Pioneer PD-10AE Black
search
  • Pioneer PD-10AE Black
  • Pioneer PD-10AE Back
Pioneer
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

%

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Pioneer PD-10AE

13 200,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Програвач компакт-дисків Pioneer PD-10AE чудово доповнить аудіосистему та забезпечить якісне відтворення музики з CD-аудіо. За своєю конструкцією цей апарат багато в чому нагадує старшу модель в каталозі фірми, однак, за рахунок відмови від деяких другорядних функцій, вартість Pioneer PD-10AE вдалося зробити доступною для широкого кола користувачів. Зовнішнє оздоблення CD-плеєра може бути чорною або сріблястою, що полегшує підбір моделі під конкретний набір компонентів. Програвач виконаний у металевому корпусі на надійному шасі, який захищає його від зовнішніх шумів та вібрацій. Хороше механічне демпфування забезпечують солідні опори. Передня панель виконана з алюмінію та її симетричне компонування надає програвачеві дорогий зовнішній вигляд.

Колір
Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Програвач компакт-дисків Pioneer PD-10AE чудово доповнить аудіосистему та забезпечить якісне відтворення музики з CD-аудіо. За своєю конструкцією цей апарат багато в чому нагадує старшу модель в каталозі фірми, однак, за рахунок відмови від деяких другорядних функцій, вартість Pioneer PD-10AE вдалося зробити доступною для широкого кола користувачів. Зовнішнє оздоблення CD-плеєра може бути чорною або сріблястою, що полегшує підбір моделі під конкретний набір компонентів.

Програвач виконаний у металевому корпусі на надійному шасі, який захищає його від зовнішніх шумів та вібрацій. Хороше механічне демпфування забезпечують солідні опори. Передня панель виконана з алюмінію та її симетричне компонування надає програвачеві дорогий зовнішній вигляд. У центрі панелі розташований матричний люмінесцентний дисплей, який легко читається з великої відстані, на який виводиться вся необхідна інформація.

Транспортний механізм Quiet Drive оптимізований для відтворення дисків CD-Audio розташований в центрі корпусу програвача. Крім естетичної, таке рішення виконує і важливе практичне завдання – оптимальний баланс усієї конструкції програвача та усунення небажаних вібрацій.

Програвач оснащений цифро-аналоговим перетворювачем з параметрами 24 біт / 192 кГц, який забезпечує дуже точну обробку даних, що зчитуються з компакт-диска. ЦАП оснащений прецизійним генератором, застосування якого дозволило звести до мінімуму джитер і пов'язані з ним спотворення звуку. Аналоговий тракт програвача побудований з використанням якісних компонентів та забезпечує мінімум шумів, а також відмінне узгодження з різними підсилювачами.

Pioneer PD-10AE комплектується зручним пультом дистанційного керування, з якого можливий доступ до всіх його функцій. У даній моделі передбачено програмне відтворення композицій, регулювання яскравості дисплея, автоматичний перехід в режим stand by після певного часу «простою».

Особливості CD програвача Pioneer PD-10AE

Привід Silent Drive для CD-Audio

ЦАП AKM 4482VT

Металеве шасі із захистом від вібрацій

4128

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Колір
Black, Silver
Габарити В-Ш-Г, мм
103-435-290
Вага, кг
5,1kg
ЦАП
ЦАП AKM 4482VT

Спеціальні артикули

Data sheet content

ЦАП

ЦАП
ЦАП AKM 4482VT

Колір

Колір
Black , Silver

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Габарити

Габарити В-Ш-Г, мм
103-435-290
Вага, кг
5 , 1kg

Аудіо функції

ЦАП 192 кГц/24 біта

Високоточний годинник

Жорстке шасі

Механізм безшумного приводу

Трансформатор EI великої ємності

CD/CD-R/CD-RW/MP3 (CD-R/CD-RW)

Відтворення з пам'яті на 25 доріжок

Випадкове та повторне відтворення

Коментарі (0)

Pioneer PD-10AE

Pioneer PD-10AE
Кількість
Ціна:
13 200,00 ₴
Ітого:
Про покупця