутньому оновлення програмного забезпечення, з яким вони отримають підтримку формату AURO-3D у конфігурації 11.1 для флагмана та 9.1 для середньої моделі. Всі нові апарати піддягають формати Dolby Atmos та DTS: X, функцію Dolby Atmos Height Virtualizer з конфігураціями 5.1 та 7.1 без реальних висотних спікерів. Система акустичного калібрування приміщення – фірмове YPAO High Precision EQ. Підтримується фірмова мережна технологія MusicCast, відтворення через мережу сигналів DSD до 11,2 МГц і PCM до 32 біт/384 кГц. Поточні послуги – Deezer HiFi, Amazon Music HD, Spotify Connect. Є бездротові адаптери Bluetooth та Wi-Fi.

Зональне відтворення / розширене перемикання зон HDMI

Можна передавати відео- та аудіоконтент (не тільки вхід HDMI, але також цифровий/аналоговий звук, мережевий контент, FM-радіо та інші аудіоджерела) на телевізор або систему домашнього кінотеатру в іншій кімнаті (Zone2/4). Я можу зробити це. Ви можете насолоджуватися переглядом та прослуховуванням різного контенту, а також того ж контенту, що і в основній кімнаті, де встановлений AV-ресивер. Графічний інтерфейс користувача спрощує перегляд і вибір вмісту Зони 2, незалежно від того, що відтворюється в основній зоні.

11. 2-канальний вихід підсилювача

Оснащений роз'ємами підсилювача 11,2 + 2 канали (балансний XLR), які дозволяють насолоджуватися повномасштабними оновленнями системи за допомогою зовнішнього підсилювача потужності. Додавши підсилювач потужності для 2 каналів, можна продати конфігурацію системи для 11,2 каналів.

Симетричний вхідний роз'єм XLR

Оснащений збалансованим вхідним аудіороз'єм XLR, який високо цінується у світі професійного звуку. Комбінуючи програвач Blu-ray або програвач компакт-дисків, обладнаний збалансованим вихідним терміналом, можна знизити погіршення якості звуку через зовнішній шум, забезпечуючи передачу високої якості сигналу.

Унікальна функція об'ємного звучання "SURROUND: AI", що набула подальшого розвитку

Оригінальний ІІ (штучний інтелект) Yamaha аналізує звукові елементи, такі як діалоги, фонову музику, звуки навколишнього середовища та звукові ефекти, що містяться в контенті, що переглядається, і автоматично створює оптимальний ефект звукового поля відповідно до сцени. Оснащений функцією об'ємного звучання "SURROUND: AI".

Завдяки використанню сучасної 64-бітної SoC Qualcomm® QCS407, яка приблизно в 7 разів перевищує продуктивність обробки сигналів традиційної моделі, ця машина забезпечує більш точну арифметичну обробку та пригнічує надмірний звук, спричинений шумом. Пригнічуючи реверберацію і чітко висловлюючи контури звукового образу, можна відтворити виключно природне звукове поле, додатково посилюючи відчуття занурення зображення. Цей SURROUND: AI також підтримує відтворення у поєднанні з Dolby Atmos® або DTS: X™.

Підтримує «AURO-3D®» на додаток до «Dolby Atmos®» та «DTS: X™»

Сумісність із імерсивним форматом об'ємного звуку 3D AURO-3D®, який забезпечує природне відтворення звуку, включаючи верхній звук із тришаровим вертикальним звуковим полем. Ви можете відтворювати до 9,1 каналів AURO за допомогою цього пристрою і ви можете насолоджуватися об'ємним 3D-звуком з багатим відчуттям реальності. Крім того, Auro-Matic® Upmixer дозволяє підвищувати мікшування монофонічного, стерео та об'ємного контенту у природне 3D-об'ємне звучання. Звичайно, він також підтримує Dolby Atmos® та DTS: X™. Цей пристрій підтримує 3 типи конфігурації системи: 5.2.2-канальний, 5.2.4-канальний та 7.2.2-канальний; крім того, можлива конфігурація системи 7.2.4-канального сигналу під час використання зовнішнього підсилювача потужності для 2-канального сигналу. Крім того, встановлена функція «Dolby Atmos Height Virtualizer», тому навіть у конфігураціях системи 5.1 та 7.1 без верхніх динаміків створюється звукове поле із сильним ефектом присутності, в якому звук відчувається з усіх боків, включаючи висоту.

Досягає перехресного відтворення Cinema DSP HD, Dolby Atmos® та DTS: X™.

Найвищий пік створення тривимірного звукового поля, спрямований на ідеальне відтворення просторової інформації, включаючи напрямок висоти, за рахунок повного використання максимальної 11,2-канальної конфігурації динаміків *, включаючи передні/задні динаміки присутності та щільності інформації, яка значно перевищує нормальний кінотеатральний DSP. Кіно DSP HD³ (Hd Cubic). Програма об'ємного звуку Cinema DSP HD³ поєднується з форматами об'ємного звуку 3D (Dolby Atmos® та DTS: X™) для відтворення. Усього встановлено 24 типи програм звукового поля DSP для кінотеатру, і ви можете вибрати оптимальне звукове поле для різного старого та нового контенту, включаючи 3D-об'ємне звучання.

Високоточний "YPAO" з 64-бітним високоточним еквалайзером

Оснащений «YPAO» (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer), системою оптимізації середовища перегляду, яка включає високоточний еквалайзер, який забезпечує високоточну і високоякісну корекцію шляхом вирівнюючої обробки 64-бітних обчислень. Цього разу було додано новий режим, який спеціалізується на низькочастотному діапазоні, аналізує акустичні характеристики по кількох різних тимчасових осях, визначає та оптимізує діапазон низьких частот реверберації (стояча хвиля) та покращує видимість. Крім того, YPAO-RSC , який активно контролює вихідний відбитий звук, характерний для кімнати, щоб оптимізувати середовище перегляду, і простір звукового поля, автоматично вимірюючи відстань і напрямок кожного динаміка, а також висоту динаміка присутності. Завдяки комплексному процесу вимірювання / корекції, включаючи «вимірювання YPAO 3D», що коригує звук у тривимірному просторі, проблема відтворення об'ємного звуку в 3D, на яку легко впливає ефект об'ємного звучання залежно від положення та технічних характеристик верхнього динаміка та навколишнього середовища у приміщенні. , долається та відтворюється звук. Досягається чіткіший ефект поліпшення середовища перегляду при мінімізації якісних змін у динаміках.

Виняткові характеристики гасіння вібрації та жорсткість

"П'ята нога" ґрунтується на ідеї антирезонансної технології, яка є символом AVENTAGE. Завдяки розташуванню в центрі передньої частини основного блоку, цьому блоку вдалося знизити вібрацію, що викликається трансформатором приблизно до 1/10 від звичайної. На додаток до конструкції з подвійним дном корпус з новою механічною структурою подвоїв міцність у порівнянні з традиційною моделлю за рахунок збільшення адгезійної поверхні Н-подібних поперечних частин рами. Вони відтворюють потужний низькочастотний вираз і сфокусований звук, що наближає звуковий образ.

Високоякісний звуковий дизайн на основі AVENTAGE із повністю переробленою схемою

Щоб відтворити тишу та енергію, що містяться в звуку, так, ми щедро представили високоякісні деталі, вибрані на основі стандарту AVENTAGE, та переробили конфігурацію схеми. Шлях проходження сигналу оптимізований за рахунок використання 4-шарової плати, яка забезпечує ідеальне проведення сигналу, джерела живлення та заземлення в секції попереднього підсилювача. Крім того, секція підсилювача потужності оснащена виготовленим на замовлення трансформатором, який розділяє обмотки джерела живлення секції посилення струму та секції посилення напруги. Крім використання плівкового конденсатора німецького виробника WIMA та виготовленого на замовлення блоку живлення великої ємності Chemicon, він досяг високої швидкості наростання напруги, яка приблизно вдвічі вища, ніж у звичайної моделі, що значно покращує відстеження сигналу та стабільність. Відтворюваність звуку сигнали, включаючи високі частоти, такі як джерела звуку з високою роздільною здатністю, були покращені.

Оснащений цифро-аналоговим перетворювачем ESS "ES9026PRO" + "ES9007S"

Для подальшого підвищення якості звуку цей пристрій оснащений цифро-аналоговим перетворювачем ESS «ES9026PRO», який також використовується в окремому попередньому підсилювачі AV «CX-A5200» та ESS «ES9007S»... Завдяки поєднанню з оригінальною концепцією Yamaha DOPG Pure Ground), яка усуває різницю потенціалів між секцією аудіовходу та секцією цифро-аналогового перетворювача та покращує якість відтворення дрібних сигналів, значно покращуються тиша та роздільна здатність всього звуку. Група посилює звук і багато передає ніжні звуки.

Останній стандарт 8K 50AB/60AB, 10G/4L сумісний роз'єм HDMI

Оснащені роз'ємами HDMI з 7 входами/3 виходами, які підтримують передачу відео HDR10+ та наскрізну передачу відеосигналу 8K/60 Гц, 4K/120 Гц/масштабування 4K, а всі роз'єми підтримують сигнали 8K/60 Гц, 4K/1. Одночасно пристрої 8K, такі як новітні ігрові автомати. Крім того, VRR (змінна частота оновлення), яка синхронізує частоту оновлення відеоджерела та дисплея для придушення мерехтіння відео, та QMS (Quick), яка може швидко перемикати введення контенту, не викликаючи затемнення екрана або спотворення зображення. У тому числі Media Switching), QFT (Quick Frame Transport), який зменшує затримку за рахунок збільшення швидкості передачі від пристрою джерела відео, ALLM (Auto Low Latency Mode), який автоматично перемикається між пріоритетом якості зображення та пріоритетом з низькою затримкою. Залежно від контенту.

Рідкокристалічний дисплей із підтримкою японського дисплея

Модернізований корпус забезпечує просту, але при цьому високоякісну присутність, високу текстуру та відмінну працездатність, що підходить для висококласної моделі AVENTAGE. Чорна дзеркальна передня панель має автентичний та елегантний дизайн з великою ручкою регулювання гучності у центрі. Крім того, ручка регулювання гучності виготовлена з алюмінієвого матеріалу з обробленої обертанням поверхні, а ручка має текстуровану поверхню, що забезпечує відчуття розкоші та якості. Крім того, на передньому дисплеї використовується рідкокристалічний дисплей з точками високої роздільної здатності, який також підтримує японський дисплей. Коли інформація не відображається, вона асимілюється з чорною дзеркальною поверхнею, а під час роботи важлива інформація, така як об'єм та вхідний контент, відображається у великому розмірі, а в специфікаціях особлива увага приділяється простоті використання та дизайну у всіх деталях.

Розширені мережеві функції, такі як Amazon Music HD та Spotify Connect.

Відтворення музики з високою роздільною здатністю підтримує широкий діапазон DSD 11,2 МГц, WAV/AIFF 384 кГц/32 біт (файли з плаваючою комою 32 біт не підтримуються), FLAC 384 кГц/24 біт та Apple Lossless 96 кГц/2. Крім того, він підтримує сервіси розповсюдження музики «Deezer HiFi»*¹ та «Amazon Music HD»*², які можуть транслювати понад 36 мільйонів пісень з якістю звуку без втрат (16 біт/44,1 кГц FLAC), а також сервіс розповсюдження музики "Spotify". ) Потоковою передачею також можна зручно користуватися за допомогою функції Spotify Connect * (Spotify Connect).

Унікальна функція бездротової мережі Yamaha "MusicCast®", яка розширює задоволення від прослуховування музики в будинку.

Він підтримує оригінальну функцію бездротової мережі Yamaha «MusicCast®» (MusicCast), яка дозволяє керувати кількома аудіопристроями, сумісними з MusicCast, встановленими у вашому домі, та обмінюватися музичним контентом між сумісними пристроями за допомогою однієї програми. Якщо ви встановите спеціальний додаток «MusicCast CONTROLLER» на свій смартфон/планшет, ви зможете легко розповсюджувати, обмінюватися, зв'язувати (синхронізувати) та відтворювати музичний контент між вашим MusicCast-сумісним пристроєм та даним пристроєм. Крім того, коли живлення цього пристрою увімкнено, всі пристрої, сумісні з MusicCast, підключені до цього пристрою, будуть включені в тандемі, і ви зможете слухати загальний контент у кількох місцях одночасно, не запускаючи програму. також оснащений функцією тригерного відтворення.

Просте управління з програмою MusicCast

Ви можете використовувати програму MusicCast CONTROLLER разом зі своїм смартфоном або планшетом, щоб швидко та легко керувати цим пристроєм та змінювати налаштування. Одна і та ж програма контролера не тільки діє як пульт дистанційного керування для всіх пристроїв з підтримкою MusicCast, але також дозволяє керувати звуком у кількох кімнатах.

Характеристики AV Ресівер Yamaha RX-A6A Black

Секція підсилювача

Канал: 9,2

Номінальна вихідна потужність (20 Гц-20 кГц, навантажено 2 канали) (1 кГц, 1 канал): 150 Вт (8 Ом, КНІ 0,06%)

Підсилювач із високою швидкістю наростання вихідного сигналу

Обробка навколишнього звучання

Surround:AI

Підтримка CINEMA DSP

DSP-програми: 24

Налаштування діалогу

Режим віртуальних АС присутності (Virtual Presence Speaker)

Режим віртуальних задніх АС навколишнього звучання

Режим Dialogue Lift для кращої розбірливості мови

Функції SILENT CINEMA/Virtual CINEMA DSP

Dolby Atmos

Синтезатор віртуальних верхніх каналів Dolby Atmos

Формат Dolby TrueHD

Формат Dolby Digital Plus

Dolby Surround

DTS:X

Формат DTS HD Master Audio

Auro 3D

Аудіофункції

Підтримувані формати файлів: MP3/WMA/MPEG-4 AAC, ALAC: до 96 кГц/24 біт, FLAC: до 384 кГц/24 біт, WAV/AIFF: до 384 кГц/32 біт, DSD: до 11,2 МГц

Режим Pure Direct

Функція Compressed Music Enhancer

Music Enhancer з високою роздільною здатністю

Багатоточковий вимір за системою YPAO

Функція YPAO Volume

Адаптивний DRC (контроль динамічного діапазону)

Початкова та максимальна налаштування гучності

Антирезонансна технологія (A.R.T.)

Можливість використання двопідсилювальної конфігурації (Bi-Amping)

Функція затримки звуку

ЦАП: 384 кГц/32-бітний ЦАП ESS Hyperstream ES9026PRO x1 ES9007S x1

Відеофункції

HDMI eARC

Реверсивний звуковий канал через HDMI

Наскрізна передача сигналів HDMI: 8K60B, 4K120AB (у майбутніх поновленнях) * HDMI 1-3

Перетворення з підвищенням роздільної здатності HDMI: Так, до 8K у майбутніх оновленнях)

Перетворення HDMI, що підвищує: Так (аналоговий на HDMI)

Dolby Vision

HDR 10+ (у майбутніх поновленнях)

VRR/ALLM/QMS/QFT (у майбутніх оновленнях)

Налаштування відео

Роз'єми

MusicCast Surround

Вхід/вихід HDMI: 7/3 (HDMI2.1 / HDCP2.3)

Підтримка функції HDMI CEC

USB-вхід

Мережевий порт

Wi-Fi (2.4/5 GHz)

AirPlay 2

Технологія Bluetooth (SBC/AAC)

AV-вхід на передній панелі: Порт USB

Цифровий аудіовхід: 3 х оптичний

Цифровий аудіовхід: 2 х коаксіальний

Аналоговий аудіовхід: 6

Вхід звукознімача (Phono)

Термінал XLR

Компонентний відеовхід: 1

Композитний відеовхід: 2

Вихід підсилювача: 11.2-канальний

Вихід на навушники

Секція тюнера

FM/AM тюнер

Інтерфейс користувача

На екрані дисплея

Функція SCENE: 8 налаштувань

Управління за допомогою програми (iPhone/iPad/телефон/планшет Android)

Керування за допомогою веб-браузера

Пульт дистанційного управління

Управління зонами

Аудіовиход Зони 2: Вихід підсилювача/HDMI

Аудіовиход Зони 3: Вихід підсилювача

Аудіовиход Зони 4: HDMI

Powered Zone: Zone 2 / 3

Zone Video Output: HDMI

Zone B Output: HDMI

Zone GUI

Вихід для +12 В тригера: 2

Вхід/вихід (інфрачервоного) пульта дистанційного керування: 1/1

Режим Party

загальні характеристики

Потужність в режимі очікування (лише для підтримки ІЧ-порту): 0,4 Вт

Авто. Режим очікування

Режим ECO

Розміри (ШxВxГ): 435х191х442 мм

Вага: 18,7 кг.

Країна (головний офіс): Японія

3770

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Колір
Black
Габарити В-Ш-Г, мм
191-435-442
Вага, кг
18,7
Вхід RCA
5 RCA
Вхід XLR
1 XLR in, 1 XLR out
Вхід HDMI
8 HDMA
HDMI eARC
HDMA eARC
Вхід Optical
3 Optical
Вхід Ethernet
RJ-45
Вхід Digital (coaxial)
2 Coaxial

Спеціальні артикули

Data sheet content

АВ ресивер

HDMI eARC
HDMA eARC

Входи

Вхід RCA
5 RCA
Вхід XLR
1 XLR in , 1 XLR out
Вхід Optical
3 Optical
Вхід HDMI
8 HDMA
HDMI eARC
HDMA eARC
Вхід Digital (coaxial)
2 Coaxial
Вхід Ethernet
RJ-45

Виходи

HDMI eARC
HDMA eARC

Колір

Колір
Black

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Габарити

Габарити В-Ш-Г, мм
191-435-442
Вага, кг
18 , 7

Характеристики AV Ресівер Yamaha RX-A6A Black

Секція підсилювача

Канал: 9,2

Номінальна вихідна потужність (20 Гц-20 кГц, навантажено 2 канали) (1 кГц, 1 канал): 150 Вт (8 Ом, КНІ 0,06%)

Підсилювач із високою швидкістю наростання вихідного сигналу

Обробка навколишнього звучання

Surround:AI

Підтримка CINEMA DSP

DSP-програми: 24

Налаштування діалогу

Режим віртуальних АС присутності (Virtual Presence Speaker)

Режим віртуальних задніх АС навколишнього звучання

Режим Dialogue Lift для кращої розбірливості мови

Функції SILENT CINEMA/Virtual CINEMA DSP

Dolby Atmos

Синтезатор віртуальних верхніх каналів Dolby Atmos

Формат Dolby TrueHD

Формат Dolby Digital Plus

Dolby Surround

DTS:X

Формат DTS HD Master Audio

Auro 3D

Аудіофункції

Підтримувані формати файлів: MP3/WMA/MPEG-4 AAC, ALAC: до 96 кГц/24 біт, FLAC: до 384 кГц/24 біт, WAV/AIFF: до 384 кГц/32 біт, DSD: до 11,2 МГц

Режим Pure Direct

Функція Compressed Music Enhancer

Music Enhancer з високою роздільною здатністю

Багатоточковий вимір за системою YPAO

Функція YPAO Volume

Адаптивний DRC (контроль динамічного діапазону)

Початкова та максимальна налаштування гучності

Антирезонансна технологія (A.R.T.)

Можливість використання двопідсилювальної конфігурації (Bi-Amping)

Функція затримки звуку

ЦАП: 384 кГц/32-бітний ЦАП ESS Hyperstream ES9026PRO x1 ES9007S x1

Відеофункції

HDMI eARC

Реверсивний звуковий канал через HDMI

Наскрізна передача сигналів HDMI: 8K60B, 4K120AB (у майбутніх поновленнях) * HDMI 1-3

Перетворення з підвищенням роздільної здатності HDMI: Так, до 8K у майбутніх оновленнях)

Перетворення HDMI, що підвищує: Так (аналоговий на HDMI)

Dolby Vision

HDR 10+ (у майбутніх поновленнях)

VRR/ALLM/QMS/QFT (у майбутніх оновленнях)

Налаштування відео

Роз'єми

MusicCast Surround

Вхід/вихід HDMI: 7/3 (HDMI2.1 / HDCP2.3)

Підтримка функції HDMI CEC

USB-вхід

Мережевий порт

Wi-Fi (2.4/5 GHz)

AirPlay 2

Технологія Bluetooth (SBC/AAC)

AV-вхід на передній панелі: Порт USB

Цифровий аудіовхід: 3 х оптичний

Цифровий аудіовхід: 2 х коаксіальний

Аналоговий аудіовхід: 6

Вхід звукознімача (Phono)

Термінал XLR

Компонентний відеовхід: 1

Композитний відеовхід: 2

Вихід підсилювача: 11.2-канальний

Вихід на навушники

Секція тюнера

FM/AM тюнер

Інтерфейс користувача

На екрані дисплея

Функція SCENE: 8 налаштувань

Управління за допомогою програми (iPhone/iPad/телефон/планшет Android)

Керування за допомогою веб-браузера

Пульт дистанційного управління

Управління зонами

Аудіовиход Зони 2: Вихід підсилювача/HDMI

Аудіовиход Зони 3: Вихід підсилювача

Аудіовиход Зони 4: HDMI

Powered Zone: Zone 2 / 3

Zone Video Output: HDMI

Zone B Output: HDMI

Zone GUI

Вихід для +12 В тригера: 2

Вхід/вихід (інфрачервоного) пульта дистанційного керування: 1/1

Режим Party

загальні характеристики

Потужність в режимі очікування (лише для підтримки ІЧ-порту): 0,4 Вт

Авто. Режим очікування

Режим ECO

Розміри (ШxВxГ): 435х191х442 мм

Вага: 18,7 кг.

Країна (головний офіс): Японія

Коментарі (0)

Yamaha RX-A6A Black

Yamaha RX-A6A Black
Кількість
Ціна:
153 996,00 ₴
Ітого:
Про покупця