Yamaha R-N803
search
  • Yamaha R-N803
  • Yamaha R-N803
  • Yamaha R-N803
yamaha
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

Discont

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Yamaha R-N803

40 950,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Стерео ресивер Yamaha R-N803 Black - Компанія Yamaha представляє топовий стереоресивер з підтримкою автокалібрування звуку під приміщення: Yamaha R-N803 - Яскравим прикладом симбіозу найсвіжіших технологічних рішень та класичного підходу як у схемотехніці, так і в дизайні може послужити стереофонічний ресивер Yamaha R-N803. Об'єднавши в одному корпусі інтегрований підсилювач на дискретних елементах, тюнер FM-діапазону та мультимедійний мережевий програвач, що підтримує фірмову технологію побудови мультирум-систем MusicCast, компанія Yamaha запропонувала практично ідеальний компонент навколо якого можна будувати сучасну музичну систему.

 

Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Стерео ресивер Yamaha R-N803 Black

Компанія Yamaha представляє топовий стереоресивер з підтримкою автокалібрування звуку під приміщення: Yamaha R-N803

 

Яскравим прикладом симбіозу найсвіжіших технологічних рішень та класичного підходу як у схемотехніці, так і в дизайні може послужити стереофонічний ресивер Yamaha R-N803. Об'єднавши в одному корпусі інтегрований підсилювач на дискретних елементах, тюнер FM-діапазону та мультимедійний мережевий програвач, що підтримує фірмову технологію побудови мультирум-систем MusicCast, компанія Yamaha запропонувала практично ідеальний компонент навколо якого можна будувати сучасну музичну систему.

 

Ресивер оснащений ЦАП від ESS Sabre, який готовий обробляти аудіо в 24 біт/192 кГц PCM і DSD до 5,6 МГц. Для власників вертушок передбачений фоновхід, для власників інших джерел - пара оптичних входів і стільки ж коаксіальних плюс USB для флешок і зовнішніх жорстких дисків. Також мережевий ресивер, що логічно, можна підключити до домашньої мережі через Ethernet та Wi-Fi. З виходів присутні роз'єм для сабвуфера, навушників та тригерний роз'єм.

 

Yamaha R-N803 – це перший мережевий приймач Hi-Fi з технологією YPAO™ (Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer), яка раніше зарезервована для високопродуктивних компонентів домашнього кінотеатру. YPAO налаштовує відгук динаміків для отримання найкращого звуку для конкретної кімнати, де буде використовуватися R-N803. YPAO забезпечує звуковий звук студійної якості, автоматично коригуючи ефекти неідеального розміщення динаміків та акустичні характеристики, відмінні від ідеальних кімнат.

 

Крім того, YPAO-R.S.C. (YPAO — Reflected Sound Control) робить звук музики чистим і чітким, налаштовуючи та компенсуючи небажаний звук, відбитий від довколишніх поверхонь.

 

Людський слух менш чутливий до високих та низьких частот при малій гучності. Функція YPAO Volume заснована на застосуванні автоматичної тонкомпенсації – підстроювання рівнів високих та низьких частот під зміни гучності. Використовуючи результати вимірювань, виконаних системою YPAO, тонкомпенсація оптимізується під встановлення параметрів аудіосистеми та середовище прослуховування.

 

Центральне місце на лицьовій панелі Yamaha R-N803, виконаної з металізованого пластику, що майстерно імітує шліфований алюміній, віддано великому інформаційному дисплею. Під ним наче бійці в почесній варті вишикувалися плоскі рукоятки регуляторів тембрів, балансу каналів і тонкомпенсації. Зліва від них розташований поворотний перемикач входів, а праворуч – джойстик навігації системного меню. З його допомогою зручно перегортати списки на дисплеї та вибирати в них будь-який пункт, будь то розділ меню або музичний трек. Тут розмістилися великий регулятор гучності, кнопка Pure Direct, порт USB для оперативного під'єднання зовнішніх накопичувачів, перемикач акустичних систем і вихід на навушники.

 

Інтегрувати Yamaha R-N803 в комп'ютерну мережу можна або за допомогою з'єднання Ethernet, або бездротовим чином - адаптер Wi-Fi, що підтримує найшвидший на сьогодні протокол 802.11n, вбудований всередину апарата. Для користування бездротовим зв'язком потрібно лише не забути підключити до гнізда на задній стінці корпусу антену, що входить до комплекту. Якщо апарат інтегрований в комп'ютерну мережу, то, крім відтворення музики з мережевих серверів DLNA, він пропонує і кілька додаткових функцій. По-перше, прийом програм інтернет-радіостанцій, яких налічується вже понад 20 тисяч у всіх куточках планети. Для зручності навігації вони можуть бути впорядковані за жанрами, назвами, регіонами та іншими критеріями. По-друге, ресивер у повному обсязі підтримує фірмову технологію створення мультирум-систем Yamaha MusicCast, яка дозволяє об'єднати для спільної роботи різноманітні аудіопристрої – багатоканальні та стереофонічні ресивери, бездротові акустичні системи, саундбари, міні-системи, смартфони, планшети та комп'ютери.

 

Така інтеграція дає можливість використовувати єдину для всієї системи фонотеку з центральним або розподіленим зберіганням аудіофайлів та централізованим керуванням відтворенням за допомогою спеціальної програми MusicCast CONTROLLER, яка встановлюється на ваш смартфон або планшет під керуванням iOS або Android. Як сховища аудіотреків можуть виступати не лише сервери домашньої мережі або пам'ять вашого портативного гаджета, а й музичні стрім-сервіси в глобальному павутинні типу Spotify. Крім того, в системі MusicCast можна транслювати музику з будь-якого джерела, підключеного до одного з вузлів мережі, до різних кімнат вашого будинку або квартири. Наприклад, програється на стереосистемі у вітальні, що базується на Yamaha R-N803, вінілову платівку можна слухати на бездротовій акустичній системі Yamaha WX-030, встановленій у спальні.

 

Технологія MusicCast повністю сумісна з аудіо високої роздільної здатності - підтримуються формати FLAC, WAV з роздільною здатністю аж до 24 біт / 192 кГц,а також DSD. Примітна і підтримка різних бездротових каналів передачі даних, що дуже розширює вибір компонентів для вашої мультирум-системи. Як бездротове середовище передачі даних технологія MusicCast може використовувати не лише мережу Wi-Fi, а й Bluetooth. Крім того, ви можете підключати компоненти системи та звичайною кручений парою через Ethernet. Нарешті, можна транслювати музику на ресивер з мобільного телефону або планшета безпосередньо — або через Bluetooth за протоколом A2DP, або по Wi-Fi через AirPlay. Є можливість відтворення аудіофайлів із зовнішніх накопичувачів із інтерфейсом USB.

 

Цифроаналогове перетворення доручено чіпу SABRE 9006AS 192 kHz/24-bit DAC, здатного обробляти не тільки потік PCM з параметрами 24 біт/192 кГц, а й матеріал у форматі DSD. Вихідні каскади ресивера виконані на парах транзисторів A1695/C4468 компанії Sanken. Для їхнього охолодження використовується литий ребристий радіатор, що займає центральне місце всередині корпусу ресивера. Енергопостачання забезпечує великий та важкий трансформатор компанії Bando.

 

Інші передові технології також допомагають виявити тонкі та виразні нюанси музики. Ключові технології включають технологію Yamaha ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology), яка зберігає чистоту аудіосигналу і 192 кГц / 24-бітний ESS Sabre DAC™ (цифро-аналоговий перетворювач), який без особливих зусиль обробляє величезні кількості даних з високою роздільною здатністю.

 

Сумісні джерела включають мережні ПК та мережні пристрої зберігання даних з DLNA®, мобільні пристрої з бездротовим Apple® AirPlay® або Bluetooth® і кілька потокових сервісів, включаючи Spotify, Pandora®, Deezer, Napster, SiriusXM Internet Radio, TIDAL та численні безкоштовні Інтернет-радіостанції. R-N803 також відтворює кілька форматів з високою роздільною здатністю, включаючи 192 кГц / 24-біт FLAC, WAV та AIFF та 2,8 / 5,6 МГц DSD.

 

Для використання із застарілими джерелами R-N803 має спеціальний фоновий вхід для додавання програвача. Два оптичні та два цифрові коаксіальні входи з'єднують програвачі компакт-дисків, програвачі Blu-ray Disc™ та телевізори.

 

На комутаційній панелі відзначимо наявність входу Phono для підключення програвача вінілових платівок з картриджем типу MM та можливість використання активного сабвуфера для реалізації на базі Yamaha R-N803 трифоніка.

5697

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Колір
Чорний
Габарити В-Ш-Г, мм
151-435-392
Вага, кг
11,0Kg
Вихідна потужність 8 Ом (20 Гц - 20 кГц)
105W
Вихідна потужність 4 Ома (1 кГц)
150W
Клас підсилювача
AB
Коефіцієнт нелінейних спотворень ( 20 Гц - 20 кГц)
0,04%
SNR, Дб
100dB
Вхід RCA
4 RCA IN
Вхід Optical
2 Optical IN
Wi-Fi
Wi-Fi
Вхід Ethernet
Eternrt RJ-45
Вхід Digital (coaxial)
2 Coaxil IN
Вхід Phono
Phono IN
ЦАП
ЦАП SABER 9006AS
Вихід на навушники
6 мм
Wireless Music Streaming
Deezer, TIDAL, Napster, Juke, Qobuz, vTuner, Sirius XM
Файлові формати Hi-Res
USB MP3, WMA, MPEG4 AAC, WAV (24 бит/192 кГц), FLAC (24 бит/192 кГц), AIFF (24 бит/192 кГц), ALAC (24 бит/96 кГц), DSD (2,8 МГц/5,6 МГц, нативный режим)

Спеціальні артикули

Data sheet content

Блок підсилювача

Вихідна потужність 4 Ома (1 кГц)
150W
Вихідна потужність 8 Ом (20 Гц - 20 кГц)
105W
Клас підсилювача
AB
Коефіцієнт нелінейних спотворень ( 20 Гц - 20 кГц)
0 , 04%
SNR, Дб
100dB

ЦАП

ЦАП
ЦАП SABER 9006AS
Файлові формати Hi-Res
USB MP3 , WMA , MPEG4 AAC , WAV (24 бит/192 кГц) , FLAC (24 бит/192 кГц) , AIFF (24 бит/192 кГц) , ALAC (24 бит/96 кГц) , DSD (2 , 8 МГц/5 , 6 МГц , нативный режим)

Входи

Вхід RCA
4 RCA IN
Вхід Optical
2 Optical IN
Вхід Digital (coaxial)
2 Coaxil IN
Вхід Phono
Phono IN
Вхід Ethernet
Eternrt RJ-45
Wi-Fi
Wi-Fi

Виходи

Вихід на навушники
6 мм

Відтворення

Wireless Music Streaming
Deezer , TIDAL , Napster , Juke , Qobuz , vTuner , Sirius XM

Колір

Колір
Чорний

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Габарити

Габарити В-Ш-Г, мм
151-435-392
Вага, кг
11 , 0Kg

Характеристики Стерео ресивер Yamaha R-N803 Black

Вихідна потужність мінімальна (RMS):

2 х 140 Вт (8 Ом, 40 Гц - 20 кГц, КНІ: 0,04%),

максимальна: 2 х 140 Вт (4 Ом, 1 кГц, КНІ: 0,7%),

максимальна ефективна: 2 х 145 Вт (8 Ом, 1 кГц, КНІ: 10%)

Динамічна потужність/канал 105 Вт (8 Ом), 125 Вт (6 Ом), 150 Вт (4 Ом), 178 Вт (2 Ом)

Коефіцієнт демпфування понад 150

Діапазон частот 20 Гц – 20 кГц (± 0,5 дБ), 10 Гц – 100 кГц (± 1 дБ, режим Pure Direct)

Коефіцієнт гармонійних спотворень 0,015% (50 Вт/8 Ом, від входу CD до виходу на колонки, 20 Гц - 20 кГц)

Відношення сигнал/шум більше 100 дБ (CD, режим Pure Direct, 200 мВ)

Вхідна чутливість/імпеданс 200 мВ/47 кОм (лінійний вхід), 3,5 мВ/47 кОм (вхід MM-фонокоректора)

Максимальна вхідна напруга більше 2,2 В (1 кГц, КНД: 0,5%), більше 60 мВ (вхід MM-фонокоректора, 1 кГц, КНІ: 0,003%)

Вихідна напруга/імпеданс 200 мВ/1,1 кОм (лінійний вихід), 4 В/1,2 кОм (вихід для сабвуфера, частота зрізу: 90 Гц), 410 мВ/470 Ом (вихід для навушників)

ЦАП SABER 9006AS (DAC)

Плавне регулювання тонкомпенсації так

Режим Pure Direct підтримується для всіх входів, сигнал йде в обхід темброблоку, регуляторів балансу та тонкомпенсації

Функція автоматичного перемикання в режим очікування Auto Power Standby, що відключається, при активації автоматично переводить ресивер в режим standby після 2, 4, 8 або 12 годин бездіяльності (потрібний час вибирається вручну)

Топологія схем виконана за технологією ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology)

AM/FM-тюнер є

Число пресетів пам'яті тюнера 40

Підтримка протоколу DLNA версія 1.5

Підтримувані формати потокових аудіофайлів по локальній мережі та USB MP3, WMA, MPEG4 AAC, WAV (24 біт/192 кГц), FLAC (24 біт/192 кГц), AIFF (24 біт/192 кГц), ALAC (24 біт/96 кГц) ), DSD (2,8 МГц/5,6 МГц, нативний режим)

Програвання без пауз (gapless) для WAV, FLAC, AIFF та ALAC

Підтримка управління через програму MusicCast CONTROLLER для iOS та Android так

Підтримувані online-сервіси Deezer, TIDAL, Napster, Juke, Qobuz, vTuner, Sirius XM та ін.

Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n

Функція Wireless Direct підтримується

Bluetooth версія 2.1 + EDR, кодеки: SBC/AAC

Підтримка AirPlay є

Входи 4 лінійних RCA, вхід MM-фонокоректора, 2 коаксіальних (24 біт/192 кГц), 2 оптичних (24 біт/192 кГц), Network-порт (LAN), USB-порт для зовнішніх накопичувачів з підтримкою iOS-пристроїв

Виходи 6,3 мм для навушників, 2 лінійні RCA, вихід для сабвуфера, заземлююча клема

Інша комутація гнізда для AM/FM-антен, гніздо для Wi-Fi/Bluetooth-антени

Вихідні термінали для АС 4 пари гвинтових клем

Блок живлення сильноточний трансформатор із Ш-подібним сердечником

Пульт ДК є

Еко-режим підтримується

Режим Network Standby різновид режиму очікування standby дозволяє автоматично активувати стереоресивер за допомогою команд інших мережевих пристроїв

Потужність 190 Вт; максимальна: 380 Вт; у режимі standby: 0,1 Вт; у режимі Network Standby при підключенні до локальної мережі: 1,7 Вт (дротове підключення), 1,8/1,9/1,6 Вт (Wi-Fi/Wireless Direct/Bluetooth)

Розміри (ШхВхГ) 435x151x392 мм

Вага 11,0 кг

Колір: чорний (black)

Країна (головний офіс): Японія

Коментарі (0)

Yamaha R-N803

Yamaha R-N803
Кількість
Ціна:
40 950,00 ₴
Ітого:
Про покупця