• -15%
Triangle Borea BR03 BT Oak Green
search
  • Triangle Borea BR03 BT Oak Green
Triangle
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

%

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Triangle Borea BR03 BT

29 445,00 ₴
25 028,00 ₴ Заощаджуєте 15%
Ми завжди до Ваших послуг

Бездротова колонка Triangle Borea BR03 BT. Динаміки BR03 BT створюють потужну систему Hi-Fi "все в одному" з безліччю функцій. BR03 BT були розроблені для сучасного та універсального використання. Вони пропонують широкі можливості для задоволення будь-яких потреб: простота використання з потоковою передачею музики високої чіткості через Bluetooth aptX, фоно-вхід для підключення програвача вінілових платівок, оптичний вхід для телевізора і вихід SUB для підключення сабвуфера. Справжня Hi-Fi система BR03 BT включає підсилювач класу D з вихідною потужністю 2x60 Вт RMS.

Колір
Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

Бездротова колонка Triangle Borea BR03 BT.

Динаміки BR03 BT створюють потужну систему Hi-Fi "все в одному" з безліччю функцій. BR03 BT були розроблені для сучасного та універсального використання.

Вони пропонують широкі можливості для задоволення будь-яких потреб: простота використання з потоковою передачею музики високої чіткості через Bluetooth aptX, фоно-вхід для підключення програвача вінілових платівок, оптичний вхід для телевізора і вихід SUB для підключення сабвуфера. Справжня Hi-Fi система BR03 BT включає підсилювач класу D з вихідною потужністю 2x60 Вт RMS. Оснащені твітером EFS з тканинним куполом у поєднанні з 16,5-сантиметровим середньочастотним/низькочастотним динаміком цієї серії, ці полички забезпечують насичений і високоякісний звуковий образ з потужними басами, контрольованими відповідною електронікою. BR03 BT легко розміщується на спеціальних стійках для динаміків або меблів та може забезпечити звук для великих кімнат для прослуховування площею до 40 м2.

У комплекті з колонками постачається пульт дистанційного керування з радіусом дії понад 15 метрів незалежно від перешкод (стіни, меблі тощо), кабель живлення та 3-метровий акустичний кабель для підключення підсилювача до пасивної колонки.

Bluetooth 5.0 aptX HD з низькою затримкою

Новий підсилювач, розроблений для задоволення потреб кожного, має технологію Bluetooth v5.0 останнього покоління.

Це дозволяє вільно передавати музику бездротовою мережею з будь-якого пристрою Bluetooth. Насолоджуйтесь високоякісним звуком завдяки кодеку aptX HD із низькою затримкою, що забезпечує обробку звуку на основі частоти дискретизації до 24 біт/48 кГц.

Для любителів вінілу

Підсилювач активного динаміка Borea включає підсилювач MM Phono, який дозволяє підключати програвач безпосередньо до активного динаміка та насолоджуватися теплим звуком під час прослуховування записів на 33 та 45 об/хв.

У співпраці з відомим австрійським виробником Pro-Ject компанія Triangle також розробила програвач, призначений для створення елегантного та одноманітного комплекту "все в одному". У вересні 2022 року програвачі будуть доступні в чотирьох варіантах обробки.

Домашній театр

Більш повний досвід перегляду фільмів та серіалів.

Оснащений оптичним або коаксіальним цифровим входом, ви можете підключити телевізор, щоб насолодитися багатим і деталізованим звуком.

Розташовані по обидва боки екрану, вони забезпечують високоякісний стереозвук. Також є вихід SUB для підключення сабвуфера, такого як Talés 340 для більш повного звучання.

Елегантність та стриманість

Завдяки 5 модним варіантам обробки в дусі ретро-шику колонки Borea Active радують око та вуха, сміливо поєднуючи модні кольори та непідвладну часу деревину.

Магнітні решітки довгастої форми створюють чудові контрасти на корпусах, надаючи кожній обробці особливу індивідуальність.

Потужність та універсальність

Новий підсилювач, що забезпечує потужність класу D, блискуче керований та контролюючий динаміку гучномовців. - 2×60 Вт для BR03 BT.

Цей новий підсилювач, розроблений для задоволення потреб кожного, має безліч аналогових та цифрових входів (Bluetooth, RCA/Phono, Mini-Jack 3,5

мм, оптичний-S/PDIF, коаксіальний).

Надійна конструкція преміум-класу

Динаміки Borea Active побудовані відповідно до решти діапазону.

Виготовлені з шарів HDF, вони також включають інноваційну систему DVAS* для поглинання вібрацій, створюваних рухом басових динаміків. Це важливе дослідження вібраційної поведінки того, хто говорить, зміцнює уявлення про нейтральність і ясність при прослуховуванні.

Вони також виграють від нового покоління драйверів Triangle, комбінованого твітера EFS з тканинним куполом і середньочастотного/низькочастотного драйвера з натуральної целюлози.

Аксесуари у комплекті

Колонки поставляються з пультом дистанційного керування, що дозволяє керувати колонками з відстані понад 15 метрів, незалежно від перешкод (стіни, меблі тощо). Також в комплект входять 3-метровий білий мідний кабель динаміка з безкисневої міді, шнур живлення 220 В та вісім клейких ніжок, що ковзають.

4265

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Колір
Walnut, White, Black, Light Oak
Габарити В-Ш-Г, мм
360-260-310
Вага, кг
14,2Kg
Частотний діапазон, Гц
47-22000
Потужність, Вт
60W
Клас підсилювача
D
Вхід Optical
Optical in
Bluetooth
aptX, aptX HD, aptX Low Latency, SBC, and AAC audio
Вхід Digital (coaxial)
Coaxial in

Спеціальні артикули

Data sheet content

Акустика активна

Потужність, Вт
60W
Частотний діапазон, Гц
47-22000
Клас підсилювача
D

Входи

Вхід Optical
Optical in
Вхід Digital (coaxial)
Coaxial in
Bluetooth
aptX , aptX HD , aptX Low Latency , SBC , and AAC audio

Виходи

Bluetooth
aptX , aptX HD , aptX Low Latency , SBC , and AAC audio

Колір

Колір
Walnut , White , Black , Light Oak

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Габарити

Габарити В-Ш-Г, мм
360-260-310
Вага, кг
14 , 2Kg

Характеристики Triangle Borea Active BR03 BT Black

Конструкція

2-смугова

Тип

Активна (підсилювач не потрібний)

Драйвери

Динамічні

Твітери

1-дюймовий (254 мм) шовковий дифузор з EFS, фазовим штекером, високоякісною звуковою котушкою та динаміками з неодимовими магнітами

Мідвуфери

1x 6,5-дюймовий спеціальний дифузор з целюлози целюлози та з напівобгорнутим підвісом з унікальної комбінації гуми та піни

Чутливість – 90dB

Кронштейни в комплекті

Фонокоректор - MM

Частотна характеристика - 47-22 000 Гц (+/- 3 дБ)

Bluetooth – 5.0

Оптичний вхід - 1

Коаксіальні входи - 1

2 лінійні входи RCA - 1

Вихід на сабвуфер – ТАК, один

Регулятор гучності - ТАК

Підтримка кодеків Bluetooth - aptX, aptX HD, aptX Low Latency, SBC, та AAC audio

Вхід AUX mini Jack 3.5mm

Висота 36 см

Ширина 26 см

Глибина 31 см

Вага 14,2 кг

Коментарі (0)

Triangle Borea BR03 BT

Triangle Borea BR03 BT
Кількість
Ціна:
25 028,00 ₴
Ітого:
Про покупця