• -3 529,00 ₴
Dynaudio Emit 10 Black Satin
search
  • Dynaudio Emit 10 Black Satin
  • Dynaudio Emit 10 White Satin
  • Dynaudio Emit 10 Walnut Wood
  • Dynaudio Emit 10 Walnut Wood
  • Dynaudio Emit 10 Black Satin
  • Dynaudio Emit 10 Black Satin
  • Dynaudio Emit 10 Black Satin
  • Dynaudio Emit 10 Walnut Wood
  • Dynaudio Emit 10 Walnut Wood Back
Dynaudio
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

%

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Dynaudio Emit 10

29 529,00 ₴
25 999,00 ₴ Заощаджуєте 3 529,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Акустика Dynaudio Emit 10 Walnut Wood - це компактна 2-смугова полична акустична система для встановлення на стійки, в якому використовується технологія, запозичена у наших ультра high-end серій Confidence, Contour i та Evoke. Це ідеальна модель для невеликих кімнат та для перегляду супутникових каналів у системі домашнього кінотеатру.

Колір
Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Акустика Dynaudio Emit 10 Walnut Wood

Emit 10 - це компактна 2-смугова полична акустична система для встановлення на стійки, в якому використовується технологія, запозичена у наших ультра high-end серій Confidence, Contour i та Evoke. Це ідеальна модель для невеликих кімнат та для перегляду супутникових каналів у системі домашнього кінотеатру.

Сконструйована в лабораторіях Dynaudio Labs у Данії, Emit 10 була налаштована та тюнінгована тими самими фахівцями, які створили наші увінчані нагородами сімейства high-end колонок – аж до найдрібніших деталей.

Всередині Emit 10 ви знайдете 14 см НЧ/СЧ-динамік з дифузором з MSP (Magnesium Silicate Polymer – магнієво-силікатного полімеру). MSP – це матеріал, який ми розробили самостійно та використовуємо вже десятки років. Він забезпечує правильне поєднання легкості, жорсткості та демпфування для тонкого контролю руху без втрати потужності, що необхідно, коли драйвер відтворює як низькі, так і критично важливі середні частоти.

Легендарна технологія

НЧ/СЧ-динамік Emit 10 є похідним від Esotec+ у успішній серії Evoke. Його подвійна магнітна система забезпечує кращий контроль переміщення та більш високу чутливість, і це означає, що ви почуєте покращену частотну характеристику та динаміку на нижчих частотах, зберігши при цьому кришталево чисте звучання в діапазоні середніх частот. Ви почуєте саме те, що хочете, від потужної ритм – секції, до партій гітар, вокалу та багато іншого – причому все це без спотворень навіть на вищій гучності.

Ви помітите, що пилезахисний ковпачок не просто приклеєний. Він є частиною робочої поверхні дифузора. Маленька пунктирна лінія навколо його краю - це структура збалансованих ребер, які з'єднані безпосередньо з 38-мм звуковою котушкою за ним. Це неймовірно міцний зв'язок з приводом, тому більшість енергії руху котушки передається дифузору.

За дифузором

Сама звукова котушка виготовлена з алюмінієвого дроту, покритого міддю. Алюміній легкий, що надає динаміку швидкість, яку ви, можливо, не знайдете в інших місцях, у той час як мідне покриття збільшує провідність для більшої потужності. Це виграшна комбінація для тонких деталей звуку та потужних ударів.

Високоякісна подвійна феритова магнітна система забезпечує потужність. Ця двоповерхова конструкція обрана для того, щоб зберегти компактність, але вона служить і іншій меті: використання двох магнітів означає, що наші інженери змогли контролювати магнітний потік, направляючи його назад до звукової котушки, де він найбільше потрібний. (Ми не можемо порушувати закони фізики, але нам подобається їх використовувати.)

Високоякісний твітер Cerotar

Твітер Cerotar – це саме те, що ви знайдете в серії Evoke. Він заснований на тій конструкції, яку ми використовували у нашому, відзначеному нагородами ювілейному твітері Esotar Forty, а також на вражаючому Esotar3, який ви почуєте у моделі Heritage Special та серії Confidence.

У нього 28-мм м'який тканинний купол з нашим спеціальним покриттям DSR (Dynaudio Secret Recipe).

Навіщо потрібні тканинні твітери з м'яким куполом? Вони передають усі тонкі деталі звучання та забезпечують відкритість, яку ви хотіли б почути у своїх записах, при цьому без небажаної втоми протягом більш тривалих сеансів прослуховування. Це такі акустичні системи, які ви зможете (і, ми сподіваємося, будете) слухати аж до пізньої ночі.

За м'яким куполом знаходиться наш фірмовий пристрій Hexis. Це оригінальний внутрішній купол з ямочками, який знаходиться безпосередньо за робочою поверхнею та формує повітряний потік для оптимізації частотної характеристики та усунення небажаних резонансів. Це означає, що дифузор зможе рухатися точніше, тому ви почуєте ще більше нюансів у музиці.

Динамік оснащений магнітною системою на основі фериту та карбонату стронцію+ керамічний магніт для ще більшої чутливості, покращеної чіткості та природної, динамічної реакції.

Кросовер

Кросовер Emit 10 був розроблений тими самими інженерами, які працювали над моделлю Heritage Special і нашої серії референсних професійних студійних акустичних систем Core. Він використовує схему першого порядку для твітера та другого порядку для НЧ/СЧ-драйвера. Ми могли б використовувати універсальну схему, але це означало б зниження якості звуку, і ми воліли б витратити трохи додаткового часу, щоб зробити все правильно. Ми думаємо, що ви погодитеся з нами, коли почуєте звучання Emit 10.

Останні штрихи

На задній стороні колонок Emit ви побачите новий порт фазоінвертора. Його конструкція оптимізована для зменшення турбулентності повітря та мінімізації небажаного "пихтіння", особливо при відтворенні глибоких нот. Ми ретельно підібрали навіть внутрішній матеріал, що демпфує (і це можливо), вага якого був виміряний з точністю до грама для правильного поєднання демпфування і відкритості звучання.

Корпуси колонок Emit виготовлені з 18-мм плит МДФ і вкриті красивим оздобленням з ламінату. Є три варіанти обробки на вибір: чорна – Black, біла – White та під горіх – Walnut. Всі колонки оснащені чорними захисними гратами з магнітним кріпленням - так що, якщо ви хочете, щоб вони виглядали по-іншому, або якщо маленька дитина у вашому будинку любить тикати пустотливими пальчиками у ваші динаміки, то ви добре захищені.

Emit 10 – це ідеальний спосіб зробити перший крок у світ Hi-Fi. Передові технології, стриманий датський дизайн та неперевершена якість звуку на цьому рівні цін. Що тут може не сподобатися?

Особливості

Сконструйовано та розроблено в Данії. Все сімейство Emit пройшло через випробування у нашому вимірювальному центрі світового класу «Jupiter» у лабораторіях Dynaudio Labs. Ми ставимося до нього так само, як і до будь-якої іншої серії у нашому асортименті: все в ній було кардинально переглянуто.

Твітер Cerotar. Emit використовує високо цінується Twitter Cerotar з нашої серії Evoke. Це високоякісний високочастотний динамік, натхненний нашою першокласною серією Confidence, а також твітером колонок Heritage Special, і включає інноваційний внутрішній купол Hexis, що пригнічує резонанси.

Чисті та прості лінії. Кожна акустична система у серії Emit розроблена таким чином, щоб відповідати сучасному стилю життя та інтер'єрам. Чисті лінії, просте оздоблення та мінімалістський скандинавський зовнішній вигляд – незалежно від того, чи слухаєте ви стерео чи повну багатоканальну систему.

4095

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Колір
Walnut Wood, Satin Black, Satin White
Габарити В-Ш-Г, мм
290-170-271,5
Вага, кг
6,43Kg
Рекомендована потужність, Вт
150W
Опір, Ом
6Om
Частотний діапазон, Гц
64-25000
Чутливість, Дб
85dB
Диаметр динамика СЧ/НЧ, "
14 см MSP
Твіттер: тип, диаметр "
Cerotar 28 мм с мягким куполом и Hexis
Кількість полос
2
Порт фазоінтевртеру
1 позаду
Кількість динамиків НЧ
1

Спеціальні артикули

Data sheet content

Акустика пасивна

Рекомендована потужність, Вт
150W
Опір, Ом
6Om
Частотний діапазон, Гц
64-25000
Чутливість, Дб
85dB
Диаметр динамика СЧ/НЧ, "
14 см MSP
Кількість динамиків НЧ
1
Твіттер: тип, диаметр "
Cerotar 28 мм с мягким куполом и Hexis
Порт фазоінтевртеру
1 позаду
Кількість полос
2
Габарити В-Ш-Г, мм
290-170-271 , 5

Колір

Колір
Walnut Wood , Satin Black , Satin White

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Габарити

Габарити В-Ш-Г, мм
290-170-271 , 5
Вага, кг
6 , 43Kg

Характеристики Акустика Dynaudio Emit 10 Walnut Wood

Тип: 2-смугова полична АС з портом фазоінвертора ззаду

Кросовер: 2-смуговий

Чутливість: 85 дБ (2,83 В/1 м)

Рекомендована потужність: 150 Вт

Імпеданс: 6 Ом

Діапазон частот: 64 Гц - 25 кГц (± 3 дБ), 52 Гц - 35 кГц (- 6 дБ)

Частота кросовера: 3700 Гц

Топологія кросовера: 1-го порядку – твітер, 2-го порядку – НЧ/СЧ-динамік

НЧ/СЧ-динамік: 14 см MSP

Твітер: Cerotar 28 мм з м'яким куполом та Hexis

Вага: 6.43kg / 14.2 lb

Розміри (ШхВхГ): 170 x 290 x 271.5 мм

Розміри з опорами та грилем, (ШхВхГ): 170 x 290 x 284.5 мм

Країна (головний офіс): Данія

Колір: Satin Black, Walnut Wood, Satin White

Коментарі (0)

Dynaudio Emit 10

Dynaudio Emit 10
Кількість
Ціна:
25 999,00 ₴
Ітого:
Про покупця