Cambridge Audio EVO 75 Streaming Amplifier black
search
  • Cambridge Audio EVO 75 Streaming Amplifier black
  • Cambridge Audio EVO 75
  • Cambridge Audio EVO 75
  • Cambridge Audio EVO 75 Back
CA
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

Discont

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

Cambridge Audio EVO 75 Streaming Amplifier

98 394,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

Cambridge Audio EVO75 - музична система "все-в-одному", яка стане серцем вашої Hi-Fi системи на довгі роки. Завдяки чудовому посиленню Hypex NCore класу D і провідній в своєму класі платформі потокової передачі музики StreamMagic на борту - все, що вам потрібно буде зробити, це додати динаміки, щоб насолоджуватися чудовою якістю звуку. Заснована на фірмовій потоковій платформі StreamMagic, Evo 75 працює з більшістю актуальних цифрових аудиотехнологий. У список входять DLNA, AirPlay 2, Bluetooth, Roon, Chromecast, Spotify Connect, Tidal Connect, Qobuz, aptX HD Bluetooth та інтернет-радіо. 

cambridge audio evo 75 awards

Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

WHAT HI-FI?

"Evo 75 - яскравий приклад того, наскільки привабливою може бути потокова система з 'Просто додай акустику'!"

Cambridge Audio EVO75 - музична система "все-в-одному", яка стане серцем вашої Hi-Fi системи на довгі роки. Завдяки чудовому посиленню Hypex NCore класу D і провідній в своєму класі платформі потокової передачі музики StreamMagic на борту - все, що вам потрібно буде зробити, це додати динаміки, щоб насолоджуватися чудовою якістю звуку. Заснована на фірмовій потоковій платформі StreamMagic, Evo 75 працює з більшістю актуальних цифрових аудиотехнологий. У список входять DLNA, AirPlay 2, Bluetooth, Roon, Chromecast, Spotify Connect, Tidal Connect, Qobuz, aptX HD Bluetooth та інтернет-радіо. Підключення до домашньої комп'ютерної мережі може бути бездротовим по дводіапазонному Wi-Fi, або за допомогою кабелю, для чого комутаційний арсенал включає порт Ethernet RJ45. Максимальна швидкість проводового підключення становить 100 Мбіт / сек, і цього вистачить з великим запасом для трансляції аудіо. Підтримує Cambridge Audio EVO 75 і бездротовий протокол Bluetooth версії 4.2 з кодеком aptX HD, що дозволяє передавати аудіо з параметрами 24 біт / 48 кГц. Щоб зробити Cambridge Audio EVO 75 компактним і легким, тут застосовані підсилювальні модулі Hypex Ncore®, що працюють в класі D. Їх рекордна енергоефективність дозволяє обійтися без габаритних і важких блоків живлення, а також без масивних радіаторів охолодження вихідних каскадів. В результаті отримуємо компактний і легкий компонент, що володіє серйозною потужністю. Так, цифра 75 в назві Cambridge Audio EVO 75 означає потужність у Ватах при роботі на навантаження номінальним опором 8 Ом. Завдяки широкому набору цифрових і аналогових входів Evo готовий додати ваші улюблені джерела - наприклад, програвач вінілу або компакт-дисків і розширити можливості вашої системи.

У мережевих плеєрах Cambridge Audio спочатку не було можливості слухати музику у високій роздільній здатності з потокового сервісу TIDAL. Тому розробники інтегрували TIDAL в додаток StreamMagic.

C початку 2021 року було додано підтримку TIDAL Connect. І у слухачів стало два варіанти відтворення музики через TIDAL:

- TIDAL Connect

- TIDAL в додатку StreamMagic

Нативні додатки часто можуть забезпечити більш багатий досвід. Наприклад, у вас під рукою будуть всі рекомендації і плейлисти, коли ви будете використовувати додаток TIDAL. А наявність двох способів може заплутати, особливо нових слухачів. Тому в найближчі місяці компанія Cambridge Audio відключить підтримку інтегрованої версії TIDAL в вашому додатку StreamMagic. Остаточне відключення відбудеться в січні 2022 року.

Тим, хто раніше використовував інтегровану версію в StreamMagic, необхідно завантажити додаток TIDAL, вибрати в меню TIDAL Connect необхідний варіант прослуховування і насолоджуватися музикою з високою роздільною здатністю.

evo 150 colors

В Evo використовуються матеріали преміум-класу, включно з вибором бічних панелей, покликаних підкреслити позачасову простоту дизайну Evo і доповнити ваш образ життя.

3559

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника

Спеціальні артикули

Data sheet content

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
  • POWER OUTPUT 75W into 8 Ohms
  • AMPLIFICATION Class-D Hypex Ncore®
  • DAC ESS Sabre ES9016K2M
  • FREQUENCY RESPONSE 20Hz – 20kHz +0/-3dB
  • ANALOGUE AUDIO INPUTS 1 x RCA
  • DIGITAL AUDIO INPUTS 1 x TOSLINK optical, 1 x S/PDIF coaxial, 1 x TV ARC
  • BLUETOOTH 4.2 A2DP/AVRCP supporting SBC, aptX and aptX HD codecs
  • COMPATIBILITY TOSLINK optical: 16/24bit 32-96kHz PCM only S/PDIF coaxial: 16/24bit 32-192kHz PCM only, Bluetooth: 4.2 A2DP/AVRCP supporting up to aptX HD (24bit 48kHz) UPnP, Local USB media, Airplay 2, Chromecast built-in, Internet Radio, Spotify Connect, TIDAL, MQA, Qobuz, Roon Ready
  • SUB OUT
  • AUDIO FORMATS ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x256), WMA, MP3, AAC, HE AAC AAC+, OGG Vorbis
  • OUTPUTS Speakers, 3.5mm headphone, Preamp Output, Subwoofer Output, Bluetooth: 4.2 A2DP/AVRCP supporting up to aptX HD
  • ETHERNET IEEE 802.3, 10 Base-T or 100 Base-T
  • WI-FI Dual Band 2.4/5gHz
  • MAX POWER CONSUMPTION 400w
  • DIMENSIONS (W X H X D) 317 x 89 x 352mm
  • WEIGHT 5.0 kg
Коментарі (0)

Cambridge Audio EVO 75 Streaming Amplifier

Cambridge Audio EVO 75 Streaming Amplifier
Кількість
Ціна:
98 394,00 ₴
Ітого:
Про покупця