Grado SR 60X
search
  • Grado SR 60X
  • Grado SR 60X
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

%

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Grado SR 60X

4 306,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Grado SR 60x – четверте покоління легендарних SR60. Компанія має багаторічну історію і досвід та вирізняється своїм класичним підходом, а також якісним аналоговим звуком. Grado SR 60x використовують впізнавану класичну конструкцію Grado Labs. Зручне оголів’я з регульованими по висоті та положенню направляючими, а також невеликі стильні відкриті чашки. Таким чином навушники не лише зручні при прослуховуванні. Чашки можна зручно розмістити в одній площині, щоб модель займала менше місця при зберіганні. Або ж повернути чашки, коли навушники не використовуються, а просто звішені на шиї.

Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Grado SR 60x – четверте покоління легендарних SR60. Компанія має багаторічну історію і досвід та вирізняється своїм класичним підходом, а також якісним аналоговим звуком.

Конструкція

Grado SR 60x використовують впізнавану класичну конструкцію Grado Labs. Зручне оголів’я з регульованими по висоті та положенню направляючими, а також невеликі стильні відкриті чашки. Таким чином навушники не лише зручні при прослуховуванні. Чашки можна зручно розмістити в одній площині, щоб модель займала менше місця при зберіганні. Або ж повернути чашки, коли навушники не використовуються, а просто звішені на шиї.

Підібрані поролонові амбушури дозволяють добитись хорошого прилягання та комфорту навіть при тривалому прослуховуванні. До того ж, амбушури виготовлені зі спеціального гіпоалергенного поролону. Відтак вони не викликатимуть подразнень при носінні. Крім того, вони зроблені змінними, тож їх легко зняти, щоб почистити, або ж змінити, якщо вони зносяться.

Відкриті чашки мають стриманий стильний зовнішній вигляд. А також забезпечують простору та відкриту музичну сцену, що нечасто вдається досягнути в навушниках.

Звук

Звук моделі – це фірмова впізнавана подача зі ставкою на натуральність, з виразним реалістичним вокалом, а також хорошу передачу басу та верхів. Разом це створює широку музичну панораму з чудовим розподілом інструментів. Модель Grado SR 60x спеціально відтюнінгована так, щоб забезпечити справжнє задоволення при прослуховуванні, точно передаючи закладені в запис емоції.

4413

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Колір
Black

Спеціальні артикули

Data sheet content

Колір

Колір
Black

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Характеристики:

Тип перетворювача: динамічний

Тип конструкції: відкриті

Частотний діапазон: 20-20 000 Гц

Чутливість: 99,8 дБ

Номінальний опір: 38 Ом

Сумісність з драйвером дБ: 0,1 дБ

Коментарі (0)

Grado SR 60X

Grado SR 60X
Кількість
Ціна:
4 306,00 ₴
Ітого:
Про покупця