Aurender A200 Silver
search
  • Aurender A200 Silver
  • Aurender A200 Black
  • Aurender A200
  • Aurender A200 Back
AE
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

Discont

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Aurender A200

300 000,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Aurender A200 - це початкова точка лінійки музичних серверів/стримерів Aurender, оснащених ЦАП. Незважаючи на те, що A200 є бюджетною моделлю, вона не поступається за характеристиками, функціональністю або якістю звуку. Цей компактний цифровий музичний плеєр оснащений такими функціями, як високопродуктивний цифровий аналоговий перетворювач з повним декодуванням MQA*, що дозволяє йому повною мірою використовувати широкий вибір музики в кодуванні MQA зі служби потокової передачі Tidal (потрібна підписка) або зі збережених музичних файлів. Він також має можливість зберігати величезну кількість контенту та відтворювати файли практично будь-якої роздільної здатності та бітової глибини. Два порти на задній панелі можуть вміщувати диски ємністю до 8 ТБ для зберігання найбільших музичних бібліотек

Колір
Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Aurender A200

A200 - це початкова точка лінійки музичних серверів/стримерів Aurender, оснащених ЦАП. Незважаючи на те, що A200 є бюджетною моделлю, вона не поступається за характеристиками, функціональністю або якістю звуку. Цей компактний цифровий музичний плеєр оснащений такими функціями, як високопродуктивний цифровий аналоговий перетворювач з повним декодуванням MQA*, що дозволяє йому повною мірою використовувати широкий вибір музики в кодуванні MQA зі служби потокової передачі Tidal (потрібна підписка) або зі збережених музичних файлів. Він також має можливість зберігати величезну кількість контенту та відтворювати файли практично будь-якої роздільної здатності та бітової глибини. Два порти на задній панелі можуть вміщувати диски ємністю до 8 ТБ для зберігання найбільших музичних бібліотек.

Перегляд вашої музичної колекції не може бути простішим, оскільки наша програма Aurender Conductor проста і інтуїтивно зрозуміла у використанні. A200 – відмінний вибір для тих, хто замінює застарілий програвач компакт-дисків, комп'ютерну аудіосистему або просто хоче отримати властиву простоту компонента-джерела в одному корпусі. Незалежно від того, чи йдете ви в потоковому режимі, відтворюєте файли з високою роздільною здатністю або те й інше, і шукаєте економічний варіант для цього, A200 підійде вам найкращим чином.

Зв'язок із універсальністю

A200 може працювати як підсилювач і може бути підключений безпосередньо до базового підсилювача потужності або активної акустичної системи для максимальної простоти. Гучність можна регулювати у програмі Aurender Conductor для пристроїв iPad, iPhone або Android. Якщо ви вже використовуєте підсилювач, змінний вихід можна встановити на фіксований вихідний рівень, тому керування гучністю тепер є роботою підключених підсилювачів. Крім того, інфрачервоний пульт дистанційного керування з обробленого алюмінію дозволяє регулювати гучність, відключення звуку, вибір входу/виходу, відтворення/паузу та інші важливі функції, не покладаючись на ваш телефон або планшет. На передній панелі також передбачена можливість регулювання гучності, відтворення/паузи/пропуску треку, а також вибору та запуску створеного плейлиста.

Цифрові входи/виходи

Для максимальної гнучкості A200 оснащений як коаксіальним (RCA), так і цифровим оптичним входом. Ці входи дозволяють підключати до A200 інші джерела, такі як програвач Blu-Ray/DVD, CD-транспорт або кабельне телебачення, та використовувати його ЦАП для покращення якості звуку. Також є вихід USB для надсилання цифрового сигналу іншу систему чи ЦАП.

Аудіо/відео

На лицьовій панелі A200 встановлений 6,9-дюймовий широкоекранний РК-дисплей, на якому яскраві кольори відтворюються обкладинки альбомів. Другий буквено-цифровий дисплей показує виконавця та назву альбому, а також інші індикатори стану системи. Обкладинка та текст зроблені досить великими, щоб їх можна було побачити на відстані, але не настільки, щоб відволікати увагу.

ЦАП з повним декодуванням MQA

Стереоверсія чіпсету AKM4490 є основою ЦАП A200. Інженери Aurender розробили топологію схем навколо цього чіпа, досягнувши нових рівнів якості та точності звуку. Тонко налаштований і озвучений для звукового підпису, який дозволений, а не витравлений і гладкий, але не звучить похмуро. Аналогові виходи A200 можуть відтворювати PCM файли до 32 біт/768 кГц і DSD до DSD512. Крім того, потокова передача з високою роздільною здатністю може бути реалізована за допомогою ЦАП з повним декодуванням MQA A200 для контенту TIDAL MQA Masters. Повний декодер пропонує максимально можливу якість звуку, яка може забезпечити процес MQA.

Прецизійний годинник на основі ПЛІС

В основі A200 лежить високоточна система генерації тактових імпульсів, що включає програмовані вентильні матриці (FPGA). Завдяки тактовому генератору зі зменшенням джиттера менше 100 фс, що точно синхронізує передачу цифрових аудіоданих, джиттер значно нижче незначного рівня.

Підтримка потокової передачі з високою роздільною здатністю та контенту на основі файлів

A200 сумісний з усіма кодеками файлів без втрат і втрати, включаючи DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, AIFF, ALAC, M4A, APE і MP3. Аналогові аудіовиходи підтримують формати PCM до 32 біт/768 кГц та DSD до 256, тому ви можете розраховувати на найвищу якість звуку.

Лінійне джерело живлення, призначене для підтримки мінімально можливого рівня шуму в системі

Повністю лінійне джерело живлення разом із спеціальним екрануванням запобігає попаданню шуму на чутливі ЦАП для кращого відтворення звуку. Три окремі тороїдальні силові трансформатори використовуються для музичного сервера, цифрових схем і ЦАП.

Адаптивне сховище файлових бібліотек

A200 має два доступні для користувача порти на своїй реальній панелі, які дозволяють користувачеві встановити тип і ємність жорсткого диска, які найкраще відповідаютьють його вимогам. Більшість користувачів вибирають надійні, економічні твердотільні накопичувачі ємністю 1 ТБ, 2 ТБ, 4 ТБ та 8 ТБ. Завдяки подвійним лоткам A200 можна встановити до приголомшливих 16 ТБ SSD-накопичувача! Якщо ви ентузіаст потокової передачі, вам не потрібно встановлювати диски. Але якщо ситуація коли-небудь зміниться, ви можете встановити їх пізніше і почати збирати і зберігати файловий контент високої роздільної здатності.

MQA (перевірено майстер-якістю)

MQA – відзначена нагородами британська технологія, що забезпечує студійний звук. Остаточний файл MQA повністю автентифікований і досить малий для потокової передачі, а також має зворотну сумісність, тому можна відтворювати музику MQA на будь-якому пристрої. Технологія MQA ліцензована лейблами, музичними сервісами та виробниками обладнання по всьому світу.

4133

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Колір
Black, Silver
Габарити В-Ш-Г, мм
96-350-355
Вага, кг
9,6Kg
Вхід Optical
Optical in
Вхід USB / USB Audio
USB Type - A
Вхід Ethernet
RJ - 45
Вхід Digital (coaxial)
Coaxial in
ЦАП
AKM4490 (стереодизайн), повне декодування MQA
Wireless Music Streaming
Tidal, Qobuz, Spotify Connect

Спеціальні артикули

Data sheet content

ЦАП

ЦАП
AKM4490 (стереодизайн) , повне декодування MQA

Входи

Вхід Optical
Optical in
Вхід USB / USB Audio
USB Type - A
Вхід Digital (coaxial)
Coaxial in
Вхід Ethernet
RJ - 45

Відтворення

Wireless Music Streaming
Tidal , Qobuz , Spotify Connect

Колір

Колір
Black , Silver

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Габарити

Габарити В-Ш-Г, мм
96-350-355
Вага, кг
9 , 6Kg

ХАРАКТЕРИСТИКИ A200

Дисплей передньої панелі: 6,9-дюймовий кольоровий РК-дисплей з роздільною здатністю 1280 x 480 IPD

ЦПУ: Чотирьохядерний процесор Intel з низьким енергоспоживанням

Системна пам'ять: 8 ГБ

SSD для системи та кешу: 240 ГБ NVMe

Основний годинник: Прецизійний годинник зі зменшенням джиттера на основі TCXO

Цифро-аналоговий перетворювач: AKM4490 (стереодизайн), повне декодування MQA

Аналогові аудіовиходи: Несиметричний RCA, вихід 2,0 В середньоквадратичного значення

Формати аналогового аудіо, що підтримуються: PCM до 32 біт/768 кГц, DSD до 512

Підтримувані формати USB-аудіо: PCM до 32 біт/768 кГц, DSD: DoP до 256, Native DSD до 256

Сховище: (опційно-встановлене користувачем) 2,5-дюймовий жорсткий диск або твердотільний накопичувач x 1 або 2 (макс. висота 15 мм)

Порти введення/виводу: 2 порти USB 3.0 (ззаду)

Цифрові аудіовиходи: USB-аудіо класу 2.0 x 1

Цифрові входи: SPDIF Коаксіальний х 1, оптичний х 1

Контроль гучності: Змінний або фіксований вихід

Гігабітна: Ethernet Подвійна ізоляція x 1

Джерело живлення: Повнолінійний

UPS: Так (на основі суперконденсатора)

Програмне забезпечення для управління: Aurender Conductor для iPad, iPhone та Android

Потокова підтримка: Tidal, Qobuz, Spotify Connect та інтернет-радіо

ІЧ-пульт дистанційного керування:

Матеріал: Механічно оброблене алюмінієве шасі

Розміри та вага: 13,8 х 3,8 х 14 дюймів, 21,2 фунта.

350 х 96 х 355 мм., 9,6 кг

Потужність: Відтворення (26 Вт), піковий режим (30 Вт), режим очікування (6,5 Вт)

Коментарі (0)

Aurender A200

Aurender A200
Кількість
Ціна:
300 000,00 ₴
Ітого:
Про покупця