NuPrime Audio AMG STA
search
  • NuPrime Audio AMG STA
  • NuPrime Audio AMG STA Back
  • NuPrime Audio AMG STA Back
  • NuPrime Audio AMG STA
  • NuPrime Audio AMG STA
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

NuPrime Audio AMG STA

73 075,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

NuPrime Audio AMG STA - AMG STA включає кілька передових інновацій в конструкції підсилювача потужності. Його найкращі у своєму класі характеристики включають вхідний опір 1 МОм, високий миттєвий струм для подачі живлення, частоту комутації 700 кГц і несиметричний модуль модуль класу A в поєднанні з модулем подвійного зворотного зв'язку класу D для потужності монопідсилювача 300 Вт.

Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Передня панель серії AMG втілює її дух. Він фрезерується з 15-міліметрового загартованого аерокосмічного алюмінієвого сплаву з використанням чотириосьового верстата з ЧПК з алмазним різцем у ході 48-крокового процесу. Елементи дизайну, такі як «плаваючий» 3D-логотип, вигнута поверхня навколо перемикача на передній панелі та кромка з алмазним огранюванням, привносять якість надвисокої аудіопродукції у доступний діапазон серії AMG.

Технології

У друкованій платі AMG STA інтегрований екран заземлення для ізоляції зовнішніх перешкод. JFET із смугою пропускання 300 МГц забезпечує надвисокий вхідний імпеданс та широкосмуговий швидкий відгук. Динаміка конструкції та несиметрична схема класу А збагачують природну другу гармоніку.

Така конструкція дозволяє передавати по ланцюжку делікатні деталі звукового сигналу. Рівень прозорості відтворення звуку воістину вражаючий цього класу устаткування, з умінням створювати високодеталізовані звукові образи .

В AMG-STA використовується модуль класу A з одностороннім невід'ємним зворотним зв'язком, який поєднується з новою схемою класу D з подвійним зворотним зв'язком. Частота генерації класу D збільшилася до 700 кГц, що у 1,4 разу більше, ніж у STA-9.

Ланцюг живлення

AMG STA

У блоці живлення використовується силовий трансформатор із спеціальною обмоткою потужністю 380 Вт, пікова вихідна потужність якого на 30% більша, ніж у трансформатора аналогічного об'єму.

Для подачі змінного струму від вхідного роз'єму до силового трансформатора використовується сильноточна зварювальна лінія для забезпечення максимальної передачі потужності.

Крім того, високочастотний фільтр змінного струму 3-го порядку знижує зовнішні шуми.

Клемна колодка із замковим дротом на 20 А з'єднує трансформатор з материнською платою паралельно з двома випрямлячами пікового струму на 10 А.

В основному струмопроводі, що використовує схему струму великої ємності, використовується мідна пластина з низьким імпеданс, щоб максимально збільшити потужність, що подається на схеми підсилювача.

Як моно AMG STA досягла кращих звукових характеристик, крім більшої потужності, ніж стерео AMG STA?

Стандартний метод підключення стереопідсилювача до монофонічного використовує ряд операційних підсилювачів (OPA) для інвертування вхідних сигналів на один із стереопідсилювачів, тим самим створюючи протилежну фазу, яку можна об'єднати потім для збільшення потужності. І навпаки, інноваційна мостова схема AMG STA використовує конструкцію, яку ми називаємо технологією Single-Ended Direct-Inject Bridge, в якій монофонічний режим, крім збільшення потужності більш ніж удвічі, звучить жвавіше та динамічніше.

Враження від прослуховування

Завдяки покращенням у всіх областях планка того, що можна досягти з якістю звуку в компактному форм-факторі, було піднято.

AMG STA має свою родзинку, тому її важко порівнювати з Evolution One, дизайн якої частково запозичений у ST-10 або аналогічною за ціною моделі. AMG STA звучала м'яко та розслаблююче. Деталізація, роздільна здатність, динаміка і швидкість знаходяться на рівні ST-10, але звук зовсім інший.

Якщо порівнювати з Evolution One, то вони мають спільну рису легкості у відтворенні деталей записи. Проте AMG STA чинить інакше. У той час як у Evolution One є приваблива теплота, AMG STA хоче зачарувати слухача. Таким чином, замість блиску та гламуру, які швидко залучають вас до вистави, AMG STA має манеру поведінки, яка повільно занурює вас у музику.

Тональні якості AMG STA прагнуть бути повними та багатими, тому здається, що інструменти та вокал набувають додаткової щільності, ваги та гармонійного багатства. Це може бути не найточніше відтворення, але робить джазові та вокальні твори дуже захоплюючими. Це може прибрати грубу гостроту року та електронної музики і для деяких звучить менш захоплюючим.

Звукова сцена має привабливу характеристику. Лінійна презентація подібна до прожекторів, що висвітлюють усіх виконавців, так що всіх видно однаково добре. Однак AMG STA має більший ефект прожектора, коли виконавці зосереджені на тому, щоб привернути вашу увагу.

Звук AMG STA важко визначити за вимірними характеристиками, оскільки презентація дуже відрізняється від інших серій. Ви повинні спробувати це і почути для себе.

3926

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Колір
Срібло
Габарити В-Ш-Г, мм
55-235-285
Вага, кг
4,0
Вихідна потужність 8 Ом (20 Гц - 20 кГц)
130
Вихідна потужність 4 Ома (1 кГц)
200
Клас підсилювача
D
Коефіцієнт нелінейних спотворень ( 20 Гц - 20 кГц)
0,006%
SNR, Дб
100
Вхід RCA
RCA IN
Вхід XLR
XLR IN

Спеціальні артикули

Data sheet content

Блок підсилювача

Вихідна потужність 4 Ома (1 кГц)
200
Вихідна потужність 8 Ом (20 Гц - 20 кГц)
130
Клас підсилювача
D
Коефіцієнт нелінейних спотворень ( 20 Гц - 20 кГц)
0 , 006%
SNR, Дб
100

Входи

Вхід RCA
RCA IN
Вхід XLR
XLR IN

Колір

Колір
Срібло

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Габарити

Габарити В-Ш-Г, мм
55-235-285
Вага, кг
4 , 0

Потужність стерео: 2 х 130 Вт при 8 Ом та 2 х 200 Вт при 4 Ом

Потужність моно: 300 Вт при 8 Ом та 320 Вт при 4 Ом

Номінальний/піковий струм: 10А/15А

Посилення: 26 (стерео) та 52 (моно)

Відношення сигнал/шум: 100 дБ за 10 Вт

КНІ+шум: 0,006

Частотна характеристика: 10 Гц ~ 50 кГц +-0,2 дБ за 8 Ом. 58 кГц при -3 дБ

Вхідний опір: 1 МОм

Чутливість: 1,2 (середньоквадратичне значення) при стерео; 0,95 (середньоквадратичне значення) при монофонічному режимі

Вимикач живлення на передній панелі

Живлення включено: верхнє положення

Живлення вимкнено: нижнє положення

При використанні додаткового пульта дистанційного керування цей перемикач повинен знаходитись у нижньому положенні

Коментарі (0)

NuPrime Audio AMG STA

NuPrime Audio AMG STA
Кількість
Ціна:
73 075,00 ₴
Ітого:
Про покупця