Dynaudio Contour 60i Black
search
  • Dynaudio Contour 60i Black
  • Dynaudio Contour 60i Walnut wood
  • Dynaudio Contour 60i Front
  • Dynaudio Contour 60i Grey Oak
Dynaudio
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

%

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Dynaudio Contour 60i

404 500,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Якщо у вас є велика кімната для прослуховування, або якщо ви просто любите слухати музику на великій гучності – тоді Contour 60i з її унікальним середньочастотним драйвером – це ваш новий найкращий друг. Справа в тому, що колонки Contour 60i звучать набагато масштабніше, ніж можна подумати, дивлячись на них. І це не тільки завдяки тому, що це справді повнорозмірні та зрілі 3-смугові колонки. 

Колір
Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Акустика Dynaudio Contour 60i Black High Gloss

Якщо у вас є велика кімната для прослуховування, або якщо ви просто любите слухати музику на великій гучності – тоді Contour 60i з її унікальним середньочастотним драйвером – це ваш новий найкращий друг. Справа в тому, що колонки Contour 60i звучать набагато масштабніше, ніж можна подумати, дивлячись на них. І це не тільки завдяки тому, що це справді повнорозмірні та зрілі 3-смугові колонки. Зрозуміло, вони здатні на приголомшливу гучність, що приводить в сказ сусідів. Вони звучать масштабно і в усіх інших відношеннях - від піднесеної звукової сцени у топовому оркестровому записі до разючих звукових ефектів у домашньому театрі. Contour 60i вміють щільно заповнити всю кімнату звуком, не вдаючись при цьому до пихатих і роздутих бас.

У самому верху корпусу розташувався абсолютно новий твітер Esotar 2i - своєрідний "дорогоцінний камінь" у короні нової серії. Конструктори розглянули старий Esotar 2 із сімейства Contour 2016 року, розібрали його та зрозуміли, що можемо надати йому нового подиху за допомогою деяких технологій з нашої флагманської серії Confidence (купол Hexis), а також з референсної серії професійних моніторів Core (велика тилова камера). Водночас ці продумані модифікації допомагають зменшити небажані резонанси та згладити частотну характеристику – для ще чіткішого відтворення високих частот.

Contour 60i – це єдина модель у сімействі, яка має окремий середньочастотний драйвер. У нього звукова котушка з алюмінієвим дротом, а також неодимова магнітна система - і все це розроблено та оптимізовано в лабораторіях Dynaudio в Данії. По суті, це такий самий середньочастотний драйвер, який ми використовували в 2016 році в попередній Contour 60, але різниця у тому, як він змонтований. Інженери використовували тут технології із серії Core, ізолюючи динамік у прецизійно відформованому відсіку з ребрами жорсткості, що пригнічують резонанси. Є така перевага, як ясність середньочастотного діапазону - якої ніколи не буває занадто багато, так ось, Contour 60i тепер її стало більше.

Два басові драйвери – також нові. Кожен з них має велику магнітну систему, іншу конструкцію звукової котушки з каркасом зі скловолокна, як це було вперше зроблено в серії Confidence, а також у сабвуфері Sub 6. Це означає ще щільніший бас, при більш високій гучності. Ми вибрали для звукової котушки мідь, а чи не алюміній. Чому? Dynaudio Contour 60i Тому що вони спеціалізовані басові динаміки, а мідь важча і забезпечує велику рухливу масу. Така рухлива маса дозволяє нам досягати глибших «низів», не втручаючись у діапазон середніх частот, за який відповідає супер-рухливий драйвер, встановлений трохи вище.

Кросовер теж зовсім новий. Зрештою, ви ж не можете змінити всі драйвери, не звернувши увагу на "мозок" колонки. Крім того, ефект від окремого відсіку для СЧ-динаміка та від центруючої шайби НЧ-драйверів з матеріалу Nomex дозволив інженерам зрушити частоту розділу кросовера вгору. Тепер він краще працює на трохи вищих частотах (приблизно до 300 Гц). Частотна характеристика в цій галузі вийшла також більш рівною, що означає найкраще звучання в діапазоні середніх частот порівняно з більш простою конструкцією.

Корпус з багатошарових вигнутих панелей і тонка, але жорстка алюмінієва передня панель забезпечують для вашої музики (яка цілком можливо була змікшована з використанням студійних моніторів Dynaudio) надійний і міцний акустичний фундамент. Настільки солідний, що, якщо ми правильно зробили всю свою роботу, ви забудете про те, що перед вами колонки, і просто слухатимете музику.

Варіанти обробки: Black High Gloss – полірований чорний лак, Walnut Wood – горіхове дерево, Grey Oak High Gloss – полірований сірий дуб.

Характеристики Dynaudio Contour 60i Black High Gloss

• 3-смугова підлогова АС з фазоінверторами ззаду

• Діапазон частот: 28 Гц – 23 кГц (± 3 дБ)

• Чутливість: 88 дБ (2,83 В/1 м)

• Рекомендована потужність (IEC): 390 Вт

• Імпеданс: 4 Ом

• Частота кросовера: 300 Гц, 4500 Гц, 2-го порядку

• Динаміки: два 23-см НЧ-драйвери з дифузором з MSP, 15-см MSP СЧ-динамік з неодимовим магнітом, 28-мм твітер Esotar2i з м'яким куполом

• Колонкові клеми WBT NextGenTM

• Розміри (Ш х В х Г): 343 x 1359 x 454 мм

• Вага: 54,3 кг

• Колір: чорний полірований лак (Black High Gloss)

• Країна (головний офіс): Данія

3678

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Колір
Сірий
Колір
Walnut
Колір
Black
Габарити В-Ш-Г, мм
1359-343-454
Рекомендована потужність, Вт
390
Опір, Ом
4
Частотний діапазон, Гц
28-23000
Чутливість, Дб
88
Диаметр динамика СЧ/НЧ, "
9"
Твіттер: тип, диаметр "
Esotar2i с мягким куполом
Кількість полос
3
Порт фазоінтевртеру
2 позаду
Кількість динамиків НЧ
2

Спеціальні артикули

Data sheet content

Акустика пасивна

Рекомендована потужність, Вт
390
Опір, Ом
4
Частотний діапазон, Гц
28-23000
Чутливість, Дб
88
Диаметр динамика СЧ/НЧ, "
9"
Кількість динамиків НЧ
2
Твіттер: тип, диаметр "
Esotar2i с мягким куполом
Порт фазоінтевртеру
2 позаду
Кількість полос
3
Габарити В-Ш-Г, мм
1359-343-454

Колір

Колір
Сірий , Walnut , Black

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Габарити

Габарити В-Ш-Г, мм
1359-343-454

Тут немає поки інформації.

Коментарі (0)

Dynaudio Contour 60i

Dynaudio Contour 60i
Кількість
Ціна:
404 500,00 ₴
Ітого:
Про покупця