DALI Oberon Vokal С Black Ash
search
  • DALI Oberon Vokal С Black Ash
  • DALI Oberon Vokal С white
  • DALI Oberon Vokal С Light Oak
  • DALI Oberon Vokal С  Dark Walnut
DALI
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

Discont

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

DALI Oberon Vokal С

31 185,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Центральний канал OBERON VOKAL C – це активна бездротова колонка, розроблена спеціально для завершення бездротової системи об'ємного звучання OBERON C та здатна забезпечувати гучне та чисте відтворення звуків діалогів.
Колонки Oberon Vokal C були розроблені з урахуванням особливостей звучання відеоконтенту, і, незважаючи на їх компактні розміри, якість звуку можна порівняти зі значно більшими колонками.
Корпус колонки має компактний та низький профіль, оснащений 5.25-дюймовим динаміком SMC c дифузором з деревного волокна та надлегким 29-мм твітером з м'яким куполом. Компактність корпусу дозволяє легко вписати її у будь-яке приміщення.

Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

ентральний канал OBERON VOKAL C – це активна бездротова колонка, розроблена спеціально для завершення бездротової системи об'ємного звучання OBERON C та здатна забезпечувати гучне та чисте відтворення звуків діалогів.

Колонки Oberon Vokal C були розроблені з урахуванням особливостей звучання відеоконтенту, і, незважаючи на їх компактні розміри, якість звуку можна порівняти зі значно більшими колонками.

Корпус колонки має компактний та низький профіль, оснащений 5.25-дюймовим динаміком SMC c дифузором з деревного волокна та надлегким 29-мм твітером з м'яким куполом. Компактність корпусу дозволяє легко вписати її у будь-яке приміщення. Для досягнення широкої діаграми розсіювання у зоні прослуховування були ретельно підібрані матеріали та геометрія динаміків. Ті ж принципи були використані і при розробці кросовера. В результаті ви отримаєте гарне цілісне звучання навіть при прослуховуванні під значним кутом від центральної осі. Це важливо, оскільки при прослуховуванні музики ви рідко сидите перед колонками. Додатковою перевагою є серйозне зниження гармонійних спотворень та дифракції.


Підсилювач

Підсилювач потужності Oberon Vokal C складається з двох 50-ватних (у піку) підсилювачів потужності класу D із замкнутим контуром, обраних спеціально за їхню якість звучання та динамічні здібності. Один підсилювач живить високочастотний динамік, а інший - низькочастотний/середньочастотний. Відношення сигнал/шум підсилювачів потужності 100 дБ гарантує, що навіть найдрібніші деталі в тихому музичному уривку будуть відтворені з ясністю і точністю.

Електронний модуль, встановлений на задній панелі колонки, включає елемент бездротового приймача, елемент еквалізації DSP і фільтр кросовера, а також високоефективний двоканальний підсилювач потужності з тісно інтегрованим джерелом живлення.

Живлення підсилювача забезпечує спеціально розроблене (65 Вт RMS), дуже малошумне імпульсне джерело живлення, яке здатне динамічно розподіляти ресурси між двома каналами підсилювача в залежності від потреби. В результаті Oberon Vokal C надзвичайно ощадливо витрачає електроенергію, але при цьому не пасує в плані динамічної потужності, коли цього вимагає музика.


СЧ/НЧ-динамік та SMC

Oberon Vokal C побудована на базі 5.25-дюймового НЧ/СЧ-динаміка, в якому використовується запатентований компанією DALI композитний матеріал мембрани з тонкої паперової маси та армованого деревного волокна, що створює жорстку, легку та дуже слухняну конструкцію. У поєднанні з підвісом із низькими втратами, дифузор відтворює всі мікродеталі сигналу без фільтрації та з високою точністю. Цьому сприяє вдосконалений алюмінієвий провід звукової котушки з мідним покриттям та, зокрема, унікальна технологія магнітів SMC (Soft Magnetic Compound – М'який магнітний компаунд).

Завдяки введенню в структуру магніту електрично непровідних елементів SMC значно знижує вплив різних ефектів, що викликають спотворення, властиві архітектурі динаміків з рухомою котушкою. Наприклад, SMC мінімізує ефекти вихрових струмів, підвищує лінійність потоку, зменшує магнітний гістерезис та мінімізує зміну індуктивності звукової котушки залежно від положення. У сукупності ці переваги роблять динаміки, оснащені SMC, що особливо підходять для активного посилення.

Мембрана дифузора прикріплена до гумового підвісу, який був обраний за його м'які та дуже гнучкі властивості. Це забезпечує вільний рух мембрани з дуже низьким ефектом демпфування та дозволяє магнітному двигуну ефективно керувати її рухом.


Твіттер

Високочастотний динамік є демпфований текстильний твітер з м'яким куполом, що має надзвичайно легку і більшу, ніж зазвичай, 29-міліметрову діафрагму зі звуковою котушкою такого ж розміру. Легка діафрагма означає, що верхня частотна характеристика динаміка буде надзвичайно широка. У свою чергу, її великий діаметр збільшує чутливість і потужність, знижує спотворення та дозволяє динаміку працювати на нижчих частотах, ніж у випадку з твітерами меншого діаметра, що забезпечує більшу свободу дій при проектуванні кросовера. Для подальшого збільшення потужності та значного зниження компресії сигналу при підвищенні температури звукової котушки зі збільшенням гучності, динамік оснащений ферорідкістю в зазорі звукової котушки.


Корпус

Корпуси Oberon Vokal C виготовлені з високоміцних панелей МДФ, оброблених на верстатах з ЧПУ, та оздоблені ламінатом різних кольорів у матовій однотонній обробці або деревом, що імітує. Конструкція корпусу з кутовими жолобниками забезпечує оптимальну жорсткість для мінімізації резонансу панелей. Кутові жолобники стають все більш незвичайними в сучасній конструкції корпусів акустичних систем, але DALI вважає, що вони відіграють важливу роль у забезпеченні жорсткості.

3662

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Колір
Light oak
Колір
Black Ash
Колір
Dark Walnut
Колір
White

Спеціальні артикули

Data sheet content

Колір

Колір
Light oak , Black Ash , Dark Walnut , White

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
  • The weight     7.5 kg
  • Inputs (analog)     No
  • Inputs (digital)     1 x USB-A (service)
  • Outputs (analog)     No
  • Outputs (digital)     No
  • Frequency range     47 - 26000 Hz
  • Additional functions     Control and wireless signal transmission via the Dali Sound Hub Compact controller (radio channel, Bluetooth)
  • Number of tweeters     1
  • Number of woofers     -
  • Number of midrange speakers     -
  • Number of midrange / woofer speakers     2
  • Number of stripes     2
  • Maximum sound pressure     107 dBA
  • Power     2 x 50 W.
  • Registration     phase inverter type
  • Tweeter size (inches)     1.14
  • Tweeter size (mm)     29 mm
  • Mid / LF speaker size (inches)     5.25
  • Speaker size midrange / woofer (mm)     133.4 mm
  • Dimensions (edit)     441 x 161 x 295 mm
  • Connection socket     wireless interface
  • Position of the phase inverter     anterior
  • Type of     Active
Коментарі (0)

DALI Oberon Vokal С

DALI Oberon Vokal С
Кількість
Ціна:
31 185,00 ₴
Ітого:
Про покупця