Klipsch RP-600M II Ebony
search
  • Klipsch RP-600M II Ebony
  • Klipsch RP-600M II Ebony
  • Klipsch RP-600M II Ebony
  • Klipsch RP-600M II Ebony
Klipsch
ОЧ

Покупка в рассрочку от Приват Банка, Монобанка, А-Банка, Сенс Банка, Пумба  от 3 до 24 платежей.
Оформление производится через корзину.   Кликните на иконку, чтобы перейти на страницу с подробным описанием процедуры.

Discont

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Klipsch RP-600M II

34 559,00 ₴
Мы всегда к Вашим услугам

Reference Premiere — одна з найпопулярніших серій компанії Klipch, яку люблять і цінують по всьому світі. Протягом багатьох років лінійка Reference утримує високі позиції завдяки прекрасному поєднання якості і ціни. Ці американські акустичні системи мають справжній характер і поєднуються в собі потужне звучання, брутальний зовнішній вигляд та передові технологічні розробки. У новій серії Klipch Reference якість звуку буде незмінно на високому рівні, незалежно від місця кімнати прослуховування ви знаходитесь. Завдяки 1-дюймовому твітеру в гібридному рупорі Taccrix звучання максимально розкривається і доходить до слухача в повному об'ємі.

 

Цвет
Количество
Детали укажите при оформлении

Сообщить, если цена будет снижена

 

Наша Дисконтная программа

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 мес

 

Бесплатная доставка кроме наложки

 

Установка Домашних кинотеатров

 

Гарантия и обмен

Reference Premiere — одна з найпопулярніших серій компанії Klipch, яку люблять і цінують по всьому світі. Протягом багатьох років лінійка Reference утримує високі позиції завдяки прекрасному поєднання якості і ціни. Ці американські акустичні системи мають справжній характер і поєднуються в собі потужне звучання, брутальний зовнішній вигляд та передові технологічні розробки. У новій серії Klipch Reference якість звуку буде незмінно на високому рівні, незалежно від місця кімнати прослуховування ви знаходитесь. Завдяки 1-дюймовому твітеру в гібридному рупорі Taccrix звучання максимально розкривається і доходить до слухача в повному об'ємі.

 

 

Акустика Klipch Reference може надійно працювати при високій потужності, забезпечуючи широкий динамічний діапазон, завдяки більшій магнітній системі в твітерах, які поліпшують розсіювання тепла, що відбувається під час роботи гучномовців. Ви отримаєте більше басів і відсутність шумів завдяки новому фазоинвертору Taccrix. Він має велику ефективність і вільно пропускає великий об’єм повітря. Модний і привабливий вигляд надає акустиці Klipch низькопрофільна сітка з магнітним кріпленням, похилі опори і броський твердиню динамік. Облік колонок легко змінити — достатньо просто зняти або вдягнути передні панелі. Компанія Klipsch замінила зовнішню частину на текстурну гвинтову плівку під натуральне дерево. Тепер у колонок міцніша й стійкіша до забруднення поверхня.

Серія Klipch Reference в 202 році також надзвичайно багата на різноманітні види акустичних систем — пасивна акустика представлена і напольними, і східними колонками, є активні акустичні системи, центральні канали, сабвуфери, акустика навколо звукового звучання і навіть висотні канали Atmos — передовий стандарт тривимірного звукового простору (як у найкласніших кінотеатрах).

 

 

Klipsch RP-600M Це порожнисті АС, які здатні по напору і динаміку звуку перевершити багато напольних моделей. Незвичайно висока акустика полегшує підбір відповідної підвищувача, а твердий корпус гарантує чистий звук навіть на високій гучності. Монітор Klipsch RP-600M II оснащений низькочастотним гучномовцем CerametallicTM і гібридним рупором Tactrix, що забезпечує незрівнянну якість звучання.

 

 

В акустичних системах Klipsch RP-600M Другий оснащений ВЧ-динаміками з титановими куполами у оновленому рупорі Tarcrix (90 x 90 градусів), який має справу з резонансом прорізаним силіконом, що дає « чистий звук з вищими дозволами та подробицями» та низькочастотники з керамічними дифузорами. Внутрішня форма нової рупори стала більш плавною, завдяки чому зовнішній вигляд колонок зі знятою захисною сіткою також поліпшився. Сітка має магнітні держаки, і її наявність дозволяє зробити колонки менш помітними в інтер'єрі. Нижче твітерів розташовані знамениті фірмові кера-металічні вуфери з мідним покриттям, які, як і їх високочастотні зібрати, мають високу чутливість. Дінаміки підключені до розтягненого фільтра з відбірних компонентів аудіофільського класу, внутрішня проводи в АС зроблена замовним кабелем з гідом з безкислораної міді високою мірою очищення. 

 

 

Klipsch RP-600M II може перевернути уявлення про те, як може звучати така акустика. Дитальний, потужний та емоційний звук у найкращих традиціях компанії Klipsch від колонок, для яких легко знайти місце в будь-якій вітальні. Передові півчники повинні мати аудіофіли, які хочуть мати чудову якість звуку, але не мають можливості встановити в приміщенні гучномовці. При цьому модель RP-500M II призначено, в основному, для невеликих приміщень, а система RP-600M II підійде також для середніх кімнат.

Огляд акустичних систем Klipsch RP-600M II

У стовпчиках Klipsch Reference RP-600M II реалізовано деякі технології, які можна бачити в модлях набагато дорожчі серії Heritage. Цікаво, що навіть мої знайомі, які раніше не були фанатом марки Klipsch, вирішили придбати RP-600M II. Мабуть, ця акустика дійсно володіє якоюсь магічною привабливістю для меомуанів.

При своїй вартості Klipsch RP-600M Зрозуміло, що деякі люди не можуть піти на компроміс. Зокрема, це стосується вибору правильного підсилювача для них, тому що в разі помилки колонки можуть відмінно звучати при коротких сеансах прослуховування, але стомлювати при тривалих. Але якщо зробити все правильно, Klipsch RP-600M II повністю змінить ваше сприйняття музичної збірки.

 

 

Музика на акустиці Klipch RP-600M В другому відчувається ефект присутності, який рідко трапляється у колонок дешевший за 1000 доларів. Конкуруючі моделі від компанії Quad, Wharfedale, Polk Audio, PSB, KEF і Paradigm також чудово справляються з усіма видами музики і формують хорошу стереокартину - але вони не так вражають, як RP-600M. Деякі можуть порахувати звучання RP-600M. У другому дуже яскраві, але, мабуть, вони просто використовують не той підсилювач.

Хоча Klipsch чути дуже енергійно і деталізовано, у тому числі завдяки ВЧ-динаміку з титановим куполом, поміщеним у фірмовий рупор Taclrix, вони ніколи не стають агресивними. У всякому разі, RP-600M Другий - найсприятливіша акустика Klipsch, яку я чув за останні 25 років.

Рупори, зокрема, надають здорову ступінь гострості звуків відмінних джазових альбомів Хенка Моблі Workout (Tidal / MQA) і Дональд Берд New Perspective (Tidal / 16 біт / 44,1 кГц). Композиція Берда Cristo Redentor змусила мене трохи нервувати до моменту вступу його труби, але система з RP-600M і підсилювачів від Schiit аудіо, Heed, Cambridge аудіо і AmpsandSound з трохи теплим тональним балансом передала всю магію цього запису без втрати деталей.

 

 

6,5-дюймовий басовий динамік Klipch RP-600M II Cerametallic чудово справляється з передачою вокала, але його звучання зовсім таке, як у розпродувачів з паперовими або поліпропиленовими дифузорами. На деяких композиціях альбому Night Beat Сема Кука (Tidal / 16-bit / 44.1 kHz) була невелика жорсткость, яку я ніколи не чув під час відтворення тих самих треків на Quad S-2, PSB Alpha P5 або Wharfedale Diamond 10.1c.

Під час прослуховування версії цього альбому звук у верхньому середній діапазоні був менш різким, ніж ті самі треки на Tidal. Очевидно, Klipsch жертвує деяким теплом на середніх частотах заради швидшого звуку і концентрованої картини. Непогано, якщо ви зможете збалансувати звучання акустики правильним підбором підсилювача або джерела, які при цьому зберігатимуть багатство звуку Klipsch RP-600M II.

Якщо вам потрібні подвійні колонки з потужними басами, Klipch RP-600M І це також можна зробити, хоча й не на 100 відсотків. Провівши деякий час з Forte III і La Scala II, я можу відзначити певну закономірність у звуці басів на акустиці Klipsch. Замість огидних стіни низьких частот RP-600M У другому є швидкий, мелодійний і пропроектований бас, який певною мірою залежатиме і від обраного підсилювача.

 

 

Прослуховування To Cure a Weakling дитини у виконанні Aphex Twin (Tidal, 16 біт / 44,1 кГц) показало, що Klipsch RP-600M II дуже добре відтворює електронну музику. Колонки наповнювали мою середню кімнату щільним і досить глибоким басом. А втім, при наявності сабвуферу цей трек звучав би ще потужнішим.

Якщо ви зможете поставити колонки на відстані 0,5 — 1 метр від стіни, вони будуть добре працювати і створюватимуть переконливу звукову сцену, але тональний баланс на бах може бути не ідеальним. Оскільки фазоїнвертор у колонках розташований ззаду, я поставив їх на відстані близько 60 см від стіни, і це виявилося хорошим компромісом в моєму випадку. На мій слух KLipsch RP-600M звучали насиченіше, коли я був прямо перед ними на відстані близько 2-х метрів.

 

 

Ще одним позитивним моментом в акустиці Klipsch був дизайн, який сподобався і моїй сім'ї, і друзями, що приходять в гості. Більшість людей не вірили в таку скромну вартість колонок, в тому числі й у значній кількості. Захисні сітки з магнітною фіксацією знижували загальну звукову віддачу колонок на 1 дБ, і немає сумніву, що вони трохи зменшили прозорість звуку. Klipsch RP-600M У другому найуспішніші слова можна знайти на хороших спеціалізованих підставках, і це також слід брати до уваги.

4007

Характеристики

Гарантия
12 мес. официальная от производителя
Цвет
Walnut, Ebony
Габариты В-Ш-Г, мм
399-201-301
Вес, кг
7,3Kg
Реокмендованная мощность, Вт
100W (400W max)
Сопротивление, Ом
8
Частотний диапазон, Гц
45-25000
Чувствительность, Дб
96dB
Диаметр динамика СЧ/НЧ, "
6,5" Cerametallic
Твиттер
(25 мм) твітер з титановою купольною мембраною, розміщений у рупорі Taccrix 90 x 90 градусів
Кол-во полос
2
Порт фазонтевртера
1 сзади
Количество динамиков НЧ
1

Особые артикулы

Data sheet content

Акустика пасивная

Реокмендованная мощность, Вт
100W (400W max)
Сопротивление, Ом
8
Частотний диапазон, Гц
45-25000
Чувствительность, Дб
96dB
Диаметр динамика СЧ/НЧ, "
6 , 5" Cerametallic
Количество динамиков НЧ
1
Твиттер
(25 мм) твітер з титановою купольною мембраною , розміщений у рупорі Taccrix 90 x 90 градусів
Порт фазонтевртера
1 сзади
Кол-во полос
2
Габариты В-Ш-Г, мм
399-201-301

Цвет

Цвет
Walnut , Ebony

Гарантия

Гарантия
12 мес. официальная от производителя

Габариты

Габариты В-Ш-Г, мм
399-201-301
Вес, кг
7 , 3Kg

Параметри Klipch RP-600M II

Число полос 2

Кількість гучномовців 2

Тип корпусу фазоінвертор Tarcrix на задній панелі

Твітер 165 (25 мм) твітер з титановою купольною мембраною, розміщений у рупорі Taccrix 90 x 90 градусів

СЧ/НЧ-вилучник 6,5" (165 мм) СЧ/НЧ-драйвер з дифузором Cerametallic, покритим мед'ю

Діапазон частот 45 Гц - 25 кГц

Чутливість 96 дБ (2,83 В/1 м)

Номінальний імпеданс 8 Ом

Підтверджена потужність підсилювача 100-400 Вт (пикова)

Частоти розділення лосів 1500 Гц

Вхідні роз'їзди дві пари гвинтівних клем

Гриль зйомок

Габарити (ШхВХГ) 201x399x301 мм

Вага 7,3 кг

Комментарии (0)

Klipsch RP-600M II

Klipsch RP-600M II
Кол-во
Цена:
34 559,00 ₴
Итого:
О покупателе