Wharfedale Elysian 2 White
search
  • Wharfedale Elysian 2 White
  • Wharfedale Elysian 2 White
  • Wharfedale Elysian 2 White
  • Wharfedale Elysian 2 White
Wharf
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

%

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Wharfedale Elysian 2

240 700,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Справжній зразок розкішного звуку ELYSIAN пропонує задоволення в дизайні, естетиці матеріалів і продуктивності. Ретельний і безкомпромісний підхід привів інженерів Wharfedale до створення стандарту доступних за ціною акустичних систем класу «люкс». Ультрасучасний дизайн та найкращі у своєму класі технології поєднуються для відтворення музики, яка з гордістю кидає виклик найкращим у світі гучномовцям. ELYSIAN є новим стандартом у світі домашнього аудіо, від корпусу з обробкою Piano-Lacquer, створеного з використанням деталей справжньої майстерності, до високочастотних перетворювачів AMT (Air Motion Transformer) та басових динаміків європейського виробництва.

Колір
Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Справжній зразок розкішного звуку ELYSIAN пропонує задоволення в дизайні, естетиці матеріалів і продуктивності. Ретельний і безкомпромісний підхід привів інженерів Wharfedale до створення стандарту доступних за ціною акустичних систем класу «люкс». Ультрасучасний дизайн та найкращі у своєму класі технології поєднуються для відтворення музики, яка з гордістю кидає виклик найкращим у світі гучномовцям. ELYSIAN є новим стандартом у світі домашнього аудіо, від корпусу з обробкою Piano-Lacquer, створеного з використанням деталей справжньої майстерності, до високочастотних перетворювачів AMT (Air Motion Transformer) та басових динаміків європейського виробництва. Результуючий звук завдяки ретельно збалансованому вибору драйверів та професійному дизайну кросовера поєднується з бездоганним дизайном та природною прозорістю, від якої у вас перехопить подих. Один для знавця та один для підручників історії, ELYSIAN залишить у вас питання, як це можливо у цій ціновій категорії? ELYSIAN - справжній витвір мистецтва звукової інженерії.

ВЧ дифузор Elysian AMT

AMT (Air Motion Transformer) – це радикально інший спосіб переміщення повітря. Велика гофрована і легка діафрагма наводиться в рух її поверхні рядами стратегічно розташованих металевих смуг, занурених у сильне магнітне поле. Під впливом музичного приводу складки діафрагми стискуються та розширюються, стискаючи повітря між ними, щоб сформувати бажану форму хвилі. Це не тільки ефективний спосіб переміщення повітря, але і дуже точний, оскільки діафрагма постійно перебуває під постійним контролем системи двигуна. До того ж AMT - це перетворювач швидкості, а не тиску, здатний створювати неймовірно швидкі перехідні процеси та динаміку. Результатом є пристрій із широкою смугою пропускання, який природним чином забезпечує низький рівень спотворень та чудову деталізацію музики.

СЧ дифузор Elysian

Прагнучи відповідати чутливості та точності AMT, ми зупинилися на унікальній тканій матриці зі скловолокна для дифузора, яка дає чудове поєднання малої маси та міцності, а потім нанесли на нього покриття з високою пластичністю, щоб контролювати його акустичні характеристики. При такій малій масі тільки спінений каучукоподібний матеріал з низьким демпфуванням може відповідати обрамленню, покритому знову для міцності. Штекер центральної фази має спеціальну форму для лінеаризації вихідного сигналу в широкій смузі частот, навіть поза осі, що покращує природний відгук музики, яку можна почути в будь-якому місці, де ви хочете сидіти. Ви почуєте чудову реальність для голосів та інструментів. Вокалісти здаються присутніми в кімнаті з вами - закрийте очі і прислухайтеся до відчутної присутності співаків в акустичному просторі ELYSIAN.

Бас серії Elysian

Басова секція навантажена просунутою версією унікального щілинного порту Wharfedale. Christened SLPP (Slot Loaded Profiled Port) задній вихід басових модулів не витрачається даремно. Натомість енергія найнижчої частоти виводиться в щілину в основі динаміка, спеціально профільовану для вирівнювання високого внутрішнього тиску з низьким тиском у кімнаті. Загальна чутливість системи неймовірно висока, зазвичай більше 92 дБ на виході всього 1 Вт на вході, що дозволяє будь-якому підсилювачу розкрити повний динамічний діапазон музики, що подається на нього без будь-якої напруги або обмежень. У поєднанні басові блоки та система фазоінвертора SLPP забезпечують міцну основу, на якій знаходиться решта музичного виконання, дозволяючи вам відчути та почути повну дію громової низькочастотної інформації.

Кросовер серії Elysian

Комбінація виходів драйверів є удосконаленим кросовером, змодельованим на комп'ютері, який був розроблений протягом сотень годин тестів на прослуховування і точно налаштований, щоб гарантувати плавне змішування між драйверами. Особливо слід відзначити фазову узгодженість на виході блоку приводу, що дозволяє сидіти в широкому діапазоні та сприяє високій лінійності відгуку потужності по всій кімнаті для прослуховування. І, звичайно, ми використовували тільки високоякісні, акустично прозорі компоненти у всій конструкції кросовера, щоб ви чули всі музичні деталі без будь-яких затримок. Ви почуєте весь набір інструментів, таких як віолончель та бас-гітара, без напруги, щоб насолодитися повною динамікою музичного виступу. Незалежно від того, чи слухаєте ви соло-фортепіано, повний оркестр, джазове тріо або рок-виконання з кількома інструментами, ELYSIAN більш ніж здатний внести гострі відчуття та хвилювання від виступу до вашої кімнати для прослуховування.

4298

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Колір
Piano Black, Piano White, Piano Walnut
Габарити В-Ш-Г, мм
700-334-462
Вага, кг
30,0Kg
Рекомендована потужність, Вт
25-250W
Опір, Ом
4-8 Om
Частотний діапазон, Гц
35-22000
Чутливість, Дб
89dB
Диаметр динамика СЧ/НЧ, "
1 х 220 мм, дифузор виготовлений зі скловолокна зі спеціальним покриттям на гумовому підвісі
Твіттер: тип, диаметр "
1 х 27 мм x 90 мм, дифузор стрічкового типу виготовлений з гофрованого паперу
Кількість полос
3
Порт фазоінтевртеру
Slot Loaded Profiled Port
Підключення, термінали
4 термінала
Кількість динамиків НЧ
1

Спеціальні артикули

Data sheet content

Акустика пасивна

Рекомендована потужність, Вт
25-250W
Опір, Ом
4-8 Om
Частотний діапазон, Гц
35-22000
Чутливість, Дб
89dB
Диаметр динамика СЧ/НЧ, "
1 х 220 мм , дифузор виготовлений зі скловолокна зі спеціальним покриттям на гумовому підвісі
Кількість динамиків НЧ
1
Твіттер: тип, диаметр "
1 х 27 мм x 90 мм , дифузор стрічкового типу виготовлений з гофрованого паперу
Порт фазоінтевртеру
Slot Loaded Profiled Port
Кількість полос
3
Габарити В-Ш-Г, мм
700-334-462
Підключення, термінали
4 термінала

Колір

Колір
Piano Black , Piano White , Piano Walnut

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Габарити

Габарити В-Ш-Г, мм
700-334-462
Вага, кг
30 , 0Kg

Характеристики

Опис: 3-смугова, полична акустична система у фазоінверторному корпусі

Динаміки:

ВЧ: 1 х 27 мм x 90 мм, дифузор стрічкового типу виготовлений з гофрованого паперу

СЧ: 1 х 150 мм, дифузор виготовлений зі скловолокна зі спеціальним покриттям

НЧ: 1 х 220 мм, дифузор виготовлений зі скловолокна зі спеціальним покриттям на гумовому підвісі

Частотна характеристика: 35 Гц – 22 кГц (+/- 3 дБ)

Подається потужність: 25 Вт - 250 Вт

Чутливість (2,83 В./1 м.): 89 дБ

Вхідний опір: 4 - 8 Ом

Колір: Горіх лакований (Piano Walnut)

Розміри(ШхВхГ): 334х700х462 мм

Вага: 30кг.

Коментарі (0)

Wharfedale Elysian 2

Wharfedale Elysian 2
Кількість
Ціна:
240 700,00 ₴
Ітого:
Про покупця