• -25%
Marantz CD 60 Black
search
  • Marantz CD 60 Black
  • Marantz CD 60 Black
  • Marantz CD 60 Black
  • Marantz CD 60 Black
Marantz
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

Discont

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Marantz CD 60

46 575,00 ₴
34 952,00 ₴ Заощаджуєте 25%
Ми завжди до Ваших послуг

Японська компанія Marantz представляє програвач компакт-дисків CD 60, розроблений для найякіснішого звуку завдяки вивіреній схемотехніці та добірним комплектуючим. Marantz CD 60 виділяється своїм стильним індустріальним дизайном і винятковою якістю складання та привносить у звучання цифрових джерел теплоту, багатство й об'єм, на які здатні тільки компоненти Marantz. "Приділяючи все більше уваги стримінговим  музичним сервісам і зросткому ринку вінілу ми почали забувати, що ціле покоління меломанів має великі  музичні колекції компакт-дисків»  — сказав 88-Сітсема (Joel Sietsema), президент Marantz.  "На самій зарі технології компакт-диска нами був представлений легендарний програвач Marantz CD 63.

 

Колір
Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

2024-05-14 12:05:00 Поспішайте! Акція діє ще:

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Японська компанія Marantz представляє програвач компакт-дисків CD 60, розроблений для найякіснішого звуку завдяки вивіреній схемотехніці та добірним комплектуючим. Marantz CD 60 виділяється своїм стильним індустріальним дизайном і винятковою якістю складання та привносить у звучання цифрових джерел теплоту, багатство й об'єм, на які здатні тільки компоненти Marantz.

"Приділяючи все більше уваги стримінговим  музичним сервісам і зросткому ринку вінілу ми почали забувати, що ціле покоління меломанів має великі  музичні колекції компакт-дисків»  — сказав 88-Сітсема (Joel Sietsema), президент Marantz.  "На самій зарі технології компакт-диска нами був представлений легендарний програвач Marantz CD 63. Тепер, забезпечуючи ще більше теплоти, музичності та деталей, Marantz CD 60 нагадує нам, чому ми Ванрювали в цей формат 40 років тому.   

      

Програвати Marantz CD 60 поєднує сучасні матеріали оброблення й ефектний дизайн, який чудово поєднуватиметься не тільки з підсилювачами Marantz, але й з будь-якими іншими.  Модель Marantz CD 60 стане стильним  доповненням до недавно анонсованого інтегрального підсилювача Marantz MODEL 40n, що робить їх неймовірно зручною парою для тих, хто цінує своєю колекцією компакт-дисків і відкритий до нового в особі стримінгових  музичних сервісів. Багато користувачів обов'язково оцінять просте та зручне керування.

 

Компанія Marantz брала участь у розробленні формату компакт-диска та в моделі Marantz CD 60 був використаний весь інженерний досвід, включно з останньою версією фірмових модулів HDAM, що застосовуються в аналоговій вихідній частині програвача. Нові модулі HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Modules) мають чудовий загальний відгук, порівнюючи з готовими рішеннями на інтегральних мікросхемах, використовуваних іншими виробниками. Ці модулі були додатково оптимізовані для точнішої пропускної здатності, що призвело до зниження спотворень на високих частотах для неперевершеної музичності та деталізації кожного запису. Доповнюючи високу якість відтворення компакт-дисків, Marantz CD 60 має зручний USB-A вхід на передній панелі, що дає змогу відтворювати широкий спектр цифрових файлів, як-от MP3, WMA, AAC and WAV, FLAC HD, ALAC, AIFF (до 192 кГц/24 біт), і DSD (5,6 МГц) з під'єднуваного USB-носія.

 

Marantz CD60 обладнаний новим цифро-аналоговим перетворювачем еталонного класу (192 кГц/24 біти та DSD 5,6 МГц) для високоякісного відтворення музики з неймовірною чистотою у всьому частотному діапазоні. Для особливо досвідчених слухачів цифро-аналоговий перетворювач Marantz CD 60 має унікальну можливість вибору  з двох режимів роботи цифрового фільтра, фільтр 1 — це режим із плавною крутноюспадою, а фільтр 2 — з різкою крутизноюспаду для точнішої візуалізації музичних образів. На виході цифрово-аналогового тракту Marantz CD 60 застосовуються модулі HDAM, що забезпечують відчуття легкості та комфорту під час тривалого прослуховування.

Вбудований підсилювач для навушників у Marantz CD 60 успадкував ексклюзивну схемотехніку Marantz HDAM-SA2 з трьома параметрами посилення (Низкий/Середній/Високий) для ідеального поєднання з навушниками практично будь-якої моделі.  Щоб уникнути будь-яких перешкод або шуму під час використання лінійного виходу, коли навушники не під'єднані до пристрою, підсилювач для навушників обладнаний функцією «Off Circuit», яка автоматично його вимикає. Програвач компакт-дисків Marantz CD 60 доступний у двох варіантах оброблення: Чорний (Black) і Сріблясто-золотистий (Silver Gold).

4126

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Колір
Срібло
Колір
Black
Габарити В-Ш-Г, мм
129-442-396
Вага, кг
7,5Kg
ЦАП
192 кГц/24 біти та DSD 5,6 МГц

Спеціальні артикули

Data sheet content

ЦАП

ЦАП
192 кГц/24 біти та DSD 5 , 6 МГц

Колір

Колір
Срібло , Black

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Габарити

Габарити В-Ш-Г, мм
129-442-396
Вага, кг
7 , 5Kg

Характеристики Marantz CD 60

Сумісність із CD/CD-R/RW/WMA/MP3/AAC

Сумісність із дисками даних DSD/WAV/ALAC

USB-A: Підтримка формату FAT 16/32 — FLAC / WAV / AIFF / ALAC / DSD 

Зображення інформації CD-Text, ID3 Tag, WMA Meta Tag, AAC Meta data

Секція НЧ-фільтра HDAM

Вихідний буфер HDAM SA2

Підсилювач для навушників HDAM SA2 + буфер

Частотний діапазон 2 Гц — 20 кГц

Динамічний діапазон 100 дБ

Співвідношення сигнал/шум 110 дБ

Розділення каналів 98 дБ

Коефіцієнт гармонік 0,002%

Вихідна напруга 2,2 В

Функція настроювання яскравості дисплея є

Функція вимкнення цифрових виходів і дисплея є

Виходи 6,3 мм для навушників, лінійний RCA, оптичний, коаксіальний

Міцна комутація вхід/вихід системної шини D-Bus

Споживана потужність 38 Вт, у режимі standby: 0,3 Вт

Знімний мережевий шнур 

Розміри (ШхВхГ) 442 x 129 x 396 мм

Вага 7,5 кг

Коментарі (0)

Marantz CD 60

Marantz CD 60
Кількість
Ціна:
34 952,00 ₴
Ітого:
Про покупця