• -19 808,00 ₴
Onkyo TX-SR494 + Jamo S 809 HCS
search
  • Onkyo TX-SR494 + Jamo S 809 HCS
Onkyo
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

Discont

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Onkyo TX-SR494 + Jamo S 809 HCS

71 998,00 ₴
52 190,00 ₴ Заощаджуєте 19 808,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Від простого бездротового потокового передавання через Bluetooth® до заспокійливих саундтреків Dolby Atmos® і DTS: X® — A/V-ресивер Onkyo TX-SR494 забезпечує надзвичайний звук. Сім каналів сильноточної потужності дають вам свободу вибору розташування динаміків, яке підходить саме вам. Бувши серцем вашої системи домашнього кінотеатру, A/V-ресивера Onkyo TX-SR494 обладнаний роз'ємами HDMI®, що підтримують HDR і відео 4K/60p, а також графічним інтерфейсом користувача з екранним меню через HDMI, передвихідом/лінійним виходом Zone B і Функція Vocal Enhancer спрощує інтеграцію цього ресивера.

Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Домашній кінотеатр Onkyo TX-SR494 + Jamo  S 809 HCS

Onkyo TX-SR494 7.2-канальний AV-ресивер

Від простого бездротового потокового передавання через Bluetooth® до заспокійливих саундтреків Dolby Atmos® і DTS: X® — A/V-ресивер Onkyo TX-SR494 забезпечує надзвичайний звук. Сім каналів сильноточної потужності дають вам свободу вибору розташування динаміків, яке підходить саме вам. Бувши серцем вашої системи домашнього кінотеатру, A/V-ресивера Onkyo TX-SR494 обладнаний роз'ємами HDMI®, що підтримують HDR і відео 4K/60p, а також графічним інтерфейсом користувача з екранним меню через HDMI, передвихідом/лінійним виходом Zone B і Функція Vocal Enhancer спрощує інтеграцію цього ресивера.

Dolby Atmos Height Virtualizer або DTS Virtual: X® розміщують звук вище або позаду, якщо вам не потрібні верхні динаміки або динаміки об'ємного звучання, і вбудовані Dolby Surround® і DTS Neural:X®. Задні динаміки об'ємного звучання, фронтальні динаміки з подвійним посиленням або Powered Zone B також доступні як опція. AccuEQ з еквалайзером сабвуфера та AccuReflexTM для 5.2.2-канальних систем Dolby Atmos роблять звук чіткішим у будь-якому просторі.

Dolby Atmos® і DTS:X®: дайте волю звуку

Формати Dolby Atmos® і DTS:X® дають змогу інженерам відтворювати звук у будь-якому місці тривимірного простору, переміщаючи ефекти від динаміка до кімнати, занурюючи глядачів у новітні фільми та відеоігри. Ви також можете насолоджуватися дизайном тривимірних динаміків із класичними назвами. Dolby Surround® і DTS® Neural:X знаходять загальні репліки в застарілих саундтреках і змішують їх для неймовірного просторового реалізму.

Віртуальний фільтр висоти Dolby Atmos

Відтворюючи будь-який формат Dolby®, красивий Dolby Atmos Height Virtualizer забезпечує більш захопливе прослуховування, створюючи ефект висоти та віртуального об'ємного звучання із традиційних конструкцій динаміків без використання додаткових верхніх або об'ємних динаміків.

Готовий до розваг у форматі 4K HDR

Насолоджуйтеся підтримкою відео HDR (розширений динамічний діапазон), включно з HDR10, HLG, Dolby Vision® і BT.2020. Також підтримується колірний простір 4:4:4. Шість ARC-сумісних входів HDMI, MAIN OUT і SUB OUT передають відео 4K/60p і HDR із програвача на сумісний телевізор і проєктор, а всі роз'єми сумісні з HDCP 2.2.

Плавне та просте потокове передавання через Bluetooth

Хай який звук відтворюється на вашому смартфоні, планшеті або в застосунку для ПК, його можна передати на ресивер за допомогою бездротової технології Bluetooth. Щойно ресивер буде з'єднаний і запам'ятає ваш пристрій, він автоматично почне відтворення щоразу, коли виявить вхідний аудіопотік Bluetooth.

 

Jamo S 809 HCS

СИСТЕМА ДОМАШНЕЇ ТЕАТРА JAMO S 809 HCS

Наша флагманська система домашнього кінотеатру 5.0 з двома підлоговими колонками Jamo S 809 з підтримкою Dolby Atmos, так що ви можете легко модернізувати їх до загального ефекту цього останнього прориву в домашньому кінотеатрі, коли будете готові.

Комплект  динаміків 5.0,  , що складається з:

Фронтальні колонки  Jamo S 809

Центральний динамік  Jamo S 81 CEN

Задні динаміки  Jamo S 801

Підтримка Dolby Atmos з додаванням  модуля Jamo S 8 ATM Atmos (+145 дол)

Сабвуфер Jamo S 810 SUB (+230 дол)

КОМПАКТНИЙ, НОПОТОВИЙ

Фронтальний фазоінверторний порт забезпечує універсальність розміщення (в корпусах, біля стін тощо) і покращений чистий басовий відгук.

Технологія Studio 8 WaveGuide фокусує високі частоти для потужного динамічного звучання.

КРАСОВИЙ І СУЧАСНИЙ ДИЗАЙН

Повністю магнітні решітки без монтажних кронштейнів або натискних штифтів для чистого та мінімалістського дизайну передньої панелі.

Великі ткані лляні решітки створюють візуальний інтерес завдяки важкій текстурі та доступні у двох унікальних кольорах: сірий верес із білими візерунками та вугільно-сірий для оброблення чорного або горіхового кольору.

Акценти під дерево навколо твітерів, основ і ніжок надають їм природного вигляду ручної роботи.

ДОЛБИ АТМОС ГОТОВ

Динаміки з підтримкою Dolby Atmos відтворюють звук, який оживає з усіх боків, наповнюючи будь-яку кімнату приголомшливою чіткістю, деталізацією та глибиною.

МОДУЛЬ DOLBY ATMOS JAMO S 8ATM

Металеві ніжки модуля S 8 ATM Dolby Atmos інноваційно поєднуються з струмопровідними металевими контактами, вбудованими (подана заявка на патент) у підлогові та моніторні динаміки, завдяки чому задня частина модуля S 8 ATM має чистий вигляд, без входів або кабелів.

JAMO S 809

JAMO S 809 КОЛОННИЙ ДИНАМІК

Jamo S 809 — наша флагманська акустична система марки Jamo, яка також підтримує Dolby Atmos®. Три потужних 5-дюймових (127 мм) вуфера з алюмінізованого скловолокна та 1-дюймовий (25 мм) твітер із м'яким куполом забезпечують приголомшливі акустичні характеристики. Кожна колонка має вбудовану систему кріплення (подана заявка на патент) у верхній частині корпусу для безшовної інтеграції модуля верхніх динаміків Jamo S 8 ATM для створення ефекту висоти Dolby Atmos.

Характеристики:

Довбі Атмос готовий

Вбудована система затиску (подана заявка на патент)

елегантний і сучасний дизайн

Чорна, горіхова та біла обробка

Технологія акустичних хвилеводів WaveGuide

25 мм (1") твітер із м'яким куполом

Три 102-мм (5-дюймових) вуфера з алюмінізованого поліволокна

ПРЕМІУМ-ПРОДУКТИВНІСТЬ

1-дюймовий твітер із м'яким куполом забезпечує рівні, витончені високі частоти, а три 5-дюймові вуфери з алюмінізованого поліволокна забезпечують збалансований кінематографічний бас. Інтегрована хвилеводна система WaveGuide фокусує високочастотний звук для реалістичного та динамічного відтворення, а фронтальний фазоінверторний порт забезпечує краще поширення низьких частот із гнучкістю розміщення поблизу стін кімнати.

ІНТЕГРАЦІЯ З МОДУЛЕМ DOLBY ATMOS®

Гладкі металеві анкери на верхній частині корпусу надають стильного сучасного індустріального вигляду, а також слугують точкою кріплення для вертикального гучномовця Jamo S 8 ATM Dolby Atmos.

Ця запатентована конструкція дає змогу під'єднувати всі кабелі до задньої частини підлогової акустичної системи, усуваючи потребу прокладання непривабливих і брудних кабелів акустичних систем аж до модуля Atmos для повного занурення в кінематографічний звук Dolby Atmos®, зберігаючи водночас красиву естетику серії Jamo Studio 8.

СОВЕРШЕННО НОВЫЙ, СОВЕРШЕННО СОВРЕМЕННЫЙ

Нова серія Jamo Studio 8 була повністю переосмислена, щоб без проблем працювати в сучасному середовищі преміумкласу. Сучасні матеріали та варіанти обробки підкреслюють чіткі, мінімалістичні лінії цього європейського дизайну, а компактний дизайн корпусу — ідеальне рішення для міського середовища в усьому світі.

БІЛЬШЕ БАСІВ У МІНШЕВОМУ ПРОСТУВАЛЬНОСТІ

Фронтальний фазоінверторний порт покращує низькочастотне розширення, одночасно розширюючи можливості розміщення динаміків, зберігаючи близькість до стін кімнати.

Повністю магнітна решітка для чудового зовнішнього вигляду з дерев'яними вставками для природної естетики ручної роботи.

АКУСТИЧНІ КОЛОНИ, ПОПЕРЕДНІ ДЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ДИЗАЙНА ВАВЛЕННЯ

За своєю природою колонки колонного типу стають помітною частиною будь-якого приміщення. З цієї причини підлогові колонки Jamo призначені для того, щоб підкреслювати декор будь-якої кімнати, а не відвертати увагу від нього.

Поважаючи коріння скандинавського дизайну та орієнтуючись на сучасний мінімалістський спосіб життя, ці підлогові колонки поєднують сучасний стиль із неймовірним звуком.

Підлогові колонки Jamo можна використовувати самі по собі для створення ідеальної стереофонічної звукової системи або як фронтальні колонки в системі домашнього кінотеатру за допомогою додавання додаткових колонок Jamo, стаючи частиною системи Домашній кінотеатр, який має такий самий гарний вигляд, як і звучить.

АКСИСУАРИ ДЛЯ ВАШИХ КОЛОННИХ КОЛОНОК

Якщо ви використовуєте підлогові колонки Jamo як частину системи об'ємного звучання домашнього кінотеатру, додайте кілька модулів Dolby Atmos, щоб отримати максимально можливу продуктивність домашнього кінотеатру з новітніми можливостями об'ємного звучання, доступними зараз.

Крім того, центральні динаміки Jamo спроєктовані так, щоб відповідати акустичній характеристиці підлогових моделей, тому ваша музика та фільми ідеально поєднуються один з одним.

Jamo S 81 CEN

JAMO S 81 ЦЕНТРАЛЬНА КОЛОНКА

S 81 CEN  призначений для чіткого та збалансованого відтворення діалогів, що робить його ідеальним центральним каналом для системи об'ємного звучання преміумкласу. Хвилярна система WaveGuide фокусує частоти вокального діапазону безпосередньо в зоні прослуховування, тому діалоги стають чіткими, артикульованими та реалістичними, і ви ніколи не пропустите жодної деталі.

Характеристики:

Оптимальне відтворення діалогів

елегантний і сучасний дизайн

Акустична технологія WaveGuide

Магнітна решітка без видимих кріплень у передній панелі

1-дюймовий твітер із м'яким куполом

Подвійні 4-дюймові вуфери з поліволокна

ПРЕМІУМ-ПРОДУКТИВНІСТЬ

1-дюймовий твітер із м'яким куполом забезпечує рівні, витончені високі частоти, а два 4-дюймові вуфери з поліволокна забезпечують збалансований і динамічний бас. Вбудований хвовод WaveGuide фокусує високочастотний звук для реалістичного та динамічного відтворення, а задній фазоінверторний порт забезпечує найкраще розширення низьких частот.

СОВЕРШЕННО НОВЫЙ, СОВЕРШЕННО СОВРЕМЕННЫЙ

Нова серія Jamo Studio 8 була повністю переосмислена, щоб без проблем працювати в сучасному середовищі преміумкласу. Сучасні матеріали та варіанти обробки підкреслюють чіткі, мінімалістичні лінії цього європейського дизайну, а компактний дизайн корпусу — ідеальне рішення для міського середовища в усьому світі.

МАГНІТНА РЕШЕТКА

Повністю магнітна решітка без монтажних отворів або натискних штифтів забезпечує лаконічний і мінімалістичний дизайн передньої панелі, а велике лляне плетіння решітки створює візуальну цікавість завдяки сильній текстурі.

ОРГАНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Дерев'яні деталі надають ручній роботі та природного вигляду.

ДОКОЛАДКИ КАНАЛА JAMO CENTER ПРИЙМАЄ В ЦЕНТРІ ФІЛЬМИ

Динаміки центрального каналу, мабуть, найважливіші динаміки в будь-якій системі домашнього кінотеатру. Подібно до динаміка, який точно відтворює те, що ви бачите на екрані, центральний динамік створює всі діалоги у фільмах і тексти пісень. Хоча дія у великому фільмі може виходити з усіх динаміків, зазвичай вона починається тут.

Це робить вибір центрального каналу життєво важливим. Це динамік, який зробить усю важку роботу для вашої системи об'ємного звучання. Насправді не має значення, що ще можуть зробити всі інші ті, хто говорить, якщо ви не можете зрозуміти, про що говорять персонажі.

Колонки центрального каналу Jamo бувають різних розмірів і оздоблення, так що ви можете перетворити цю колонку на більшу або маленьку частину вашого домашнього кінотеатру. У будь-якому разі, ви знаєте, що отримуєте акустичну хвилясту технологію Jamo Waveguide, яка гарантує, що ключові діалоги фільму доноситимуться прямо з динаміка до вашого вуха. Ви також отримаєте штамп Jamo за дизайн. Є динаміки у формі моніторів і у формі колон, розроблені для відповідності динамікам центрального каналу Jamo, тому вся передня сцена вашого домашнього кінотеатру має такий вигляд, ніби вона була розроблена разом.

JAMO S 801

JAMO S 801 МОНІТОРНИЙ ДИНАМІК

Повна моніторна колонка S 801 обладнана 1-дюймовим твітером із м'яким куполом для рівних, вишуканих високих частот і 4-дюймовим вуфером із поліволокна для збалансованого музичного баса. Вбудований хвовод фокусує високочастотний звук для реалістичного та динамічного відтворення, а порт фазоінвертора, спрямований ззаду, забезпечує найкраще поширення низьких частот.

Характеристики:

елегантний і сучасний дизайн

Компактний формат для гнучкого розміщення

Хвиляста акустична технологія WaveGuide

плоска магнітна сітка

25 мм (1") твітер із м'яким куполом

102-мм (4-дюймовий) низькочастотний динамік із поліволокна

МАЛЬЕНЬКИЙ РОЗМІР, ВЕЛИКИЙ ЗВУК

Компактний корпус S801 забезпечує надзвичайно універсальні варіанти розміщення, чи то частина високопродуктивного домашнього кінотеатру, чи окрема 2-канальна система прослуховування в стильному та стильному архітектурному просторі. Гучномовець S-801, створений для того, щоб вражати своїм стриманим звуком за невеликого розміру, спеціально розроблений для забезпечення винятково повного, збалансованого звуку в будь-якому застосунку, попри його невеликий розмір.

СОВЕРШЕННО НОВЫЙ, СОВЕРШЕННО СОВРЕМЕННЫЙ

Нова серія Jamo Studio 8 була повністю перероблена, щоб без проблем працювати в сучасному якісному середовищі. Сучасні матеріали та варіанти обробки підкреслюють чіткі мінімалістські лінії цього європейського дизайну, а компактний дизайн корпусу — ідеальне рішення для міського середовища в усьому світі.

МАГНІТНІ СЕТИ

Повністю магнітні решітки, без монтажних отворів або натискних штифтів, для чистого та мінімалістського дизайну передньої панелі, тоді як велика ткана лляна тканина решітки створює візуальну цікавість завдяки сильній текстурі.

ОРГАНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Оздоблення деревом надає виробам ручної роботи та природного вигляду.

КОЛОНКИ З НЕВЕРОЯТНИМ ЗВУКОМ І ВИСКАНОЮ ФОРМОЮ

З часів, коли стереомузика була вершиною звуку, поличний монітор був королем. Повічні монітори забезпечують найкращі звукові характеристики для свого розміру, що робить їх ідеальним вибором для вимогливого слухача, у якого немає місця для чогось більшого або він просто не хоче, щоб динамік був фокусом кімнати.

Кожна з наших поличних моніторних колонок була розроблена з урахуванням сучасних умов, завдяки чому вони мають такий самий гарний вигляд, як і звучать. Вам може бути однаково, коли ви виявите, що люди дивляться на того, хто говорить, стільки ж, скільки слухає те, що ви можете зробити.

Від компактних моделей до великих динаміків вишуканої форми — різноманітність варіантів означає, що є безліч варіантів. Надання кожному можливості знайти найефективніші та найкрасивіші динаміки для свого оточення.

Незалежно від того, чи шукаєте ви якісну 2-канальну систему, чи починаєте будувати досконалу систему домашнього кінотеатру THX, поличні монітори Jamo забезпечать високу якість і ультрасучасний дизайн, які ви звикли очікувати від Jamo.

 

Jamo S 810 Sub

САБВУФЕР S810 SUB

Обладнаний 10-дюймовим вуфером із поліволокна та підсилювачем класу D потужністю 150 Вт, Jamo Studio S 810 SUB забезпечує потужні динамічні баси в будь-якому середовищі прослуховування, чи то системи об'ємного звучання домашнього кінотеатру, чи то стереообладнання. 2 канали.

Характеристики:

сучасний дизайн

10-дюймовий вуфер із поліволокна

Підсилювач класу D, встановлений у нижній частині корпусу, потужністю 150 Вт.

ультратонкий корпус

Нижній фазоінверторний порт

СОВЕРШЕННО НОВЫЙ, СОВЕРШЕННО СОВРЕМЕННЫЙ

Нова серія Jamo Studio 8 була повністю переосмислена, щоб без проблем працювати в сучасному середовищі преміумкласу. Сучасні матеріали та варіанти обробки підкреслюють чіткі, мінімалістичні лінії цього європейського дизайну, а компактний дизайн корпусу — ідеальне рішення для міського середовища в усьому світі.

УЛЬТРАТОНКИЙ КОРПУС

У сабвуфері Jamo Studio S 810 SUB використовується ультратонкий корпус, що забезпечує виняткову гнучкість розміщення й орієнтації: фронтальна колонка біля стіни або бічна колонка поруч зі столом або шафою домашнього кінотеатру.

За глибини менш ніж 9 дюймів його можна навіть покласти на бік і заховати під диван або крісло.

Шнур живлення зі зламом 90° забезпечує дуже щільне розміщення біля стіни, що забезпечує мінімальне проникнення в приміщення.

УСИЛЬчик, ВСТАНОВЛЕНИЙ У ДНІ КОРПУСА

Потужний підсилювач класу D і вхідна панель встановлені в нижній частині корпусу, що забезпечує чистий і ненав'язливий зовнішній вигляд у будь-якому положенні. Шнур живлення з кутом повороту 90° і кабель RCA входять до комплекту для оптимального використання простору.

ЗАХОВАНИЙ БАС І СУЧАСНИЙ ДИЗАЙН

Не просто слухайте свої фільми, насолоджуйтеся ними з потужними, що душодирують басами високопродуктивних сабвуферів Jamo. Ці низькочастотні сабвуфери наповнюють кімнату глибшою акустикою, а також мають чудовий вигляд у декорі вашої вітальні.

З погляду дизайну, немає більш розчарованого динаміка, ніж сабвуфер. Зазвичай це не більш ніж велика чорна скринька, яка нікуди не вписується. Однак без сабвуфера ви не зможете відчути глибокі, насичені баси чудової музики або бентежні вибухи улюбленого бойовика. Щоб відчути весь спектр звуку, необхідний сабвуфер.

Увага Jamo до дизайну та якості звуку призвела до створення сабвуферів, які являють собою щось більше, ніж просто негабаритний куб. Цифрові сабвуфери Jamo мають унікальні форми, що дає змогу їм вписуватися в приміщення так само унікальним способом, практично зникаючи з поля зору. Компактні сабвуфери створюють таку ж кількість басів, але займають менше місця. Сабвуфери Jamo вражають своїм дизайном.

4190

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Габарити В-Ш-Г, мм
1042-191-252(Front)
Рекомендована потужність, Вт
50W min
Опір, Ом
8 Om
Частотний діапазон, Гц
43-26000
Чутливість, Дб
89dB
Кількість полос
3

Спеціальні артикули

Data sheet content

Акустика пасивна

Рекомендована потужність, Вт
50W min
Опір, Ом
8 Om
Частотний діапазон, Гц
43-26000
Чутливість, Дб
89dB
Кількість полос
3
Габарити В-Ш-Г, мм
1042-191-252(Front)

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Габарити

Габарити В-Ш-Г, мм
1042-191-252(Front)

Тут немає поки інформації.

Коментарі (0)

Onkyo TX-SR494 + Jamo S 809 HCS

Onkyo TX-SR494 + Jamo S 809 HCS
Кількість
Ціна:
52 190,00 ₴
Ітого:
Про покупця