Teac AP-701-S
search
  • Teac AP-701-S
  • Teac AP-701-S Back
TEAC
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

%

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Teac AP 701 S

135 226,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Підсилювач Teac AP-701 Silver TEAC AP-701 – це стерео підсилювач потужності з балансною архітектурою типу «подвійне моно», в основі якого два замовні підсилювальні модулі класу D Hypex Electronics Ncore. Всередині у нього два потужні силові трансформатори з тороїдальними сердечниками – для лівого та для правого каналів, буферні підсилювачі на дискретних елементах та два модулі Ncore, що забезпечує архітектуру типу «подвійне моно» від входу до виходу.

Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Підсилювач Teac AP-701 Silver TEAC AP-701 – це стерео підсилювач потужності з балансною архітектурою типу «подвійне моно», в основі якого два замовні підсилювальні модулі класу D Hypex Electronics Ncore. Всередині у нього два потужні силові трансформатори з тороїдальними сердечниками – для лівого та для правого каналів, буферні підсилювачі на дискретних елементах та два модулі Ncore, що забезпечує архітектуру типу «подвійне моно» від входу до виходу. Вхідні ланцюги повністю балансні, тому вся динаміка вхідних сигналів повністю передається на акустичні системи.

Все це забезпечує чудове розділення каналів, багате відтворення, масштабну звукову сцену і воістину тривимірне звучання. Висока вихідна потужність – практичний максимум 260 Вт + 260 Вт (4 Ом)/170 Вт + 170 Вт (8 Ом) Замовні модулі Hypex Ncore забезпечують як високу якість звуку, так і чудовий к.п.д. Вони спеціально налаштовані та тюнінговані за звуком для TEAC, що дозволяє без втрат передати всю виразність музики – від делікатного піаніссімо до могутнього фортисімо. Контроль вібрацій – завдяки гнучкій структурі Фронтальна, бічна та задня панель виготовлені з листового металу товщиною 3 мм як основний матеріал. При цьому на стиках передньої, бічної, задньої та верхньої панелей використовуються шарніри, що забезпечують їхню підвіску. Такий корпус із гнучкою структурою дозволяє контролювати вібрації всього підсилювача, щоб забезпечити відкрите та повне життя відтворення звуку. Конструкція без вентиляторів завдяки ефективній системі охолодження Незважаючи на високу вихідну потужність, цей підсилювач реалізований без вбудованих вентиляторів - завдяки розміщенню друкованої плати в повітряному потоці та точному компонуванні повітрозабірників та виходів теплого повітря. Розсіювання тепла збільшується за рахунок прикріплення підсилювальних модулів безпосередньо до нижньої панелі. Поряд з ребристою структурою бічних панелей це надійно знижує внутрішнє тепловиділення. Продумана загальна конструкція для придушення вібрації Плаваюче кріплення фіксує трансформатори, які можуть викликати вібрацію, роблячи їх ізольованими від нижньої панелі. А форма ребер бічних панелей, які забезпечують розсіювання тепла, вибрано так, щоб пригнічувати вібрації. Щоб повністю усунути вібрації, що негативно впливають на якість звуку, оригінальні точкові опори TEAC, що використовують новий механізм, кріпляться до нижньої панелі з відповідним допуском, тоді як кількість гвинтів, що кріплять друковані плати до корпусу, зведено до мінімуму. Підвищення якості аудіо Довговічність вхідних ланцюгів забезпечується наявністю щілинних отворів між роз'ємами.

Крім того, для доставки вхідних сигналів від вхідних ланцюгів до буферних схем використовується пряме проведення без будь-яких роз'ємів, що усуває можливі втрати в прозорості звуку. Тонкопрофільний корпус створює нові можливості для розміщення підсилювача в інтер'єрі Зменшення висоти, а також глибини шасі забезпечує більшу свободу розміщення. Як у вітальні, так і на робочому місці можна легко встановити такий підсилювач для роботи з вашими улюбленими колонками. TEAC AP-701 має також 12-В тригерний вхід для синхронізації включення з іншими пристроями, великі стрілочні індикатори на передній панелі з вибором яскравості і перемикач режимів - Stereo/Bi-Amp. Характеристики Підсилювач Teac AP-701 Silver • Тип: Підсилювач потужності • Вихідна потужність: 2 х 125 Вт (8 Ом), 2 х 230 Вт (4 Ом) • Кількість каналів: 2 • Відтворюваний діапазон частот: 10 Гц – 50 кГц • Співвідношення сигнал/шум: 110 дБ • Коефіцієнт гармонік: 0.003% • Вхідний опір: 32 кОм (RCA), 64 кОм (XLR) • Пікова потужність фронтальних каналів: 260 Вт (4 Ом) • Підключення додаткових комплектів акустики: Ні • Тип трансформатора: Тороїдальний х2 • Потужність: 210 Вт • Потужність в режимі очікування: 0.4 Вт • Вхід: Лінійний х1, балансний х1, тригер • Виходи: 2 пари акустичних клем • Кріплення акустичних систем: Гвинтові клеми • Колір: сріблястий (silver) • Країна (головний офіс): Японія • Розміри (ШхВхГ) мм: 444×111.3×348.2 • Вага: 9.9 кг

3691

Спеціальні артикули

Характеристики Підсилювач Teac AP-701 Silver

· Тип: Підсилювач потужності

· Вихідна потужність: 2 х 125 Вт (8 Ом), 2 х 230 Вт (4 Ом)

· Кількість каналів: 2

· Відтворюваний діапазон частот: 10 Гц – 50 кГц

· Співвідношення сигнал/шум: 110 дБ

· Коефіцієнт гармонік: 0.003%

· Вхідний опір: 32 кОм (RCA), 64 кОм (XLR)

· Пікова потужність фронтальних каналів: 260 Вт (4 Ом)

· Підключення додаткових комплектів акустики: Ні

· Тип трансформатора: Тороїдальний х2

· Потужність: 210 Вт

· Потужність в режимі очікування: 0.4 Вт

· Входи: Лінійний х1, балансний х1, тригер

· Виходи: 2 пари акустичних клем

· Кріплення акустичних систем: Гвинтові клеми

· Колір: сріблястий (silver)

· Країна (головний офіс): Японія

· Розміри (ШхВхГ) мм: 444 × 111.3 × 348.2

· Вага: 9.9 кг

Коментарі (0)

Teac AP 701 S

Teac AP 701 S
Кількість
Ціна:
135 226,00 ₴
Ітого:
Про покупця