Bulk RED RIVER
search
  • Bulk RED RIVER
ОЧ

Покупка у розстрочку від Приват Банку, Монобанку, А-Банку, Сенс Банку, Пумбу від 3 до 24 платежів.
Оформлення проводиться через кошик. Клікніть на іконку, щоб перейти на сторінку з детальним описом процедури.

Discont

Подзвоніть або напишіть нам

Vodafone:
 0952703880
Lifecell:
 0632526480
Viber:
 0952703880
Telegram:
 0952703880

AUDIOQUEST spk bulk RED RIVER Braid

861,00 ₴
Ми завжди до Ваших послуг

У Північній Америці є дві "Червоні річки", Північна і Південна. Багата історія та події, які відбулися на берегах цих річок надихнули AUDIOQUEST на створення серії високоякісних кабелів Red River. Кабель оформлений в червоно-чорних тонах і виглядає дуже дорого і солідно. У конструкції AudioQuest Red River враховані всі нюанси, здатні вплинути на звучання. В якості провідника в кабелі використовується безкиснева мідь високого ступеня очищення, яка проходить спеціальну обробку за технологією PCS. Для захисту кабелю від накопичення енергії радіочастотних перешкод в екрануючій оплетці, AudioQuest Red River має додатковий металевий екран. Ця технологія, що отримала назву NDS, виконує роль «захисту для захисту», запобігає стіканню цього заряду на сполученні компоненти.

Кількість
Деталі вкажіть при оформленні

Повідомити мене коли ціну буде знижено

 

Наша Дисконтна програма

 

Приват Моно ПУМБ А-Банк до 24 міс

 

Безкоштовна доставка окрім наложки

 

Встановлення домашніх кінотеатрів

 

Гарантія та обмін

У Північній Америці є дві "Червоні річки", Північна і Південна. Багата історія та події, які відбулися на берегах цих річок надихнули AUDIOQUEST на створення серії високоякісних кабелів Red River. Кабель оформлений в червоно-чорних тонах і виглядає дуже дорого і солідно. Південна Ред-Рівер є домом для багатьох народів; колись це була межа між США і колоніальної Іспанією, а сьогодні є частиною кордону між конкуруючими штатами Техас і Оклахома. Північна річка утворюється в злитті річок в Північній Дакоті і Міннесоті, але її історія - це Канада. Ранніми поселенцями Червоної річки Півночі були Метиси. У 1869 році було піднято повстання, відоме як «Повстання на Червоній річці», яке кинуло виклик канадському уряду, що в кінцевому підсумку призвело до утворення провінції Манітоба. У конструкції AudioQuest Red River враховані всі нюанси, здатні вплинути на звучання.

В якості провідника в кабелі використовується безкиснева мідь високого ступеня очищення, яка проходить спеціальну обробку за технологією PCS. В результаті провідник виходить гнучким, а його вплив на переданий сигнал практично зводиться до нуля. Поверхня такого провідника стійка до окислення і будь-яким іншим небажаним впливам, що робить AudioQuest Red River виключно надійним і довговічним.

Для захисту кабелю від накопичення енергії радіочастотних перешкод в екрануючій оплетці, AudioQuest Red River має додатковий металевий екран. Ця технологія, що отримала назву NDS, виконує роль «захисту для захисту», запобігає стіканню цього заряду на сполученні компоненти.

RRIVER328B

Характеристики

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
Тип аналогового кабеля
2RCA-2RCA
Довжина
Відрізний

Спеціальні артикули

Data sheet content

Довжина

Довжина
Відрізний

Аналоговий кабель

Тип аналогового кабеля
2RCA-2RCA

Гарантія

Гарантія
12 міс. офіційна від виробника
  • Проводник: медная моножила PSC (длиннозернистая медь)
  • Геометрия: тройная балансная
  • Экранировка: есть
  • Цвет изоляции: черно-красный
  • METAL-LAYER NOISE-DISSIPATION
  • TRIPLE-BALANCED GEOMETRY (SEPARATE GROUND-REFERENCE CONDUCTOR)
  • HARD-CELL FOAM INSULATION
  • SOLID LONG-GRAIN COPPER (LGC) CONDUCTORS
Коментарі (0)

AUDIOQUEST spk bulk RED RIVER Braid

AUDIOQUEST spk bulk RED RIVER Braid
Кількість
Ціна:
861,00 ₴
Ітого:
Про покупця