Rocket 88 Bulk
search
  • Rocket 88 Bulk
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

Discont

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

AUDIOQUEST spl bulk ROCKET 88 BRAID

5 595,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Відрізний / Ціна за 1 м

В акустичних кабелях Rocket 88 використовуються провідники Solid Perfect-Surface Copper + (PSC +) високого очищення, що виключає різкість звуку, яка характерна для типових багатожильних кабелів. У порівнянні з кабелями, що використовують звичайну паралельну геометрію, конструкція Double-Star Quad Rocket 88 забезпечує значно кращий динамічний контраст. Rocket 88 - це винятковий кабель Single-BiWire і максимально продуктивний кабель Double-BiWire в одному кабелі. Rocket 88 включає в себе запатентовану AudioQuest систему діелектричного підмагнічування (DBS), яка створює сильне, стабільне електростатичне поле, що гарантує більш чистий і природний звук. 

Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

В акустичних кабелях Rocket 88 використовуються провідники Solid Perfect-Surface Copper + (PSC +) високого очищення, що виключає різкість звуку, яка характерна для типових багатожильних кабелів. У порівнянні з кабелями, що використовують звичайну паралельну геометрію, конструкція Double-Star Quad Rocket 88 забезпечує значно кращий динамічний контраст. Rocket 88 - це винятковий кабель Single-BiWire і максимально продуктивний кабель Double-BiWire в одному кабелі. Rocket 88 включає в себе запатентовану AudioQuest систему діелектричного підмагнічування (DBS), яка створює сильне, стабільне електростатичне поле, що гарантує більш чистий і природний звук. Також в кабелі Rocket 88 замість довгозернистої міді використовується шліфована для забезпечення зниженння рівня власних шумів.

Негативні провідники кабелю цієї моделі мають ізоляцію з поліетилену з вмістом вуглецю. Цей матеріал зменшує радіочастотні спотворення і запобігає подальше їх потрапляння в підсилювач. Позитивний ефект для звукових сигналів полягає в зниженні електромагнітних спотворень і поліпшенні розмірності, що спостерігається при зниженні радіочастотних перешкод. В позитивних провідниках цих кабелів застосовується ізоляція зі спіненого поліетилену, завдяки чому повітря майже не поглинає енергію, а поліетилен не створює великих втрат і має знижений профіль спотворень.

Провідник будь-якого розміру або форми має певний профіль спотворень. Оскільки радіально-симетричні провідники (цільні або циліндричні) мають мінімальну неоднорідність, будь-який провідник певного розміру має власну звукову сигнатуру. SST - це спосіб радикального зменшення впливу аналогічних характерних дефектів шляхом застосування точної комбінації провідників різного розміру. Застосовувані в цій моделі кабелю провідники різного розміру за технологією SST гарантують отримати найбільш чітке, прозоре і динамічне звучання.

A0218050

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Спеціальні артикули

Data sheet content

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
  • Solid PSC+ Conductors
  • Сut 2 Х 12 AWG (3.3 ММ2)
  • Braided jacket or CL3 Rated PVC jacket
  • Double Star-Quad Geometry
  • Foamed-Polyethylene
  • Carbon-Based Noise and Crosstalk Dissipation System
  • Raw Unterminated Speaker cable is not returnable or exchangeable
  • Connectors Sold separately
  • DBS pack is Not Included
  • Termination pants Sold separately
Коментарі (0)

AUDIOQUEST spl bulk ROCKET 88 BRAID

AUDIOQUEST spl bulk ROCKET 88 BRAID
Кількість
Ціна:
5 595,00 ₴
Ітого:
Про покупця