Sumiko cartridge Songbird Hi
search
  • Sumiko cartridge Songbird Hi
  • Sumiko cartridge Songbird Hi Back
  • Sumiko cartridge Songbird Hi
  • Sumiko cartridge Songbird Hi
  • Sumiko cartridge Songbird Hi
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

Sumiko cartridge Songbird Hi

39 559,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Sumiko cartridge Songbird Hi - Головка звукознімача з рухомою котушкою Sumiko Songbird H (2.5 mV) відноситься до топової серії Reference Series і є MC-картридж нового покоління. Компанія звертає увагу на те, що на розробку цієї головки пішло три роки. Модель отримала «пташину» назву за аналогією зі своїми побратимами по серії — Blackbird та Starling (Songbird перекладається як «співочий птах»).

Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Sumiko cartridge Songbird Hi

Головка звукознімача з рухомою котушкою Sumiko Songbird H (2.5 mV) відноситься до топової серії Reference Series і є MC-картридж нового покоління. Компанія звертає увагу на те, що на розробку цієї головки пішло три роки. Модель отримала «пташину» назву за аналогією зі своїми побратимами по серії — Blackbird та Starling (Songbird перекладається як «співочий птах»).

Винятково високих характеристик вдалося досягти завдяки застосуванню особливого відкритого корпусу та жорсткого кріплення генератора (перетворювача). Така конструкція дозволяє ефективно усувати зовнішні та внутрішні паразитні резонанси. Механізм перетворювача кріпиться до нахиленої під невеликим кутом жорсткої консолі, а сам корпус виготовлений з алюмінію та оброблений на високоточних верстатах із числовим програмним керуванням. Внутрішнє розведення виконано за допомогою дроту, виготовленого з очищеної міді, що дозволяє покращити провідність і передати сигнал з мінімальними втратами. Модель Sumiko Songbird H (2.5 mV) має характерний синій колір, а для монтажу в шов тонарма на її верхній панелі є пара різьбових отворів.

Головка звукознімача оснащується легкою голкою з еліптичним профілем, яка кріпиться до легкого і жорсткого трубчастого голкотримача, виконаного з алюмінію зі спеціальним покриттям. Елемент підвіски виконаний із синтетичного каучуку, який, на думку Sumiko, ефективніший і довговічніший у порівнянні з традиційно використовується бутилом.

Вихідна напруга Sumiko Songbird H (2.5 mV) становить 2,5 мВ, що досить високим показником для головок з рухомою котушкою. Такий високий вихід гарантує мінімальний рівень шуму та полегшує вибір підсилювача/фонокорректора для даного MC-картриджа, оскільки дозволяє використовувати коректор, призначений для MM-головок. До переваг моделі слід віднести здатність дуже точно відстежувати звукову доріжку вінілового диска, досить широкий частотний діапазон з верхньою межею 40 кГц, а також хороший показник поділу каналів. Вага картриджа не перевищує восьми із половиною грамів. Головка звукознімача відмінно підходить для більшості сучасних тонармів та вінілових вертушок

3786

Спеціальні артикули

Характеристики головки звукознімача Sumiko Songbird H (2.5 mV)

Тип картриджа MC

Голка алмазна, еліптичний профіль, 0,3 x 0,7 мк

Матеріал трубчастого голкоутримувача алюмінію зі спеціальним покриттям

Внутрішній імпеданс 135 Ом

Діапазон частот 12 Гц – 40 кГц

Вихідна напруга 2,5 мВ

Баланс каналів менше 0,5 дБ (1 кГц)

Поділ каналів 30 дБ (1 кГц)

Динамічна податливість 12 х 10-6 см/дин

Рекомендована навантажувальна ємність 100-200 пФ

Опір фонокорректора, що рекомендується, 47 кОм

Вертикальний кут VTA 20 град.

Діапазон притискної сили 1,8-2,2 г

Оптимальна притискна сила, що рекомендується, 2 г

Вага картриджа 8,5 г

Коментарі (0)

Sumiko cartridge Songbird Hi

Sumiko cartridge Songbird Hi
Кількість
Ціна:
39 559,00 ₴
Ітого:
Про покупця