QED SIGNATURE REVELATION (C-QEDREV/150)
search
  • QED SIGNATURE REVELATION (C-QEDREV/150)
  • QED SIGNATURE REVELATION (C-QEDREV/150)
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

%

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

QED SIGNATURE REVELATION (C-QEDREV/150)

1 156,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Удостоєний нагород Signature Revelation є молодшим братом Genesis Silver Spiral. - Акустичний кабель Revelation виправдовує свою назву та забезпечує безпрецедентну якість звуку за ціною, доступною для всіх любителів Hi-Fi та домашніх кінотеатрів. Цей кабель є мініатюрною версією нашого кабелю Genesis і має тефлонові діелектрики для підтримки низького імпедансу.

Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Удостоєний нагород Signature Revelation є молодшим братом Genesis Silver Spiral.

Акустичний кабель Revelation виправдовує свою назву та забезпечує безпрецедентну якість звуку за ціною, доступною для всіх любителів Hi-Fi та домашніх кінотеатрів. Цей кабель є мініатюрною версією нашого кабелю Genesis і має тефлонові діелектрики для підтримки низького імпедансу.

ОСОБЛИВОСТІ І ПЕРЕВАГИ

Технологія Aircore™. У кабелях QED з площею поперечного перерізу більше 2,5 мм 2 використовується технологія повітряної серцевини для усунення скін-ефекту за рахунок зв'язування кількох окремо менших ізольованих жил разом для створення більшого CSA. Якщо ці провідники розташовані навколо порожнистого центрального осердя з поліетилену, власна індуктивність кабелю може бути зменшена приблизно вдвічі порівняно з розрахунковим значенням.

Десять центральних провідників із безкисневої міді 99,999% зі срібним покриттям 19/0,1 мм

Забезпечують неймовірно низький опір та деталізацію

Має тефлонові діелектрики для підтримки низького імпедансу

Матеріали з низькою постійною діелектричною проникністю, такі як тефлон, використовувалися для скорочення кількості енергії аудіосигналу, що втрачається через ємність кабелю.

Як і більшість міжблочних кабелів тут, Revelation являє собою посріблену мідь, влаштовану особливим взаємодоповнюючим чином - два провідники мають різний діаметр, і це, як кажуть, дає альтернативний шлях для високочастотних аудіосигналів, щоб уникнути змащування часу. Стверджується, що діелектрик із спіненого поліетилену знижує втрати сигналу через ємність кабелю. Встановлено штекери Analoc QED, які, як то кажуть, мають конструкцію з низьким рівнем вихрових струмів із використанням міді замість латуні. Вони мають зовнішній фіксуючий циліндр, який необхідно закрутити вперед, перш ніж «леза» вилки можна буде зафіксувати на гнізді RCA phono, після чого фіксуючий циліндр необхідно затягнути для (дуже) надійної фіксації. Акустичний кабель Signature Revelation використовує 10 центральних провідників із срібної безкисневої міді, які, як стверджується, забезпечують дуже низький опір поряд із високим рівнем деталізації. Ці жили окремо ізольовані та розташовані навколо порожнистої жили з поліетилену; QED називає це своєю технологією Aircore та стверджує, що вона знижує індуктивність.

Якість звуку

До появи QED учасники дискусії по-різному ставилися до різних проводів, зіграних із нею. Вони знайшли позитивні та негативні сторони, деякі сподобалися, інші були прохолодні. Але двоє з трьох слухачів надають перевагу цьому набору кабелів, аплодуючи йому за його чистий, відкритий і рівний звук, в якому немає спроби зробити щось надто розумне. Натомість він дуже досконалий майже у всіх аспектах музики і робить речі досить простими.

«Все з'єднане», — каже один із учасників дискусії, і це доводить. Трек Lorde грає краще, ніж більшість інших тут. Хоча це не обов'язково найтепліше чи найширше, здається, що бас просто зливається з рештою музики, чого не можуть зробити деякі інші. Він не звучить надто сталевим у середній смузі, даючи приємний рівний звук жіночій підлозі. вокал та високі частоти чіткі та витончені. У музичному плані ткацький верстат працює дуже добре, ритм відскакує у приємній манері. В результаті виходить напрочуд легке прослуховування, хоча раніше трек не мав особливого сенсу. Мелодія REM описується одним із учасників дискусії як «що звучить на голову краще». У тому, що може звучати досить тісно і зухвало клаустрофобно, є прекрасне почуття глибини. Можна почути багато деталей, з клавішною мінусівкою, що виходить із другого куплета, де раніше вона була занурена. Тонально QED тут не найтепліша і найрозкішніша, але вона дуже рівна і прозора і, здається, не намагається щось багато додати або зменшити. Це означає, що він, ймовірно, добре працюватиме з широким спектром систем. Переходимо до фігури Дюка Еллінгтона, і схема продовжується. Один учасник дискусії описує це як «хороший басовий ритм і контроль, приємний, згуртований, відмінний звук, голова і плечі краще». Інший учасник дискусії не такий зачарований; вони, здається, сумують за широкою, але розкішною середньою смугою Ecosse, і знаходять QED надто заспокійливим і м'яким при грі на віолончелі Джуліана Ллойда Веббера. Все це просто показує, наскільки більшу роль відіграє смак

4207

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Перетин мм.кв
2.5
Кількість жил
2
Довжина
Відрізний

Спеціальні артикули

Data sheet content

Довжина

Довжина
Відрізний

Перетин

Перетин мм.кв
2.5
Кількість жил
2

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Характеристики Акустичний кабель QED Signature Revelation (C-QEDREV/50)

Назва: QED Revelation bulk (C-QEDREV/50)

Виробник: QED (Велика Британія)

Тип пристрою: Акустичний кабель у бухтах

Колір: Прозоро-перлинний

Перетин провідника, мм: 2 0,008 x 19 x 10 (1,52)

Матеріал провідника: Срібна багатожильна безкиснева мідь високої очистки 99,999% OFC. Дві групи пучків провідників, кожна з яких складається з десяти ізольованих один від одного жив, заплетених навколо двох сердечників (прозорого та білого).

Матеріал діелектрика: Поліетилен низької щільності

Діаметр кабелю, мм 5х10

Індуктивність: 0,46 мГн/м

Місткість: 56 пФ/м

Опір: 0,009 Ом/м

Коментарі (0)

QED SIGNATURE REVELATION (C-QEDREV/150)

QED SIGNATURE REVELATION (C-QEDREV/150)
Кількість
Ціна:
1 156,00 ₴
Ітого:
Про покупця