Sonus Faber Lumina I Black
search
  • Sonus Faber Lumina I Black
  • Sonus Faber Lumina I Wenge
  • Sonus Faber Lumina I Walnut
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

Sonus Faber Lumina I

34 399,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Sonus Faber Lumina I - У колекції Sonus Faber Lumina представлені три моделі колонок: Sonus Faber Lumina I, надзвичайно компактні полкові колонки, які чудово виглядають як окрема стереопара або як колонки тилових каналів у системі домашнього кінотеатру; колонка Sonus Faber Lumina III - елегантна модель для підлоги, що забезпечує потужний звук без спотворень і високу розбірливість мови для ігор і фільмів; колонка Sonus Faber Lumina Center I - це колонка центрального каналу, що ідеально поєднується на вигляд і звучання зі своїми побратимами в колекції. Ця незамінна комбінація моделей - ідеально збалансоване рішення для любителів традиційних стерео систем, так і для тих, хто хоче побудувати багатоканальну систему домашнього кінотеатру.

Колір
Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Sonus Faber Lumina I

У колекції Sonus Faber Lumina представлені три моделі колонок: Sonus Faber Lumina I, надзвичайно компактні полкові колонки, які чудово виглядають як окрема стереопара або як колонки тилових каналів у системі домашнього кінотеатру; колонка Sonus Faber Lumina III - елегантна модель для підлоги, що забезпечує потужний звук без спотворень і високу розбірливість мови для ігор і фільмів; колонка Sonus Faber Lumina Center I - це колонка центрального каналу, що ідеально поєднується на вигляд і звучання зі своїми побратимами в колекції. Ця незамінна комбінація моделей - ідеально збалансоване рішення для любителів традиційних стерео систем, так і для тих, хто хоче побудувати багатоканальну систему домашнього кінотеатру.

Для досягнення максимальної ефективності домашньої розважальної системи, отримання глибоких низькочастотних ефектів (LFE) та повного залучення у фонограму ми рекомендуємо скористатися сабвуферами моделей Sonus Faber Gravis I та Sonus Faber Gravis II. Колонки Lumina у поєднанні із сабвуферами Gravis, у конфігурації 5.1 каналу, додадуть низькочастотні ефекти просторового звучання для фільмів, а також атмосферу об'ємного звуку для музичних концертів.

В імені Lumina (лат. «Світло») зашифрований особливий зміст. LU - означає "luxury" (розкіш), MI - "minimalist design" (мінімалістичний дизайн) і NA - "natural sound" (натуральний звук).

Перші дві літери означають розкіш – відчуття цінних миттєвостей, відкриття вишуканих деталей та розуміння справді актуальних речей. Цей факт символізує наше прагнення забезпечити розкішне звучання музики вдома, чому сприяють наші давні традиції використання вишуканих матеріалів та високої майстерності у виготовленні.

Дві другі літери відбивають мінімалізм. Принцип мінімалізму безпосередньо відображає суть нових колонок, які були ретельно сконструйовані та виготовлені у поєднанні з ідеєю "краще менше та краще". Нова колекція поєднує в собі фундаментальні цінності Sonus Faber та найкращі матеріали, які уособлюють бренд, такі як натуральна багатошарова деревина та шкіра. Все це поєднує їх з неймовірною якістю відтворення і здається на перший погляд простим, але приголомшливому дизайні. Простота залишається центральним елементом індивідуальності колекції завдяки легкості установки, доступній ціні та відмінним звуковим характеристикам – надаючи можливість насолодитися справжнім звучанням Sonus faber кожній людині.

Корпус колонок, що входять до колекції, має ідеальну прямокутну форму - дизайнерський відділ Sonus Faber виконав цей мінімалістичний дизайн, щоб підкреслити якість матеріалів, що використовуються. Пропорції корпусу були опрацьовані найдосконалішим чином, щоб гарантувати точні обсяги для відтворення звуку та компактність для зручності встановлення.

Багатошарове дерево і натуральний шпон передньої панелі колонки Lumina доступні в обробці знакових колонках преміум класу, включають горіх і венге, обидва в матовому виконанні зі вставками з клена, а також третій варіант з обробкою в чорному лаку лаяному. Решта поверхні колонки вручну обтягнута нашою легендарною чорною шкірою. Хромовані кільця навколо динаміків підкреслюють форми та пропорції та надають яскравості передній панелі, підкреслюючи характер звучання Sonus Faber. Колонки Lumina також мають дві пари нікельованих клем, що дозволяє вдосконалити систему за допомогою двопровідного підключення або двоканального посилення. Кросовери Lumina використовують спеціально розроблені високоякісні конденсатори виготовлені під маркою Sonus Faber.

Нарешті, останні дві літери втілюють природне відтворення звуку та голосу Sonus Faber. Електроакустична конструкція колонок Lumina націлена на рішення, створені для сучасного способу життя та різних місць прослуховування, без шкоди для відтворення. Багатоканальні системи та мультимедійні рішення ідеально підходять для акустичних систем Lumina, пропонуючи чудове звучання у приміщенні, де слухач може насолодитися захоплюючим та автентичним відчуттям у будь-якому місці кімнати. Завдяки оновленим технологіям колонки Lumina неймовірно легко розміщуються і чудово звучать, де б вони не знаходилися - навіть поряд із задньою стіною чи книжковою полицею. Принадність нової колекції Lumina полягає в тому, що їх можна розмістити практично в будь-якому місці, і при цьому вони будуть мати приголомшливу якість звуку.

При розробці серії Sonus Faber Lumina у компанії не пішли на компроміси заради собівартості та наділили колонки основними технічними рішеннями, які становлять фірмове ноу-хау. Насамперед, це знайомий 29-мм купольний твітер із шовку з лаковим просоченням та технологією DAD (Damped Apex Dome). Нагадаємо, що купол у вищій точці задемпфований металевою аркою - це дозволяє усунути протифазні спотворення, зберігши широку дисперсію та звуковий тиск на високих частотах.

Як і біля рята старших моделей, середньо- та низькочастотні динаміки виготовлені за спеціальним замовленням німецькою фірмою DKM. Окремо розроблений для поличників 120-мм дифузор СЧ-випромінювачів, так само як і знайомі по серії Sonetto 150-мм середньочастотники, виготовлені з кількох видів целюлози та натуральних волокон, які висушуються природним шляхом на відкритому повітрі. Спеціально для серії Lumina були розроблені і паперові 150-мм НЧ-дифузори, розташовані по дві пари в колонках для підлоги. Як і у всіх моделях компанії, у новій серії застосовуються кросовери з патентованою схемою Paracross topology, яка допомагає ефективно нівелювати фазовий зсув між динаміками.

Порти фазінверторів надають додаткову універсальність всьому модельному ряду і розміщені на лицьовій стороні поличних колонок, а також колонці центрального каналу і порти, спрямовані вниз у колонок для підлоги. Завдяки такому рішенню колонки Lumina значно менш чутливі до розміщення, забезпечуючи високу якість звуку навіть при безпосередній близькості із задньою стіною або при встановленні на книжкову полицю. Краса акустичних систем Sonus Faber Lumina полягає в тому, що ви можете розмістити їх, де хочете і зможете насолодитися чудовим дизайном даних АС. Стінки корпусів колонок виготовлені з MDF та обтягнуті шкірою. Фронтальна панель виконана з жорсткої фанери (як стверджується, зібраної з якісних натуральних сортів дерева), причому дизайнери виставили це напоказ - мовляв, нічого особистого, задані характеристики корпусу понад усе, але при цьому лицьова частина оброблена натуральним шпоном. Вийшло, ніби аристократ із парламенту одягнувся трохи демократичніше для зустрічі з виборцями. Колекція Lumina доступна у трьох варіантах обробки: горіх, венге та чорний рояльний лак.

Нова акустика Sonus Faber Lumina зроблена меломанами для меломанів, і її творці сподіваються, що ви забудете про суєтні цифри вимірювань (і ціннику на додачу), як тільки зазвучить музика. Ми переконалися, що це можливо, але магія найкраще спрацьовує у близьких до ідеальних умов — із дуже якісними компонентами та в акустично підготовленому приміщенні.

Sonus Faber
4014

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Колір
Black, Walnut, Wenge
Габарити В-Ш-Г, мм
280-148-213
Вага, кг
4,4Kg
Рекомендована потужність, Вт
30-100W
Опір, Ом
4
Частотний діапазон, Гц
65-24000
Чутливість, Дб
84dB
Диаметр динамика СЧ/НЧ, "
120-мм, целлюлоза
Твіттер: тип, диаметр "
29-мм
Кількість полос
2
Порт фазоінтевртеру
передній щілинний фазоінвертор
Кількість динамиків НЧ
1

Спеціальні артикули

Data sheet content

Акустика пасивна

Рекомендована потужність, Вт
30-100W
Опір, Ом
4
Частотний діапазон, Гц
65-24000
Чутливість, Дб
84dB
Диаметр динамика СЧ/НЧ, "
120-мм , целлюлоза
Кількість динамиків НЧ
1
Твіттер: тип, диаметр "
29-мм
Порт фазоінтевртеру
передній щілинний фазоінвертор
Кількість полос
2
Габарити В-Ш-Г, мм
280-148-213

Колір

Колір
Black , Walnut , Wenge

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Габарити

Габарити В-Ш-Г, мм
280-148-213
Вага, кг
4 , 4Kg

Характеристики Sonus Faber Lumina I:

Число смуг: 2

Акустичне оформлення: передній щілинний фазоінвертор

Частотний діапазон: 65-24000 Гц

Чутливість: 84 дБ

Частота та тип кросовера: 2 000 Гц, Paracross topology

Динамік ВЧ: 29-мм, шовковий купол, антирезонансна DAD-технологія

Динамік СЧ/НЧ: 120 мм, целюлоза

Номінальний імпеданс: 4 Ом

Рекомендована потужність підсилювача 30-100 Вт

Розміри (ВхШхГ): 280x148х213 мм

Вага: 4,4 кг (кожна)

Коментарі (0)

Sonus Faber Lumina I

Sonus Faber Lumina I
Кількість
Ціна:
34 399,00 ₴
Ітого:
Про покупця