Dali Rubicon 8C Walnut
search
  • Dali Rubicon 8C Walnut
DALI
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

Discont

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Dali Rubicon 8C

374 400,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Безпровідна активна акустична система DALI Rubicon 8 C - Нова напольна акустична система RUBICON 8 C є ідеальною активною безпровідною акустичною системою вищого класу! Основний дизайн колонок Hi-End з новими технологіями та зручністю, RUBICON 8 C підтримує серію безпровідних екосистем DALI EQUI на нову висоту.

Колір
Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Безпровідна активна акустична система DALI Rubicon 8 C

Нова напольна акустична система RUBICON 8 C є ідеальною активною безпровідною акустичною системою вищого класу! Основний дизайн колонок Hi-End з новими технологіями та зручністю, RUBICON 8 C підтримує серію безпровідних екосистем DALI EQUI на нову висоту.

Елегантна RUBICON 8 C забезпечує справжній аудіофільм, дозволяючи насолоджуватися музикою або будь-яким іншим типом аудіоконтента. RUBICON 8 C є частиною бездротової акустичної системи, яка дозволяє легко слухати всю свою музику в найкращих якості та виробляти її без необхідності використання складної електроніки.

Аудіосистема RUBICON C забезпечує сучасний звук Hi-Fi на тому самому високоякісному рівні або навіть краще, ніж оригінальна серія RUBICON. Це стало можливим завдяки поєднанню динаміків і конструкцій корпусу з оригінальної пассивної серії, технологій усилювачів із серії CALLISTO та бездротових передач звуку від DALI SOUND HUB. Вместе вони утворюють серію RUBICON C.

RUBICON 8 C має три динаміки, які працюють на різних частотах. Така установка дозволяє отримати конструкцію 2½+½+½ полоси, яка створює дивовижний діапазон і вражаюче звукове тиск. Подниманий рівень відтворення до краю, RUBICON 8 просто ошеломляє своєю грандіозною звуковою сценою. Трио СЧ/НЧ-динаміки працюють на різних частотах, що робить акустичну систему RUBICON 8 C вершиною вашого вхождения в мир аудіо високого класу, але за помірну середню ціну. RUBICON 8 C - для тех, хто ищет незвичайне в розмірі і звучанні.

Усилитель

Розробка "лучшей у вашому класі" активної акустичної системи - це совокупність багатьох складових. Одной з дійсно важливих частин є усилитель, або, правильне, модуль усилювача. Використовуючи цифровий кроссовер замість аналогового, два усилювача в кожній колонці управляють СЧ/НЧ- і ВЧ-динаміками напряму. Це дозволяє інженерам-акустикам оптимізувати взаємодію між усилителем і динаміком, для ідеальної передачі ще більшої кількості деталей вихідного матеріалу, чим це було можливо раніше.

6½-дюймовий CЧ/НЧ-динамік виробляє середні та низькі частоти, питаючись від одного з двох 250-ватних усилювачів. Створення конструкцій з низькими втратами, древесноволокнистой мембраною та повним наконечником SMC робить цей динамік здатним працювати з мінімальними виявленнями сигналу усилювача. Це в поєднанні з надвичайно музичним усилителем класу D забезпечує звук з великою кількістю динамічних деталей. Усилитель класу D, заснований на запатентованій сучасній технології з самоколебательной конструкцією із глобальною зворотною зв'язком, обраний для її дуже музичних властивостей. Мощність 250 Вт протягом 5 секунд дозволяє забезпечити більш ніж достатньо звукове тиск навіть при складних музичних пассажах або потужних вибухах у кіно.

SMC

Використання SMC (Soft Magnetic Compound - Мягкого магнітного компаунда) в Rubicon 8 C має безліч переваг, але на першому плані виходить значне зниження виявлення механічних потерь в магнітному двигуні. Унікальна здатність SMC забезпечує високу магнітну провідність і дуже низьку електричну проводність, що забезпечує всі бажані якості дійсно хорошого магнита для динаміків без традиційних недоліків. Частина "секрету" полягає в індивідуально покритих магнітних гранулах, які дозволяють створити потужний магніт, не проводячий електричество (доля железа близько 1/10000). Результатом використання SMC є практично повне відсутність гістерезиса і, следовательно, виявлений.

Гибридный твитер

У RUBICON 8 C компанія DALI використовує твітер з м'яким куполом і лентковий твітер, які працюють разом, щоб створити дивовижне відтворення високих частот. Крім того, звукова катушка, використовувана в купольному динаміку, спроектована дуже легкою і рухливою і знаходиться під строгим контролем навколишнього потужного ферритового магніту. Це допомагає отримати більш широку полосу пропускання. Ленточний твітер - майстер широкого дисперсії, і в поєднанні з м'яким куполом модуль гібридного твитера починає працювати вже на частоті 2,5 кГц, забезпечуючи непреривну широку дисперсію, в той час, як м'який купол стає більш спрямованим на більш високих частотах. Такий екстремальний діапазон частот у поєднанні з вищою широтою дисперсії є важливою частиною філософії звучання DALI.

СЧ/НЧ-динамики

Використовувані в Rubicon 8 C вибрані технології в серії Epicon і мають легку, жорстку та нерівномірну структуру. Це зменшує складність центральної частини приводу, забезпечує рівномірне рух поршня, значно зменшує ймовірність поверхневого резонансу та створює надзвичайно низькі виявлення. Мягкий резиновий підвес з низьким рівнем потерь спеціально розроблений для Rubicon 8 C, а всі компоненти розташовані в алюмінієвому корпусі, розраховані на максимальний вазушний потік навколо дифузора і магнітної системи.

Корпус

Із'ясна і елегантна конструкція Rubicon працює як основа для динаміків з низькими втратами. У кожному корпусі, динаміки середніх і низьких частот розділені та поміщені у власні камери. Турбулентність встановлюється як мінімум за допомогою порту фазоінвертора, який розмішується безпосередньо за каждим низькочастотним динаміком, що забезпечує оптимізовану синхронізацію між низькочастотним динаміком і басовим портом.

3826

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Колір
Black High Gloss, White High Gloss, Walnut
Габарити В-Ш-Г, мм
1100-220-445
Вага, кг
27,8
Частотний діапазон, Гц
36-30000
Потужність, Вт
250
Клас підсилювача
D
Вхід RCA
1 х RCA (ADC-in)

Спеціальні артикули

Data sheet content

Акустика активна

Потужність, Вт
250
Частотний діапазон, Гц
36-30000
Клас підсилювача
D

Входи

Вхід RCA
1 х RCA (ADC-in)

Колір

Колір
Black High Gloss , White High Gloss , Walnut

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Габарити

Габарити В-Ш-Г, мм
1100-220-445
Вага, кг
27 , 8

Технические характеристики DALI Rubicon 8 C

Тип: активна безпровідна АС

Акустичне виконання: фазоінверторного типу

Кількість полос: 3,5

Тип розташування: напольна

Динаміки:

Гібридний твітерний модуль:

СуперВЧ-динамик: 1 х 17 х 45 мм (лентковий)

ВЧ-динамик: 1 х 29 мм (м'який купол)

СЧ/НЧ-динаміки: 3 х 165.1 мм (конус з древесного волокна)

Діапазон частот: 36 - 30000 Гц

Максимальне звукове тиск SPL: 112 дБ

Частота кроссовера: 500 / 800 / 2600 / 14000 Гц

Мощность усилителя: 250 Вт

Вхідна чутливість: 1250 мВ

Вхідної імпеданс: 5000 Ом

ЦАП: Burr Brown PCM1796

Проводне з'єднання: 1 х RCA (ADC-in)

Безпровідне з'єднання: 5725-5875 МГц, 24 біт/96 кГц (відсутність біт-потерь)

Потрібна потужність: 325 Вт (максимальна), 1,2 Вт (в режимі очікування)

Розміри (Ш x В x Г): 220 x 1100 x 445 мм

Вага: 27,8 кг

Коментарі (0)

Dali Rubicon 8C

Dali Rubicon 8C
Кількість
Ціна:
374 400,00 ₴
Ітого:
Про покупця