Focal Sopra N°2 Black Lacquer
search
  • Focal Sopra N°2 Black Lacquer
  • Focal Sopra N°2 Electric Orange
  • Focal Sopra N°2 Electric Orange
  • Focal Sopra N°2 Light Oak
  • Focal Sopra N°2 Light Oak
  • Focal Sopra N°2 White Carrara
  • Focal Sopra N°2 White Carrara
  • Focal Sopra N°2 White Carrara
Focal
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

Discont

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Focal Sopra N°2

664 000,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Focal Sopra N°2 Акустична система Sopra N°2 була обрана асоціацією EISA як Найкращий продукт 2015-2016 років у категорії «Акустична система High-End»! Конкурс з асоціації зображень та звуку (EISA) - це важлива подія, в якій беруть участь найєвропейськіші журналісти спеціалізованих аудіо- та відеожурналів, щоб отримати нагороди за найінноваційніші та кращі продукти у кожній категорії (аудіосистеми для домашніх кінотеатрів, автомобільна електроніка, фотографічні системи) . , дисплеї та відеосистеми побутові для кінотеатрів...).

Колір
Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Focal Sopra N°2 Світлий Дуб

Акустична система Sopra N°2 була обрана асоціацією EISA як Найкращий продукт 2015-2016 років у категорії «Акустична система High-End»!

Конкурс з асоціації зображень та звуку (EISA) - це важлива подія, в якій беруть участь найєвропейськіші журналісти спеціалізованих аудіо- та відеожурналів, щоб отримати нагороди за найінноваційніші та кращі продукти у кожній категорії (аудіосистеми для домашніх кінотеатрів, автомобільна електроніка, фотографічні системи) . , дисплеї та відеосистеми побутові для кінотеатрів...).

Добре поінформоване журі складається з 50 найвпливовіших європейських журналістів у цій галузі.

З самого початку свого існування компанія Focal цікавила магнітні ланцюги, які є основним параметром динаміків. Точність та детальність вимірювання динаміка звуку залежать від стабільності його магнітних полів.

Після розширення можливостей, завдяки електромагнітним пристроям (технологія ЕМ у колонках Grande Utopia EM та Stella Utopia EM), наші інженери усвідомили, що магнітне поле змінюється, якою б не була його нестабільність. Воно справді нестабільне, оскільки залежить від трьох чинників: переміщення котушки (правило Ленца), перетину його вихрового струму (струму Фуко) та частоти.

Технологія NIC полягає у використанні кілець Фарадея, розмірів, вихідного матеріалу та положення, які були збережені так, щоб зробити магнітне поле нечутливим до розташування котушки, нестабільності та частоти замикання його струму. Це рішення регулює управління магнітним полем з обмеженнями рівня впливу на навколишнє середовище, забезпечуючи дозвіл роздільної здатності звуку та його безпрецедентної динаміки.

Головне завдання СЧ-динаміків

СЧ-динаміки, безперечно, стійкі та стійкі в управлінні акустичною системою.

Завдяки методу завершення для лічильного аналізу наші інженери показали наявність резонансу на рівні підвіски, що є сполучною ланкою між мембраною та зовнішньою рамкою колонки.

Відомі досі рішення щодо зменшення підвіски призводили до збільшення маси і, з погляду теорії, до придушення роздільної здатності. Відповідь була знайдена завдяки технологіям, що застосовуються в антисейсмічних хмарочосах, а також гоночних автомобілів, що використовуються в підвісках! Йдеться про технологію Tuned Mass Damper: додаткова маса використовується для створення коливань, протилежних резонансу, для його контролю.

Принцип роботи гармонійного демпфера полягає в оптимізації профілю підвісу, що контролює звук для запобігання деформації конуса дифузора без підвісів для звучання динаміків. Дане рішення дозволяє мінімізувати повторення та збільшити роздільну здатність.

Отримайте вигоду від берилієвих твітерів

У нашому бериллієвому твітері використовується неймовірно легкий, але міцний купольний дифузор, що забезпечує акустичну прозорість та динамічність з діапазоном понад 5 октав. Його головне обмеження пов'язане зі стисненням повітря в задній частині порожнини, що впливає на здатність, що розв'язується. В ідеалі, щоб позбавитися таких обмежень, необхідна наявність практично нескінченного обсягу. Необхідність компактності акустичних колонок Sopra вимагає використання великого об'єму корпусу для низьких частот. Для відповіді тягарю твітера нам доведеться шукати нові шляхи, які прийшли до систем МГП.

У задній частині берилієвого твітера є невелика порожнина, що з'єднується із зовнішньою частиною корпусу за допомогою рупора, що заповнює впливом, що демпфує. Таким чином, зворотна хвиля твітера м'яко та поступово демпфується. Її акустичний опір близький до результату, завдяки чому при пересуванні купола нічого не відбувається. Спотворення інвестицій на 30%, а роздільна здатність доводиться до максимуму.

НАСИЩЕНІ І ВРАЖАЮЧІ НИЗЬКІ ЧАСТОТИ ПРИ КОМПАКТНОМУ ОБСЯГІ

Якість вимірювання низької частоти двома динаміками НЧ діаметром 18 см (7 дюймів), оснащеними магнітним ланцюгом NIC, і відповідний висновок завдяки системі IHL твітера дозволяють максимально використовувати потужність колонок. Справді, на відміну від Utopia більшого обсягу, хоч і не є незручністю, колонки Sopra характеризуються підвищеною компактністю, виявляючись перевагою для приміщень невеликих розмірів.

Крім того, гамма-структура корпусу з червоного дерева завтовшки 69 мм має особливу інертність, необхідну для такого об'єму. Більш об'ємні конкуренти можуть лише позаздрити колонкам Сопра №2 через їхню вагу, що становить 55 кг. Таким чином, гармонійний баланс їхньої маси та компактності забезпечує звучання низьких частот вражаючою насиченістю та чіткістю.

Такий примітний контроль низької частоти передбачає використання колонок Сопра № 2. З ними ви почуватиметеся комфортно як у вітальнях площею менше 30м2, так і більш об'ємних приміщеннях площею до 70м2.

4569

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Колір
Black Lacquer, White Carrara, Light Oak, Electric Orange
Габарити В-Ш-Г, мм
1190-358-540
Вага, кг
55,0Kg
Рекомендована потужність, Вт
40-300W
Опір, Ом
8 Om
Частотний діапазон, Гц
34-40000Hz
Чутливість, Дб
91dB
Диаметр динамика СЧ/НЧ, "
2 х 180 мм (дифузор - композитний сендвіч W, NIC)
Твіттер: тип, диаметр "
27 мм (IHL, увігнутий берилієвий купол)
Кількість полос
3
Порт фазоінтевртеру
Так
Підключення, термінали
2 термінала
Кількість динамиків НЧ
2

Спеціальні артикули

Data sheet content

Акустика пасивна

Рекомендована потужність, Вт
40-300W
Опір, Ом
8 Om
Частотний діапазон, Гц
34-40000Hz
Чутливість, Дб
91dB
Диаметр динамика СЧ/НЧ, "
2 х 180 мм (дифузор - композитний сендвіч W , NIC)
Кількість динамиків НЧ
2
Твіттер: тип, диаметр "
27 мм (IHL , увігнутий берилієвий купол)
Порт фазоінтевртеру
Так
Кількість полос
3
Габарити В-Ш-Г, мм
1190-358-540
Підключення, термінали
2 термінала

Колір

Колір
Black Lacquer , White Carrara , Light Oak , Electric Orange

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Габарити

Габарити В-Ш-Г, мм
1190-358-540
Вага, кг
55 , 0Kg

Характеристики

3-смугові підлогові АС з фазоінвертором

Діаметр НЧ-динаміка: 2 х 180 мм (дифузор - композитний сендвіч W, NIC)

Діаметр СЧ-динаміка: 165 мм (дифузор - композитний сендвіч W, TMD, NIC)

Діаметр ВЧ-динаміка: 27 мм (IHL, увігнутий берилієвий купол)

Кросовер: 250 Гц / 2200 Гц

Чутливість: 91 дБ

Діапазон частот (+/- 3 дБ): 34 Гц – 40 кГц

Нижня гранична частота (-6 дБ): 28 Гц

Рекомендована потужність підсилювача: 40-300 Вт.

Ном. опір: 8 Ом

Габарити (ВхШхГ): 1190 х 358 х 540 мм

Вага (для одного АС): 55 кг

Доступні кольори: Black Lacquer, White Carrara, Light Oak, Electric Orange

Коментарі (0)

Focal Sopra N°2

Focal Sopra N°2
Кількість
Ціна:
664 000,00 ₴
Ітого:
Про покупця